ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - חיפושים אחר מחליף למילר

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 01:50

החציל האצטקי כתב:אי אפשר לבנות ליותר מ3-4 שנים ביורוליג. חבל על הזמן אחי.
גם ריאל וצסק"א לא מסוגלות. הכשרונות בורחים לNBA.

כי הן מלכתחילה הולכות על השחקנים שעולים מיליארד יורו לשבוע וחצי.
אם בונים קבוצה אפורה, ממושמעת, הם לא יצטרכו לברוח.
אם ניקח שוב, את הספרס(כמובן כמודל לא ריאלי, אבל עדיין), כשבוריס דיאו הגיע לספרס, זה היה אחרי שנחתך משרלוט, אחת הגרועות בליגה בזמנו. והשתלב מעולה. או עכשיו ,כשהם לוקחים שחקן כמו קייל אנדרסון, שכנראה, גם אם יצליח, לא יצליח בשום מקום אחר באותה מידה.
אפשר לבנות קבוצה טובה, עם שחקנים אפורים ולא מבוקשים, שלא יעמדו בתור כדי לקחת אותם. חלק משחקני בוסטון נופלים בקטגוריה, וזו קבוצה כל כך סימפטית.

ולבנות ל3 שנים זה בסדר, כי אז יש שיטה מאוד ברורה, שלתוכה אפשר להכניס שחקנים אחרים, באותו סגנון. זה דורש מאמץ, שינוי תפיסה, סקאוטינג אדיר, אבל זה לא בלתי אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 01:52

yanay21 כתב:

אם ניקח שוב, את הספרס(כמובן כמודל לא ריאלי, אבל עדיין), כשבוריס דיאו הגיע לספרס, זה היה אחרי שנחתך משרלוט, אחת הגרועות בליגה בזמנו. והשתלב מעולה. או עכשיו ,כשהם לוקחים שחקן כמו קייל אנדרסון, שכנראה, גם אם יצליח, לא יצליח בשום מקום אחר באותה מידה.
אפשר לבנות קבוצה טובה, עם שחקנים אפורים ולא מבוקשים, שלא יעמדו בתור כדי לקחת אותם. חלק משחקני בוסטון נופלים בקטגוריה, וזו קבוצה כל כך סימפטית.

ולבנות ל3 שנים זה בסדר, כי אז יש שיטה מאוד ברורה, שלתוכה אפשר להכניס שחקנים אחרים, באותו סגנון. זה דורש מאמץ, שינוי תפיסה, סקאוטינג אדיר, אבל זה לא בלתי אפשרי.

לבנות על שחקנים כמו מקל וצירבס זה בדיוק מה שאתה מדבר עליו, ותראה איזה ריקושטים עפים פה בפורום. זה תהליך לא פשוט בכלל ובמכבי אתה חייב תוצאות אינסטנט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 01:52

זה נכון, אבל גם ינאי צודק

אי אפשר לבנות פה שושלת אמיתית, בטח שאין לנו את התקציב לשמור על שחקנים
הבעיה היא שאין סמכות מקצועית אחת

החליטו שהדרך הכי טובה לנהל את המועדון היא שכל בעל הקיבה הוא גם בעל הדעה וכל שחקן צריך לעבור 100 אנשי צוות שחלקם לא קשורים לכדורסל בשביל שיביעו חוות דעת מקצועית
סתם לדוגמא, רייס לא היה ראשון ברשימה של בלאט אבל על האחרים ברשימה הטילו וטו כלכלי שזה בסדר ומובן, אבל נתנו לו את המועמד שה-ו-א רצה מבחינה מקצועית והתאים ל-ה-ם מבחינה כלכלית

עכשיו אנשים שמעולם לא אימנו קבוצת כדורסל חושבים שיש להם את היכולת להחליט אם צריך סטרץ' פור או פורוורד שחי בצבע

זאת פחות או יותר הסיבה העיקרית כרגע שהמועדון הזה שוקע למצולות שהוא בחיים לא היה בהן

לא רוצים לתת למאמן את הסמכות המלאה? תביאו בעל מקצוע שיהיה ה-GM ויעבוד ביחד עם המאמן או יהיה הסמכות הבלעדית, אבל תשאירו את הידיים המטונפות והלא מלומדות שלכן מחוץ לצלחת המקצועית

זה כמובן לא יקרה, אבל זאת לפי דעתי הבעיה העיקרית, הרבה יותר מהבעיות הפיננסיות (שגם אליהן הגענו בגלל טעויות שכולנו ראינו אותן ורק מי שקיבל אותן לא)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 01:52

Nadav#30 כתב:
החציל האצטקי כתב:
yanay21 כתב:השנה ברור שלא, גם שנה הבאה לא, יותר מדי חוזים.
אבל גם אם נתחיל מחדש, לא יהיה אף אחד חתום, זה לא יקרה. מכבי אוהבת את הסגנון השכונתי-מאולתר שמתבסס על גארדים אמריקאיים סטייל פארגו וביינום.

יש לך רכזים טבעיים שיכולים לשחק כדורסל מאוד "ממושמע".
יש לך בעיה עם הוצאה לפועל ועם הגנה.

נורא קל לשחק במכונה של הספרס כשאולדריג' לא מחטיא שום זריקה משום טווח, או בזמנו פארקר מסוגל לשבור כל הגנה, ושקאוואי וטימי נועלים את הצבע.
נורא קל לשחק עם שני גבוהים כבדים כמו זיבו ומארק כשהראשון הוא אחד הריבאונדרים הטובים בליגה לאורך שנים והשני הוא IQ כדורסל מטורף שגם מוסר וגם נבחר לDPOY.

הא-ב שתופס בכל מצב זה: להביא שחקנים טובים. מכבי הייתה בכיוון, רק שהכיוון שלה קרע את הרצועה האחורית והצידית.
עם איתי שגב ב4 זה לא יהיה אפשרי.

בהנחה ואתה מקבל את ההחלטות איזה 3 שחקנים אתה מביא היום כדי להציל את העונה?

האמת שלא חשבתי על זה, ומודה ומתוודה, אני לא מבין גדול בשוק השחקנים. אבל כעיקרון, הייתי הולך על שלושה שחקנים הגנתיים נטו, ומנסה ללכת על בונקר מארץ הבונקרים, כי התקפה נורמלית לא תהיה לנו, נקודה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 01:54

החציל האצטקי כתב:
yanay21 כתב:

לבנות על שחקנים כמו מקל וצירבס זה בדיוק מה שאתה מדבר עליו, ותראה איזה ריקושטים עפים פה בפורום. זה תהליך לא פשוט בכלל ובמכבי אתה חייב תוצאות אינסטנט.

כי מקל זה לא זה, צירבס אולי כן.

ברור, והבעיה היא במכבי. שצריך תוצאות אינסטנט. הזכרתי קודם את הלייקרס, וזו הדוגמה המושלמת. הם בחיים לא בונים קבוצה, הם קונים אותה מוכנה מהתנור. יש שנים שזה היה מדהים (שאקובי, קובי וגאסול), ובכל שאר השנים הם נראו כמו הצרות שלי. וזה בערך כמו מכבי. וכמובן שלמכבי ממש אין את כוח המשיכה של הלייקרס, פשוט ההתנהלות דומה.

מכבי חייבת תוצאות אינסטנט, אבל מי קובע?אלוהים? לא, הנהלה. והאינסטנט שלהם רע.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 01:57

Holiday_Armadillo כתב:

החליטו שהדרך הכי טובה לנהל את המועדון היא שכל בעל הקיבה הוא גם בעל הדעה וכל שחקן צריך לעבור 100 אנשי צוות שחלקם לא קשורים לכדורסל בשביל שיביעו חוות דעת מקצועית
סתם לדוגמא, רייס לא היה ראשון ברשימה של בלאט אבל על האחרים ברשימה הטילו וטו כלכלי שזה בסדר ומובן, אבל נתנו לו את המועמד שה-ו-א רצה מבחינה מקצועית והתאים ל-ה-ם מבחינה כלכלית

עכשיו אנשים שמעולם לא אימנו קבוצת כדורסל חושבים שיש להם את היכולת להחליט אם צריך סטרץ' פור או פורוורד שחי בצבע

זאת פחות או יותר הסיבה העיקרית כרגע שהמועדון הזה שוקע למצולות שהוא בחיים לא היה בהן

לא רוצים לתת למאמן את הסמכות המלאה? תביאו בעל מקצוע שיהיה ה-GM ויעבוד ביחד עם המאמן או יהיה הסמכות הבלעדית, אבל תשאירו את הידיים המטונפות והלא מלומדות שלכן מחוץ לצלחת המקצועית

זה כמובן לא יקרה, אבל זאת לפי דעתי הבעיה העיקרית, הרבה יותר מהבעיות הפיננסיות (שגם אליהן הגענו בגלל טעויות שכולנו ראינו אותן ורק מי שקיבל אותן לא)

בדיוק זה!

אמנם לא קבוצת פיינל פור, אבל בהנחה והיו נותנים לאדם מקצועי, מוכוון מטרה, יסודי לבנות את הקבוצה, היינו יכולים גם להסתדר עם תקציב נמוך בסבבה, אבל לפחות היינו עקביים. עכשיו אנחנו זוכים ביורוליג בעונה אחת, ושנתיים אחר כך יורדים ליורוקאפ.
אני יודע שיש כאן אנשים(אורי, שיבדל לחיים ארוכים) שאוהבים זוהר, ונצנצים ובלה בלה בלה. תנו לי יציבות, תנו לי אפרוריות, תנו לי שיטתיות, ואני מרוצה. בסוף זה משתלם. אני מעדיף את זה על פני המאניה דיפרסיה שיש פה כבר עשור.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 02:01

כן, אנחנו מדברים פה על הדברים האלה כבר שנים. שהבעלים ישלמו, המנהלים ינהלו ואנשי המקצוע יקחו את ההחלטות המקצועיות. בפועל זה המנויים ישלמו והבעלים יעשו את כל השאר.

ורק תיקון קל-למכבי יש gm. קוראים לו ניקולה וויצ'יץ' .
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:04

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדיוק זה!

אמנם לא קבוצת פיינל פור, אבל בהנחה והיו נותנים לאדם מקצועי, מוכוון מטרה, יסודי לבנות את הקבוצה, היינו יכולים גם להסתדר עם תקציב נמוך בסבבה, אבל לפחות היינו עקביים. עכשיו אנחנו זוכים ביורוליג בעונה אחת, ושנתיים אחר כך יורדים ליורוקאפ.
אני יודע שיש כאן אנשים(אורי, שיבדל לחיים ארוכים) שאוהבים זוהר, ונצנצים ובלה בלה בלה. תנו לי יציבות, תנו לי אפרוריות, תנו לי שיטתיות, ואני מרוצה. בסוף זה משתלם. אני מעדיף את זה על פני המאניה דיפרסיה שיש פה כבר עשור.

זאת אומנות לבנות קבוצה על תקציב ויש אנשים שזאת האומנות שלהם

יש לי את המשחק ''פוטבול מנג'ר'' במחשב ואני לא חושבת שאי פעם נהניתי לשחק עם ברצלונה או ריאל ולא פרשתי אחרי 10 דקות של משחק, כי זה פשוט לא כיף לי שאפשר להביא כל אחד
ככה גם במציאות
אני לא אומרת שלא היה כיף להתחרות על שחקנים שהטורקיות או הספרדיות לוקחות אבל אנחנו לא במצב הזה ולעולם לא נהיה, עדיין לא אמורה להיות בעיה לאיש מקצוע אמיתי לבנות פה קבוצה שלפחות לא תבזה את המועדון בתקציב הנוכחי שיש, וכרגע אנחנו כבר שנתיים וחצי ברציפות בלי יכולת להגיד שיש לנו קבוצה שלא מבזה את הסמל, את הקהל והכי חשוב (לפי דעתי), את המקצוע

לא יכול להיות שיש קבוצות כל כך בינוניות (גם מבחינת הסגל וגם מבחינת התקציב) שמושכות את ריאל מדריד למשחקים צמודים ולפעמים מנצחות כי הן בנויות נכון, יש להן מאמן שהן מקשיבות לו ויש להן רוח לחימה ואנחנו מגיעים כל פעם כשאנחנו יודעים שאנחנו הולכים לחטוף בראש

לא רוצה לחדש מנוי בשביל שעוד שנתיים יהיה לי פארקר וביינום, לא צריכה את זה או גביע יורוליג בשביל לאהוד את הקבוצה, באמת באמת באמת שלא
אני צריכה קבוצה שאני אתחבר אליה כי נלחמים וכי היא נבנתה מספיק טוב ובלי מחדלים, כרגע אפילו את הרף הנמוך (מאוד) הזה אנחנו לא עוברים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 02 אוגוסט 2016, 02:04

מכבי סובלת מהחסרון הכי גדול שיכול להיות לשחקן כדורסל וזה קבלת החלטות. מכבי לא מקבלת החלטות נכונות.
כמה דוגמות: החתמת רוצ'סטי ופארמר ביחד, החתמת רוצ'סטי לשלוש שנים, החתמת דווין סמית' לשלוש שנים, הוויתור על טייריס רייס, מינוי אבי אבן לראש מערך הסקאוטינג, הבאת אונאקו סימונס מילסאפ, החתמת הנדריקס בלי סעיף יציאה (בידיעה שמדובר בשחקן פצוע) וכיו"ב

נכון יש דברים שאי אפשר לשלוט עליהם כמו הפציעה של מילר, אבל כל כך הרבה דברים יכלו להימנע אם רק היו חושבים נכון. וכל מה שהזכרתי פה הם החלטות שעם קצת חשיבה היו מגיעים להחלטה נכונה, זה ממש לא חוכמה בדיעבד.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:04

MTA2311 כתב:כן, אנחנו מדברים פה על הדברים האלה כבר שנים. שהבעלים ישלמו, המנהלים ינהלו ואנשי המקצוע יקחו את ההחלטות המקצועיות. בפועל זה המנויים ישלמו והבעלים יעשו את כל השאר.

ורק תיקון קל-למכבי יש gm. קוראים לו ניקולה וויצ'יץ' .

בזמנו החופשי הוא גם גאון, מיליארדר, פלייבוי ופילנתרופ.

אני מניח שמי שמחדש מנוי, הכסף לא הכי מזיז לו. אני פשוט תוהה איך הם מתנגדים לאינסטינקט הכי ישראלי, ומוכנים לצאת פראיירים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:06

Nadav#30 כתב:מכבי סובלת מהחסרון הכי גדול שיכול להיות לשחקן כדורסל וזה קבלת החלטות. מכבי לא מקבלת החלטות נכונות.
כמה דוגמות: החתמת רוצ'סטי ופארמר ביחד, החתמת רוצ'סטי לשלוש שנים, החתמת דווין סמית' לשלוש שנים, הוויתור על טייריס רייס, מינוי אבי אבן לראש מערך הסקאוטינג, הבאת אונאקו סימונס מילסאפ, החתמת הנדריקס בלי סעיף יציאה (בידיעה שמדובר בשחקן פצוע) וכיו"ב

נכון יש דברים שאי אפשר לשלוט עליהם כמו הפציעה של מילר, אבל כל כך הרבה דברים יכלו להימנע אם רק היו חושבים נכון. וכל מה שהזכרתי פה הם החלטות שעם קצת חשיבה היו מגיעים להחלטה נכונה, זה ממש לא חוכמה בדיעבד.

אני חושבת שהדבר הכי מעצבן או שאחרי כל הבחירות האלה מגיע איזה מישהו ואומר ''המאמן רצה X אבל אנחנו קיבלנו את ההחלטה לעשות Y'', כאילו..אתם מודים שוב ושוב ושוב ושוב שאתם מקבלים החלטות כי אתם חושבים שזה יותר טוב מאיש מקצוע שאתם החתמתם, בין אם כי אתם חושבים שאתם מבינים משהו בכדורסל או כי חשבתם שזה ימכור לכם יותר מנויים, ושום אסימון לא נופל לכם?
הם גם האנשים היחידים בערך ש''אסימון'' עדיין תקף מבחינתם

כמו שאור אמר - ''הבנו שעשינו טעות, ובשנה הבאה נעשה בדיוק את אותו הדבר''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:07

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בדיוק זה!

זאת אומנות לבנות קבוצה על תקציב ויש אנשים שזאת האומנות שלהם

יש לי את המשחק ''פוטבול מנג'ר'' במחשב ואני לא חושבת שאי פעם נהניתי לשחק עם ברצלונה או ריאל ולא פרשתי אחרי 10 דקות של משחק, כי זה פשוט לא כיף לי שאפשר להביא כל אחד
ככה גם במציאות
אני לא אומרת שלא היה כיף להתחרות על שחקנים שהטורקיות או הספרדיות לוקחות אבל אנחנו לא במצב הזה ולעולם לא נהיה, עדיין לא אמורה להיות בעיה לאיש מקצוע אמיתי לבנות פה קבוצה שלפחות לא תבזה את המועדון בתקציב הנוכחי שיש, וכרגע אנחנו כבר שנתיים וחצי ברציפות בלי יכולת להגיד שיש לנו קבוצה שלא מבזה את הסמל, את הקהל והכי חשוב (לפי דעתי), את המקצוע

לא יכול להיות שיש קבוצות כל כך בינוניות (גם מבחינת הסגל וגם מבחינת התקציב) שמושכות את ריאל מדריד למשחקים צמודים ולפעמים מנצחות כי הן בנויות נכון, יש להן מאמן שהן מקשיבות לו ויש להן רוח לחימה ואנחנו מגיעים כל פעם כשאנחנו יודעים שאנחנו הולכים לחטוף בראש

לא רוצה לחדש מנוי בשביל שעוד שנתיים יהיה לי פארקר וביינום, לא צריכה את זה או גביע יורוליג בשביל לאהוד את הקבוצה, באמת באמת באמת שלא
אני צריכה קבוצה שאני אתחבר אליה כי נלחמים וכי היא נבנתה מספיק טוב ובלי מחדלים, כרגע אפילו את הרף הנמוך (מאוד) הזה אנחנו לא עוברים

ואני לא חושב שזה כל כך קשה למצוא אנשים כאלו. כמו שאמרנו כמה פעמים, יש פה, בפורום, לא מעט אנשים שהיו יכולים לעשות את זה, לפחות מבחינת למצוא את השחקנים. ובעיניי זה האתגר הכי מדהים. כמו שאמרת, זה לא כיף להיות הbully של הכיתה. לא שיש לי כישורי סקאוטינג, אני בעיקר מהמקללים וזהו, אבל אני חושב שאין דבר יותר מרתק מלנסות לבנות קבוצה עם מגבלות תקציב. היסודיות הזו, הצורך לפגוע בול, איש מקצוע אמיתי צריך לחיות מזה.

וזה באמת חירפן אותי, שלפעמים הייתי רואה שוואלה, ז'לגיריס כמעט ניצחה את צסק"א, או אפילו ניצחה. שפתאום, הכוכב האדום ניצחה את ריאל. ואני יודע שאנחנו בחיים לא נהיה קבוצה כזו. נכון, נוכל לנצח, אבל זה יותר תלוי נסיבות מאשר כדורסל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוגוסט 2016, 02:08

Nadav#30 כתב:בהנחה ואתה מקבל את ההחלטות איזה 3 שחקנים אתה מביא היום כדי להציל את העונה?

אם אני מקבל את ההחלטות, אני מחתים את ג'רד קניגהאם כקומבו גארד ומחכה לאוקטובר כדי להביא לפה שני פליטי מחנות לעמדות 4-5.
משחרר את הנדריקס מיידית ומשאיר את רוצ'סטי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:10

yanay21 כתב:ואני לא חושב שזה כל כך קשה למצוא אנשים כאלו. כמו שאמרנו כמה פעמים, יש פה, בפורום, לא מעט אנשים שהיו יכולים לעשות את זה, לפחות מבחינת למצוא את השחקנים. ובעיניי זה האתגר הכי מדהים. כמו שאמרת, זה לא כיף להיות הbully של הכיתה. לא שיש לי כישורי סקאוטינג, אני בעיקר מהמקללים וזהו, אבל אני חושב שאין דבר יותר מרתק מלנסות לבנות קבוצה עם מגבלות תקציב. היסודיות הזו, הצורך לפגוע בול, איש מקצוע אמיתי צריך לחיות מזה.

וזה באמת חירפן אותי, שלפעמים הייתי רואה שוואלה, ז'לגיריס כמעט ניצחה את צסק"א, או אפילו ניצחה. שפתאום, הכוכב האדום ניצחה את ריאל. ואני יודע שאנחנו בחיים לא נהיה קבוצה כזו. נכון, נוכל לנצח, אבל זה יותר תלוי נסיבות מאשר כדורסל.

יודע מה? אפילו אם לא נלך על האופציות ה''הזויות'' או המגוחכות שייגרמו לאנשים לצחוק שמישהו פה בפורום יודע לעשות את זה יותר טוב
יש אשכרה אנשי מקצוע בשוק שיכולים לעשות את זה

אבל לא, שמעון וסניור יודעים יותר טוב מאדלשטיין אם צריך סטרץ' פור או לא, קלעי שלשות או חודר, שומר או סקורר
אדלשטיין יודע מה הוא רוצה, אבל כל עוד שמעון וסניור לא גיבשו דעה אז ''עדיין לא החליטו על הקונספט של השחקן המחליף''
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:13

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:ואני לא חושב שזה כל כך קשה למצוא אנשים כאלו. כמו שאמרנו כמה פעמים, יש פה, בפורום, לא מעט אנשים שהיו יכולים לעשות את זה, לפחות מבחינת למצוא את השחקנים. ובעיניי זה האתגר הכי מדהים. כמו שאמרת, זה לא כיף להיות הbully של הכיתה. לא שיש לי כישורי סקאוטינג, אני בעיקר מהמקללים וזהו, אבל אני חושב שאין דבר יותר מרתק מלנסות לבנות קבוצה עם מגבלות תקציב. היסודיות הזו, הצורך לפגוע בול, איש מקצוע אמיתי צריך לחיות מזה.

יודע מה? אפילו אם לא נלך על האופציות ה''הזויות'' או המגוחכות שייגרמו לאנשים לצחוק שמישהו פה בפורום יודע לעשות את זה יותר טוב

אבל לא, שמעון וסניור יודעים יותר טוב מאדלשטיין אם צריך סטרץ' פור או לא, קלעי שלשות או חודר, שומר או סקורר
אדלשטיין יודע מה הוא רוצה, אבל כל עוד שמעון וסניור לא גיבשו דעה אז ''עדיין לא החליטו על הקונספט של השחקן המחליף''

אפילו גודס ידע. אני לא מחזיק ממנו, אבל הבנתי שהוא התחנן לשחרר את היינס עוד בדצמבר, ולא קיבל את זה. ביקש גבוה נורמלי, ולא. בהנחה ואין GM, אני תמיד בעד להפקיד את הקבוצה בידיים של המאמן, גם אם זה טבק. שיהיו לו את כל הכלים, ושכל כישלון יהיה על ראשו.

הם פשוט רוצים קבלן מבצע, ושזה יהיה המאמן. וזה לא מתאים לארז.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:16

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אפילו גודס ידע. אני לא מחזיק ממנו, אבל הבנתי שהוא התחנן לשחרר את היינס עוד בדצמבר, ולא קיבל את זה. ביקש גבוה נורמלי, ולא. בהנחה ואין GM, אני תמיד בעד להפקיד את הקבוצה בידיים של המאמן, גם אם זה טבק. שיהיו לו את כל הכלים, ושכל כישלון יהיה על ראשו.

גודס גם לא רצה את פארמר ורוצ'סטי ביחד אבל שמעון אמר בריאיון שההנהלה החליטה ללכת על זה נגד הדעה שלו
מאמן בינוני שלא היה מביא אותנו לכלום, אבל לפחות על ההחלטות האלה הוא לא חייב לקחת אחריות

לא מתאים לארז אבל אני בספק אם הוא לא ידע לאן הוא נכנס, וזה כבר עליו כמו שזה היה על גודס ועל טבק (ואני הכי מאחלת לו להצליח)

ההנהלה מאוד אוהבת להפיל את האחריות על אנשים אחרים אבל לוקחת את הקרדיט מהמאמן ברגע שמשהו טוב קורה
עד היום ג'וניור לא נתן קרדיט לבלאט על הזכייה ביורוליג
איזה מן בעלים לא נותן קרדיט למאמן שלו בשידור חי אחרי זכייה בגביע אירופה? הרבה יותר חשוב להגיד שהיו הרבה אנשים שאחראים להצלחה תוך כדי שאתה רוצה למשפוחה שלך? גועל נפש
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוגוסט 2016, 02:18

ארז היה החתמה קלה בשבילם. ישראלי, בלי שם באירופה ובלי נסיון. יכולנו לדעת לאיזה כיוון זה הולך ברגע שהחליטו להחתים אותו ולא מאמן יותר רציני.

בכל מקרה, אני מאמין שהשיטה שבה מאמן הוא הסמכות המקצועית העליונה כבר מיושנת. מועדון חייב gm. כמובן אבל שאם הgm הוא ניקולה אז עדיף שהמאמן יקבע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:19

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גודס גם לא רצה את פארמר ורוצ'סטי ביחד אבל שמעון אמר בריאיון שההנהלה החליטה ללכת על זה נגד הדעה שלו
מאמן בינוני שלא היה מביא אותנו לכלום, אבל לפחות על ההחלטות האלה הוא לא חייב לקחת אחריות

לא מתאים לארז אבל אני בספק אם הוא לא ידע לאן הוא נכנס, וזה כבר עליו כמו שזה היה על גודס ועל טבק (ואני הכי מאחלת לו להצליח)

ההנהלה מאוד אוהבת להפיל את האחריות על אנשים אחרים אבל לוקחת את הקרדיט מהמאמן ברגע שמשהו טוב קורה
עד היום ג'וניור לא נתן קרדיט לבלאט על הזכייה ביורוליג
איזה מן בעלים לא נותן קרדיט למאמן שלו בשידור חי אחרי זכייה בגביע אירופה? הרבה יותר חשוב להגיד שהיו הרבה אנשים שאחראים להצלחה תוך כדי שאתה רוצה למשפוחה שלך? גועל נפש

זה באמת היה קטע דוחה. מילא זה היה איזה מאמן בינוני(גודס, נניח), אבל לכל מי שיש טיפה שכל יודע שבלי בלאט, יש סיכוי לא רע שמה שקורה עכשיו, היה קורה כבר קודם. או לחילופין, שלא היינו לוקחים גביע אירופה. זה לא שהוא היה מושלם, רחוק מזה. אבל לקבוצה כמו מכבי, בלי הגזמה, הוא יותר מתאים מאוברדוביץ' ומסינה. כי הוא טוב בלאמן קבוצות בינוניות. אבל הם עד היום חושבים, באמת ובתמים, שהכול זה בזכותם. לא במקרה הכול התפרק ממש אחרי הזכייה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 02 אוגוסט 2016, 02:20

MTA2311 כתב:ארז היה החתמה קלה בשבילם. ישראלי, בלי שם באירופה ובלי נסיון. יכולנו לדעת לאיזה כיוון זה הולך ברגע שהחליטו להחתים אותו ולא מאמן יותר רציני.

בכל מקרה, אני מאמין שהשיטה שבה מאמן הוא הסמכות המקצועית העליונה כבר מיושנת. מועדון חייב gm. כמובן אבל שאם הgm הוא ניקולה אז עדיף שהמאמן יקבע.

תמיד עדיף gm, אני מסכים, אבל מכבי מתנהלת כמו עסק משפחתי, מהכושלים. המקסימום שאולי יקרה זה המאמן, כי gm זה רחוק מדי מהטלפיים שלהם.

כך או כך, עד שיבינו, אם בכלל, יהיה מאוחר מדי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוגוסט 2016, 02:20

MTA2311 כתב:ארז היה החתמה קלה בשבילם. ישראלי, בלי שם באירופה ובלי נסיון. יכולנו לדעת לאיזה כיוון זה הולך ברגע שהחליטו להחתים אותו ולא מאמן יותר רציני.

הסימפטום הכי ברור לכל העניין הוא העובדה שההנהלה עדיין מרגישה שזה ראוי לשבת מאחורי או ליד הספסל של הקבוצה
לא מסוגלים לשחרר, לא מסוגלים לתת לבעלי מקצוע לנהל את העניין

מה נגיד..מגיע לנו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־14 אורחים