#מצביע לו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:ירדן היא האשה השניה שלוקחת מדליה...
נקווה שנזכה לראות עוד שתי מדליות נשיות - מחנה ומהבנות של ההתעמלות.
MTA2311 כתב:
#מצביע לו
LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
my man כתב:LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
אם זה היה אני היא היתה מבצעת את הריתוק שאסרו אותו בחוקה...בית חולים במקרה הטוב..
חנו'ש כתב:jol9 כתב:ירדן היא האשה השניה שלוקחת מדליה...
נקווה שנזכה לראות עוד שתי מדליות נשיות - מחנה ומהבנות של ההתעמלות.
ודוידוביץ....
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
אם זה היה אני היא היתה מבצעת את הריתוק שאסרו אותו בחוקה...בית חולים במקרה הטוב..
שאלה לא קשורה ממש לשנייה - אתה שומר נגיעה? סתם מעניין אותי
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
שאלה לא קשורה ממש לשנייה - אתה שומר נגיעה? סתם מעניין אותי
כן.. למה?
LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:יש פה מישהו שמוכן להרים יד ולהגיד שהיה לו אומץ ללכת מכות עם הסלובנית?
עושה לה איפון אחרי 7 שניות בלי להתאמץ
מכביסט31 כתב:הפסדתי את שני הקרבות, אבל אני פשוט מאושר בשביל ירדן ובשבילנו. כל כך מגיע לה!
יש מדליה![]()
![]()
LIAV10 כתב:מכביסט31 כתב:הפסדתי את שני הקרבות, אבל אני פשוט מאושר בשביל ירדן ובשבילנו. כל כך מגיע לה!
יש מדליה![]()
![]()
קיצור הבנו מה הבעיה שלנו באולימפיאדה.
כרמל, תעלימי אותו.
LIAV10 כתב:מכביסט31 כתב:הפסדתי את שני הקרבות, אבל אני פשוט מאושר בשביל ירדן ובשבילנו. כל כך מגיע לה!
יש מדליה![]()
![]()
קיצור הבנו מה הבעיה שלנו באולימפיאדה.
כרמל, תעלימי אותו.
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד