איתי-שגב כתב:הצופה כתב:יש עוד תחרויות ג'ודו עם ישראלים? ג'רבי?
מחר גרבי
אני אביא אותה למצב של מדליה ואז אחזור הביתה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:הצופה כתב:יש עוד תחרויות ג'ודו עם ישראלים? ג'רבי?
מחר גרבי
אורי מלמד:
הגיוני שאנחנו טובים בג'ודו ובשיט. ג'ודו כדי לשרוד פה. שיט אם נפסיד.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:הצופה כתב:יש עוד תחרויות ג'ודו עם ישראלים? ג'רבי?
מחר גרבי
אני אביא אותה למצב של מדליה ואז אחזור הביתה
איתי-שגב כתב:שאלה, אליס חיה בישראל ? או שהיא חיה בבריטניה ?.
my man כתב:איתי-שגב כתב:שאלה, אליס חיה בישראל ? או שהיא חיה בבריטניה ?.
היא ישראלית עם אזרחות בריטית... ביקשה מאמן אחר משני הרשקו שמאמן גם את ג'רבי המתחרה שלה ולא נתנו לה. אז היא תייצג אותם. זה היה סיפור מסריח..
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:שאלה, אליס חיה בישראל ? או שהיא חיה בבריטניה ?.
היא ישראלית עם אזרחות בריטית... ביקשה מאמן אחר משני הרשקו שמאמן גם את ג'רבי המתחרה שלה ולא נתנו לה. אז היא תייצג אותם. זה היה סיפור מסריח..
אני מודע לזה, רק שאלתי איפה היא חיה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
שמואל1 כתב:יש עוד נציגות ישראלית היום- אליס שליזנגר המייצגת את בריטניה תתחרה היום באותה קטגוריה של ירדן ג'רבי!
לא תפגוש את ירדן בוודאות עד הגמר.
איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:שאלה, אליס חיה בישראל ? או שהיא חיה בבריטניה ?.
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:שאלה, אליס חיה בישראל ? או שהיא חיה בבריטניה ?.
בישראל. היא ישראלית לכל דבר.
דרך אגב, היא מובילה במאזן הפנימי על ירדן ג'רבי.
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים