jol9 כתב:yzafrir כתב:לא הכל בחיים זה שחור ולכן , היו הרבה עונות שמכבי הגיעה להצלבה שהיו בהחלט עונות טובות . אפילו עם פארגו לפני שנתיים הגענו להצלבה והיו רגעים מאוד מהנים בעונה ההיא. העונה האחרונה הייתה הגרוע בהיסטוריה של מכבי אבל אני לא מאמין שהעונה נגיע לאותו מצב , בטח כשהסגל עוד לא סגור.
בו ניהיה ריאלים , מכבי מבחינת תקציב היא מקום 12-13 ביורוליג , ויש עוד קבוצות באירופה לא ביורוליג עם תקציבים גדולים משלנו שכם כן נלחמות על שחקנים.
בשיטה החדשה מכבי קבוצה שתלחם על עליה לטופ 8 , מעבר לזה זה הישג גדול . אין עוד טופ 16 שמגיעות לשם תמיד שתיים או שלוש נמושות שהצליחו להפתיע בשלב הבתים ולעלות. הפעם זה 16 קבוצות שונות את עצמם במיוחד לרמה הזאת...
האם זה מספק אותי ? במציאות של ה6-7 שנים האחרונות בהחלט כן . בהתחשב במסורת שיש למכבי ברור שלא.
אני חושב שאתה לא מפרש נכון את המציאות.
אני יכול לקבל את הטענות שלך שבהן אתה אומר - אני רוצה לשמור על המקום שלי בהיכל, כיף לי להגיע
בימי חמישי להיכל no matter what, שווה לי לסבול עשר עונות בינוניות-גרועות בשביל עונה אחת חלומית,
וכד'.
כל אלה הן טענות לגיטימיות לחלוטין.
אבל טענות שבהן אתה למעשה מסנגר על התנהלות ההנהלה ובניית הקבוצה בשנים האחרונות, היא לחלוטין
לא קשורה למציאות.
למשל:
1. למכבי יש את ההכנסות הכי גבוהות ביורוליג, ולכן אין שום סיבה שמכבי תעמיד תקציב בתחתית היורוליג.
2. גם במצב הנוכחי, התקציב הכללי של מכבי הוא לא בתחתית היורוליג. תקציב השחקנים לעומת זאת
הוא בהחלט כן. למה?
3. גם בתקציב הרעוע שנשאר לסגל השחקנים, חייבים לעשות עבודה הרבה יותר טובה ממה שנעשית
בשנים האחרונות (וזה כולל אותה עונת טרבל חלומית שהיה בה הרבה הרבה יותר מזל משכל).
4. מכבי בשום אופן לא מעל הליגה. כמות ההפסדים (והתבוסות) של הקבוצה בשנים האחרונות
מצביעה על כך בבירור. להגיד אחרת, זה פשוט להתעלם מהמציאות.
למה קבוצה בעלת תקציב גבוה פי 5-10 משאר קבוצות הליגה, לא מסוגלת להיות דומיננטית וטובה
יותר מאותן הקבוצות?
5. להגיד שמכבי צריכה להילחם על טופ 8, זה למעשה להכשיר את השרץ. הרי להילחם זה בעצם פעם
לעלות ופעם לא לעלות. וזה בדיוק איך שההנהלה הנוכחית אילפה אותנו לחשוב. נפסיד? לא נורא, העיקר
שנהנים.
מכבי צריכה להיות חברה קבועה בטופ 8, גם ע"פ ההכנסות, גם ע"פ התקציב הכללי, גם ע"פ המסורת, גם ע"פ
הקהל. מה לעשות שהיא בבוטום 8 בכל אירופה (לא רק ביורוליג) בהתנהלות וביעילות וזאת התוצאה.