המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני זוכר שעשיתי מנוי לאיזה עיתון מיותר באנגלית, כי הוא הגיע עם mp3.
worth it
שועל כתב:ברצלונה תשחרר את סמואלס, מועמד לבשיקטאש
http://www.eurohoops.net/featured/29101 ... th-samuels
Nadav#30 כתב:שועל כתב:ברצלונה תשחרר את סמואלס, מועמד לבשיקטאש
בשיקטאש? איזה ירידה ברמה, מסכן.
מילה שברצלונה זה בית קברות לגבוהים.
מקווה שמכבי מסתכלת עליו.
Nadav#30 כתב:שועל כתב:ברצלונה תשחרר את סמואלס, מועמד לבשיקטאש
בשיקטאש? איזה ירידה ברמה, מסכן.
מילה שברצלונה זה בית קברות לגבוהים.
מקווה שמכבי מסתכלת עליו.
החציל האצטקי כתב:ומה נעשה עם סמואלס?
נשחק אותה ממפיס עם זי-בו וגאסול? אולד סקול שנות ה80?
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:ומה נעשה עם סמואלס?
הלוואי והיה לנו את הסגנון של ממפיס. חותם על זה.
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:ומה נעשה עם סמואלס?
הלוואי והיה לנו את הסגנון של ממפיס. חותם על זה.
האמת שרק עצם ההשוואה זו מחמאה ענקית לצירבס וסמואלס. הם נגרי-על בהשוואה לסקילס של הדובים.
yanay21 כתב:מחמאה ענקית לצירבס וסמואלס, ועלבון צורב לגאסול ורנדולף.
האמת, הייתי שמח אם מכבי תשנה תפיסה. הם מכוונים לכדורסל של ריצה ויכולות אישיות. אין לי בעיה(לא השנה ספציפית, כי הכול אבוד) שנשחק כדורסל פרימטיבי וכבד, אבל שיעבוד. אני אפילו מחבב את זה קצת( גו ספרס גו)
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:מחמאה ענקית לצירבס וסמואלס, ועלבון צורב לגאסול ורנדולף.
האמת, הייתי שמח אם מכבי תשנה תפיסה. הם מכוונים לכדורסל של ריצה ויכולות אישיות. אין לי בעיה(לא השנה ספציפית, כי הכול אבוד) שנשחק כדורסל פרימטיבי וכבד, אבל שיעבוד. אני אפילו מחבב את זה קצת( גו ספרס גו)
צריך כשרון בשביל זה. כרגע אין מספיק...
Holiday_Armadillo כתב:אתם עדיין ''מעדיפים'' שחקנים מסויימים?
אם היו אומרים לי שזה דיון על אשכרה כל שלוש העמדות ועל איזה שחקנים מעדיפים מתוך רשימה של תותחים, סבבה, אבל אנחנו עדיין בשלב שאנחנו ''מעדיפים'' שחקנים כשברור שהקבוצה הזאת גמורה עוד לפני שהעונה התחילה ושחקן אחד לא ישנה כלום?
yanay21 כתב:השנה ברור שלא, גם שנה הבאה לא, יותר מדי חוזים.
אבל גם אם נתחיל מחדש, לא יהיה אף אחד חתום, זה לא יקרה. מכבי אוהבת את הסגנון השכונתי-מאולתר שמתבסס על גארדים אמריקאיים סטייל פארגו וביינום.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם עדיין ''מעדיפים'' שחקנים מסויימים?
אם היו אומרים לי שזה דיון על אשכרה כל שלוש העמדות ועל איזה שחקנים מעדיפים מתוך רשימה של תותחים, סבבה, אבל אנחנו עדיין בשלב שאנחנו ''מעדיפים'' שחקנים כשברור שהקבוצה הזאת גמורה עוד לפני שהעונה התחילה ושחקן אחד לא ישנה כלום?
כי זה משחק.
בהנחה ולא חידשת מנוי, אתה יודע שזה אבוד. עכשיו אנחנו סתם מעלים ספקולציות, כדי שנוכל להגיד "אני אמרתי להביא את X ולא את Y", כשהכול ילך לעזאזל. ובעיקר כי בשנה הבאה גם את זה כבר לא נעשה. זו שירת הברבור שלנו
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:השנה ברור שלא, גם שנה הבאה לא, יותר מדי חוזים.
אבל גם אם נתחיל מחדש, לא יהיה אף אחד חתום, זה לא יקרה. מכבי אוהבת את הסגנון השכונתי-מאולתר שמתבסס על גארדים אמריקאיים סטייל פארגו וביינום.
יש לך רכזים טבעיים שיכולים לשחק כדורסל מאוד "ממושמע".
יש לך בעיה עם הוצאה לפועל ועם הגנה.
נורא קל לשחק במכונה של הספרס כשאולדריג' לא מחטיא שום זריקה משום טווח, או בזמנו פארקר מסוגל לשבור כל הגנה, ושקאוואי וטימי נועלים את הצבע.
נורא קל לשחק עם שני גבוהים כבדים כמו זיבו ומארק כשהראשון הוא אחד הריבאונדרים הטובים בליגה לאורך שנים והשני הוא IQ כדורסל מטורף שגם מוסר וגם נבחר לDPOY.
הא-ב שתופס בכל מצב זה: להביא שחקנים טובים. מכבי הייתה בכיוון, רק שהכיוון שלה קרע את הרצועה האחורית והצידית.
עם איתי שגב ב4 זה לא יהיה אפשרי.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם עדיין ''מעדיפים'' שחקנים מסויימים?
כי זה משחק.
בהנחה ולא חידשת מנוי, אתה יודע שזה אבוד. עכשיו אנחנו סתם מעלים ספקולציות, כדי שנוכל להגיד "אני אמרתי להביא את X ולא את Y", כשהכול ילך לעזאזל. ובעיקר כי בשנה הבאה גם את זה כבר לא נעשה. זו שירת הברבור שלנו
בשלב הזה אני חושבת שלהגיד ''אני אמרתי להביא את X ולא את Y'' זה קצת כמו להגיד ''אני אמרתי שצריך לשים פלסטר על החור ההוא'' כשכל הסכר פרוץ
למשל היו שנים שממש הייתה חסרה חתיכה אחת לפאזל ואז היה אפשר להגיד ''אה-הא! אמרתי לכם!'', אבל פה יש כל כך הרבה חלקים חסרים שנראה לי כדאי להכריז על שעת המוות (לא של אורי הי''ד חס וחלילה)
החציל האצטקי כתב:yanay21 כתב:השנה ברור שלא, גם שנה הבאה לא, יותר מדי חוזים.
יש לך רכזים טבעיים שיכולים לשחק כדורסל מאוד "ממושמע".
יש לך בעיה עם הוצאה לפועל ועם הגנה.
נורא קל לשחק במכונה של הספרס כשאולדריג' לא מחטיא שום זריקה משום טווח, או בזמנו פארקר מסוגל לשבור כל הגנה, ושקאוואי וטימי נועלים את הצבע.
נורא קל לשחק עם שני גבוהים כבדים כמו זיבו ומארק כשהראשון הוא אחד הריבאונדרים הטובים בליגה לאורך שנים והשני הוא IQ כדורסל מטורף שגם מוסר וגם נבחר לDPOY.
הא-ב שתופס בכל מצב זה: להביא שחקנים טובים. מכבי הייתה בכיוון, רק שהכיוון שלה קרע את הרצועה האחורית והצידית.
עם איתי שגב ב4 זה לא יהיה אפשרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים