המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:תשובה מוזרה של עברי לעניין ג'רבי
היא פירגנה לה והכל אבל הדבר הראשון שהיא אמרה היה ''יש לי רגשות מעורבים כי אני חברה טובה של אליס''
שמואל1 כתב:פשוט גועל נפש, במקום לשאול את עמית עברי על ההופעה שלה באולימפיאדה , כל הראיון טליה סלנט דוחפת שאלות על אליס שלזינגר. מה הקשר?!
השליחים של ערוץ הספורט איבדו את זה.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תשובה מוזרה של עברי לעניין ג'רבי
היא פירגנה לה והכל אבל הדבר הראשון שהיא אמרה היה ''יש לי רגשות מעורבים כי אני חברה טובה של אליס''
היא התכוונה שהיא שמחה עבור ג'רבי אבל עצובה עבור שלזינגר.
Holiday_Armadillo כתב:תשובה מוזרה של עברי לעניין ג'רבי
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פשוט גועל נפש, במקום לשאול את עמית עברי על ההופעה שלה באולימפיאדה , כל הראיון טליה סלנט דוחפת שאלות על אליס שלזינגר. מה הקשר?!
אבל היא שאלה אותה על זה רק בסוף, כשהיא עברה לשאול אותה איך היא מרגישה עם המדליה של ג'רבי
אחרי שעברי אמרה שהיא חברה של אליס היא שאלה אותה קצת יותר
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:פשוט גועל נפש, במקום לשאול את עמית עברי על ההופעה שלה באולימפיאדה , כל הראיון טליה סלנט דוחפת שאלות על אליס שלזינגר. מה הקשר?!
אבל היא שאלה אותה על זה רק בסוף, כשהיא עברה לשאול אותה איך היא מרגישה עם המדליה של ג'רבי
אחרי שעברי אמרה שהיא חברה של אליס היא שאלה אותה קצת יותר
בסדר, זה עדיין לא מתאים וסתם להכניס אותה לפינות. מתעסקים יותר מידי בנושא של אליס ומחפשים את הצהוב.
אותי יותר עניין לשמוע על ההופעה החלשה שלה באולימפיאדה.
Asf כתב:די להתעלק על הספורטאים ברגעים האלה, שיתנו להם שניה לעכל. כואב לראות את זה.
Sent from my Nokia5120 using Tapatalk
חזור אל פורום אולימפיאדת ריו דה ז'ניירו 2016
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים