ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 07:19

Euro_Basket כתב:20 דק' לערב ביורוליג זה לא מכובד?
אפילו ואסקז מקבל רק 15.

זה חסר הגיון מבחינת מכבי לשים 2.5 מליון דולר על שני שחקנים שיכולים לשחק בעמדה 4 בלבד. אם מכבי הייתה ריאל או בארסה זה היה מצויין, הבעיה היא שאם יחזיקו את ליאו ומאצ'בן בקבוצה, יביאו גארדים ב- 200 אלף דולר וכולנו יודעים איך זה ייגמר. מכבי צריכה להשקיע את הכסף בשחקני החמישייה ולהחזיק מחליפים זולים וטובים כמו הנדריקס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 07:55

roy1000 כתב:
Euro_Basket כתב:20 דק' לערב ביורוליג זה לא מכובד?
אפילו ואסקז מקבל רק 15.

זה חסר הגיון מבחינת מכבי לשים 2.5 מליון דולר על שני שחקנים שיכולים לשחק בעמדה 4 בלבד. אם מכבי הייתה ריאל או בארסה זה היה מצויין, הבעיה היא שאם יחזיקו את ליאו ומאצ'בן בקבוצה, יביאו גארדים ב- 200 אלף דולר וכולנו יודעים איך זה ייגמר. מכבי צריכה להשקיע את הכסף בשחקני החמישייה ולהחזיק מחליפים זולים וטובים כמו הנדריקס.

אז מה אתה מציע לעשות? חבל שבאירופה לא מקובל לעשות טריידים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 08:15

jol9 כתב:אז מה אתה מציע לעשות? חבל שבאירופה לא מקובל לעשות טריידים.

מכיוון שאליהו נעול במכבי (מהרבה סיבות), הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשחרר את מאצ'בן, למרות שהוא עוד יכול להיות השחקן הטוב יותר. ברור לי שמאצ'בן לא יסכים להיות שחקן ספסל במכבי. יש לו שאיפות גדולות יותר.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 08:27

מצ'באן יכול לשחק עם ליאור /הנדריקס/בלו 10 דקות לערב ולא יקרה כלום , הוא שחקן מטרה קלאסי וכשיש לך את זה אפשר לוותר על סנטר לכמה דקות , גם לניקולה היו כאלה שהתעקשו בתוקף לא לקרוא סנטר לפחות בשנים האחרונות שלו שהוא שיחק רחוק מהסל והוא עדיין שיחק לא מעט בעמדה הזו .

אני לא חושב שהעמדה עמוסה מידי כי תמיד יש שחקן שנכנס פחות טוב למשחק או פחות מתאים ליריבה ועם קו גבוהים כזה מכבי יכולה להשיג יתרון כמעט על כל קבוצה ביבשת.

עדיף שמכבי תעזוב את הקו הקידמי במנוחה ותתמקד בקו האחורי בכפוף להצלחת או אי הצלחת לאנגפורד וסמית שעוד מוקדם מאוד לקבוע מה יהיה איתם.

בכל מקרה לומר שבגלל הקו הקידמי יהיו 200 אלף דולר לגארד זה קשקוש מוחלט כי עובדתית מכבי חתמה על חוזה של כמיליון דולר עם פארגו , לאנגפורד והציע מיליון+ לאיידסון , מכבי יכולה להחזיק קו קידמי איכותי מאוד ועדין להשקיע סכומים נכבדים בקו האחורי , אני לא רואה פה מקום להתלבטות.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 08:35

כמה דברים , יוסי -
מכבי לא צריכה להחזיק שחקן של 800 אלף דולר ל 10 דקות , מה הטעם בזה ? או שהוא בא כשחקו מרכזי של 25-30 דקות או שלא. תן לו להנות בינתיים בסרביה מולדתו,זה גם מה שהוא יעדיף.

דבר שני- מצ'אבן לא יהיה שחקן סטייל ניקולה אף פעם. הוא יותר שחקן של פנים לסל, אם כי יש לו גם מובים לא רעים עם הגב. הוא לא שחקן מטרה קלאסי כמו סופו, הוא שחקן שמתחיל את המשחק שלו קרוב לפרימיטר ונכנס בפנים או קולע מהחצי. לא ממש סנטר וגם לא יהיה לדעתי.
הוא 4 קלאסי.

דבר שלישי - מכבי הוציאה מיליון דולר על לאנגפורד אחרי שחסכה את הכסף הזה על פארגו שלא הגיע והכסף שלו נחסך.

איך שלא הופכים את זה השמיכה במכבי קצרה. אני מעדיף להשקיע כסף בקו האחורי ולשדרג אותו במקום להתעסק ב 10 דקות לשחקן זה או א אחר בקו הקדמי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 08:40

לאנגפורד מקבל במכבי 750K ולא מליון....הבעיה עם מילאן שהוא לא מוכן להיות שחקן של-10-15 דק' למשחק ובעמדה -4 אין לו מספיק דק'...ואגב הוא כבר נוסה מספיק פעמים כ- 5 והיה ברור שהנדריקס טוב ממנו בעמדה הזאת...
אם כל הסימפטיה למילאן , הרומן איתו לא היה צריך להתחיל מההתחלה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 01 דצמבר 2011, 08:49

yzafrir כתב:לאנגפורד מקבל במכבי 750K ולא מליון....הבעיה עם מילאן שהוא לא מוכן להיות שחקן של-10-15 דק' למשחק ובעמדה -4 אין לו מספיק דק'...ואגב הוא כבר נוסה מספיק פעמים כ- 5 והיה ברור שהנדריקס טוב ממנו בעמדה הזאת...

תשמע, בלו כבר לא צעיר. אני לא יודע כמה זמן הוא עוד יכול לשחק ברמה שהוא משחק עכשיו. כשהנפילה תבוא אצלו, היא תבוא במכה. יכול להיות, שאנחנו עוד נצטרך את מאצ'בן בעונה הבאה או בעונה שאחרי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 08:54

felix_r כתב:
yzafrir כתב:לאנגפורד מקבל במכבי 750K ולא מליון....הבעיה עם מילאן שהוא לא מוכן להיות שחקן של-10-15 דק' למשחק ובעמדה -4 אין לו מספיק דק'...ואגב הוא כבר נוסה מספיק פעמים כ- 5 והיה ברור שהנדריקס טוב ממנו בעמדה הזאת...

תשמע, בלו כבר לא צעיר. אני לא יודע כמה זמן הוא עוד יכול לשחק ברמה שהוא משחק עכשיו. כשהנפילה תבוא אצלו, היא תבוא במכה. יכול להיות, שאנחנו עוד נצטרך את מאצ'בן בעונה הבאה או בעונה שאחרי.

זה מה שכתבתי כמה הודעות לפני , שאולי הוא יהיה רלוונטי לעונה האחרונה בחוזה שלו אחרי שבלו יראה ירידה משמעותית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 08:55

אז כנראה לא הבנתם אותי .

הוא יכול לשחק 10 דקות במקביל לליאור /בלו והוא יכול גם לשחק עוד 10-15 דקות כ-4 .

אני לא חושב שהוא במצב לקבוע למכבי מה לעשות והוא גם יודע שמכבי זו הפלטפורמה הטובה ביותר בשבילו בשלב הזה גם אם הוא לא יפתח בחמישיה , גם ליאור יודע שמכבי זו הפלטפורמה הטובה ביותר בשבילו גם אם יהיה לו מתחרה על דקות , זה רק יעשה טוב לשניים האלה.

בסך הכול כמו שכתבתי לכל משחק יש את הדינמיקה שלו , פעם ליאור ישחק 30 דקות ,פעם מאצ'באן ופעם סופו לכל אחד מהם יש סט יכולות התקפיות שיכול לסחוף קבוצה כמו מכבי .

בלו כבר מתחיל לרדת בדקות שלו ולטעמי התרומה הכי גדולה ממנו באה כשהוא שחקן של 10-15 דקות בממוצע כששוב זה תלוי ביום .

עקרונית יכול להיות שאם היה כישרון כזה בעמדה אחרת שמכבי יכולה לשים עליו את היד היה כדאי לעשות את זה אבל זה לא עובד ככה ומכבי שמה פה את היד על כישרון גדול גם אם בעמדה עמוסה , אני לא רואה סיבה לוותר , אדרבה שיתחרו על דקות משחק והטוב יותר במשחק נתון ישחק יותר.

בבעיה הכספית נכון שלאנגפורד הוחתם במקומו של פארגו אבל מכבי כן רצתה להחתים את פארגו , איידסון ( בסכום סביר ולא מופרך כמו שברצלונה נתנו לו), הלפרין , שייר ,פניני ואולי פרקינס או מישהו במקומו , אז ברור שכשכל כך הרבה כסף הולך על הקו הקידמי ילך פחות לאחורי ובכל זאת מכבי הקצתה לשם מספיק כסף בתכנון המקורי ועם קו קידמי כזה אפשר להגיע רחוק גם עם קו אחורי לא מושלם.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 09:04

מכבי כנראה שצטרך לבנות קו אחורי חדש בקיץ, הייתי רוצה שהיא תבוא עם קצת מוזמנים פנויים לעניין הזה בלי להתחייב בינתיים לשחקני ספסל ב800 אלף דולר.
לדעתי נצטרך רכז פותח, קלעי וסמול חדשים לחמישייה. זה לא נושא זניח, זה באנדרסייטמנט.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 09:07

yarinsaky כתב:מכבי כנראה שצטרך לבנות קו אחורי חדש בקיץ, הייתי רוצה שהיא תבוא עם קצת מוזמנים פנויים לעניין הזה בלי להתחייב בינתיים לשחקני ספסל ב800 אלף דולר.
לדעתי נצטרך רכז פותח, קלעי וסמול חדשים לחמישייה. זה לא נושא זניח, זה באנדרסייטמנט.

או שכן או שלא , יש לנו עונה שלמה כדי לבחון את התרומה של לאנגפורד וסמית וצריך לראות מה קורה עם הלפרין בקיץ , מה שיצטרכו בוודאות זה רכז זר כשאני מקווה שזה יהיה לצד פאפס כרכז מחליף אבל יש עוד הרבה מאוד זמן לזה .
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 09:09

לגבי סמית, אין הרבה מה לבחון, הוא שחקן בינוני. אולי שחקן ספסל, אבל בטח לא סמול פותח.

לגבי פאפלוקאס - עוד נראה. לדעתי הוא פורש בקיץ הזה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 11:51

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אז מה אתה מציע לעשות? חבל שבאירופה לא מקובל לעשות טריידים.

מכיוון שאליהו נעול במכבי (מהרבה סיבות), הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשחרר את מאצ'בן, למרות שהוא עוד יכול להיות השחקן הטוב יותר. ברור לי שמאצ'בן לא יסכים להיות שחקן ספסל במכבי. יש לו שאיפות גדולות יותר.

אני חושב שאם כבר אז צריך לנסות לעשות עליו רווח.
אפשר לנסות למצוא קבוצה בכירה ביורוליג ולנסות לבצע עמה טרייד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 12:03

יוסי22 כתב:
בלו כבר מתחיל לרדת בדקות שלו ולטעמי התרומה הכי גדולה ממנו באה כשהוא שחקן של 10-15 דקות בממוצע כששוב זה תלוי ביום .

:o
מאיפה המידע הזה?
בלו משחק העונה יותר דקות מאשר בעונה שעברה ונותן את אחת העונות הטובות ביותר שלו במכבי(הן מבחינת כמות דקות וכמות נקודות).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 12:06

בלו גם מראה השנה דברים שהוא לא הראה בשנים הקודמות שלו במכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 12:39

לא התכוונתי שהוא ירד בפועל אלא שהוא אמור לרדת וזה למרות שהוא שחקן מצוין והתרומה של לקבוצה היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה .

אחת הסיבות שהוא מקבל השנה יותר דקות זה החיסרון של מאצ'בן ודי ברור לי שבשלבים היותר מתקדמים הדומיננטיות של בלו תפגע במכבי כמו כל פעם שהוא היה יותר מידי דומיננטי (למשל העונה האחרונה של פיני שבה מכבי שיחקה בלי גבוהים).

זה לא מוריד ממנו כלום כי הוא באמת שחקן עם תרומה עצומה לקבוצה אבל מבחינתי ב-15 דקות הוא יתרום יותר לאורך עונה שלמה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 12:47

yarinsaky כתב:מכבי כנראה שצטרך לבנות קו אחורי חדש בקיץ, הייתי רוצה שהיא תבוא עם קצת מוזמנים פנויים לעניין הזה בלי להתחייב בינתיים לשחקני ספסל ב800 אלף דולר.

לא בטוח ב100%.
יכול להיות שמכבי תשים יד על הלפרין ולאנדסברג. במצב כזה, סגרת את החמישייה בSG, ושני מחליפים ברכז וב2-3. יש גם את פניני ב-3.
מה שמחייב אותך להביא רכז אחד טוב ויקר, ואולי עוד איזה זר צעיר.

קו אחורי שיכלול את הרכז, הלפרין, לאנדסברג, פניני ויוגב הוא קו אחורי טוב. אם ייצורף אליו עוד איזה שחקן צעיר ומבטיח, אז אנחנו רק נרוויח.
אני מניח שגם טל יישאר צהוב שנה הבאה, וצריך להחשיב גם אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 12:49

יוסי22 כתב:לא התכוונתי שהוא ירד בפועל אלא שהוא אמור לרדת וזה למרות שהוא שחקן מצוין והתרומה של לקבוצה היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה .

אחת הסיבות שהוא מקבל השנה יותר דקות זה החיסרון של מאצ'בן ודי ברור לי שבשלבים היותר מתקדמים הדומיננטיות של בלו תפגע במכבי כמו כל פעם שהוא היה יותר מידי דומיננטי (למשל העונה האחרונה של פיני שבה מכבי שיחקה בלי גבוהים).

זה לא מוריד ממנו כלום כי הוא באמת שחקן עם תרומה עצומה לקבוצה אבל מבחינתי ב-15 דקות הוא יתרום יותר לאורך עונה שלמה.

על איזה חסרון של מצ'באן אתה מדבר ?? גם כשהוא היה פה בלו שיחק יותר ובגלל שבלו כלכך טוב השנה מילאן לא פה , זו אחת הסיבות העיקריות לכך , כי את הנדריקס היה הזדמנות להשאיל אפילו ברווח אבל הוא לא ישב במשבצת של בלו אלא כמחליף לגיטימי לסופו ...
דווקא לאורך כל הקריירה שלו במכבי בלו מוכיח שהוא הכיאפקטיבי כשהוא משחק והרבה ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2011, 13:20

jol9 כתב:לא בטוח ב100%.
יכול להיות שמכבי תשים יד על הלפרין ולאנדסברג. במצב כזה, סגרת את החמישייה בSG, ושני מחליפים ברכז וב2-3. יש גם את פניני ב-3.
מה שמחייב אותך להביא רכז אחד טוב ויקר, ואולי עוד איזה זר צעיר.

קו אחורי שיכלול את הרכז, הלפרין, לאנדסברג, פניני ויוגב הוא קו אחורי טוב. אם ייצורף אליו עוד איזה שחקן צעיר ומבטיח, אז אנחנו רק נרוויח.
אני מניח שגם טל יישאר צהוב שנה הבאה, וצריך להחשיב גם אותו.

הלפרין הולך להיות מאוד יקר בהתחשב בזה שהוא ישראלי וגם לאנדסברג לא יבוא בחינם. צריך עוד רכז פותח ברמה גבוהה. זה הולך להיות קו אחורי לא זול בכלל.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 01 דצמבר 2011, 13:59

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:לא התכוונתי שהוא ירד בפועל אלא שהוא אמור לרדת וזה למרות שהוא שחקן מצוין והתרומה של לקבוצה היא הרבה מעבר לסטטיסטיקה .

על איזה חסרון של מצ'באן אתה מדבר ?? גם כשהוא היה פה בלו שיחק יותר ובגלל שבלו כלכך טוב השנה מילאן לא פה , זו אחת הסיבות העיקריות לכך , כי את הנדריקס היה הזדמנות להשאיל אפילו ברווח אבל הוא לא ישב במשבצת של בלו אלא כמחליף לגיטימי לסופו ...
דווקא לאורך כל הקריירה שלו במכבי בלו מוכיח שהוא הכיאפקטיבי כשהוא משחק והרבה ...

לא הבנתי את הקשר הלוגי בין זה שבלו הועדף עליו ובין זה שהוא עדיין הפסיד חלק מהדקות למילאן , מה עוד שהסרבי הובא באמצע העונה והשתלב תוך כדי תנועה .

ובלי שעשיתי עבודת דוקטורט בנושא בלו לא אפקטיבי יותר כשהוא משחק הרבה , עובדתית כל פעם שהוא פתח בחמישיה מכבי נפגעה וזה היה נכון לאורך כל הקריירה , גם בסדרה ההיא נגד פרטיזן ברגע שמכבי הפכה אותו לאופציה ראשונה כולם נפגעו , גם הוא וגם הקבוצה.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־41 אורחים