30 יולי 2016, 15:06
shayD כתב:טראמפ יהיה נשיא מעולה לארה״ב ונשיא גרוע לעולם .
אם אני אמריקאי אני מצביע טראמפ כי נשבר לי שהאומה שלי משחקת אותה מאמא תרזה ומפקירה אותי כאזרח. ( במידה ואני לא היספני או אפרו-אמריקאי ).
03 אוגוסט 2016, 11:20
18 אוגוסט 2016, 00:09
18 אוגוסט 2016, 00:29
18 אוגוסט 2016, 00:30
shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.
18 אוגוסט 2016, 00:38
yanay21 כתב:shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.
מה שמייקל מור כתב?
ממה שהבנתי, זה לא סתם רגליים קרות. הוא אשכרה לא רצה את זה מלכתחילה, זה לא שהוא התחרט. אם כן, זה הורג מצחוק, בטח אם הוא זוכה.
18 אוגוסט 2016, 00:40
18 אוגוסט 2016, 00:42
yanay21 כתב:shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.
מה שמייקל מור כתב?
ממה שהבנתי, זה לא סתם רגליים קרות. הוא אשכרה לא רצה את זה מלכתחילה, זה לא שהוא התחרט. אם כן, זה הורג מצחוק, בטח אם הוא זוכה.
18 אוגוסט 2016, 00:43
jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים
18 אוגוסט 2016, 00:44
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:shayD כתב:רצות ספקולציות בארה״ב שטראמפ קיבל רגליים קרות והוא דופק לעצמו את הבחירות בכוונה.
מה שמייקל מור כתב?
למה שנאמין למשהו שמייקל מור כתב על טראמפ, הבן אדם שמייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתו?
18 אוגוסט 2016, 00:45
18 אוגוסט 2016, 00:49
yanay21 כתב:jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים
לא יודע אם אני ושי קראנו את אותו הדבר, אבל בגדול, מסתובבות כתבות שאומרות(וזה לא כזה מפתיע) שאו שטראמפ מנסה לשרוף את עצמו מראש, או שלחילופין, הוא מלכתחילה לא חשב שבכלל יהיה לו סיכוי, ועשה את זה בשביל הבאז התקשורתי.
18 אוגוסט 2016, 00:51
18 אוגוסט 2016, 00:51
rc4991 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים
לא יודע אם אני ושי קראנו את אותו הדבר, אבל בגדול, מסתובבות כתבות שאומרות(וזה לא כזה מפתיע) שאו שטראמפ מנסה לשרוף את עצמו מראש, או שלחילופין, הוא מלכתחילה לא חשב שבכלל יהיה לו סיכוי, ועשה את זה בשביל הבאז התקשורתי.
נשמע יותר מדי קונספרטיבי
מצד שני מדובר בבן אדם די משוגע
18 אוגוסט 2016, 00:56
18 אוגוסט 2016, 00:58
18 אוגוסט 2016, 00:59
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים
נשמע יותר מדי קונספרטיבי
כל עוד אין הוכחות, זה קונספרטיבי, אתה צודק. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה נכון, ונסתכל על כל הקמפיין שלו. ככה זה נראה. יש הבדל בין קיצוני, לא פוליטיקאי, לא מאורגן, פופוליסט, לבין בנאדם שאשכרה נראה כאילו הוא מנסה להיכשל. נגיד ברני סנדרס בא למשימת התאבדות, והלך לו מדהים, אבל הוא ידע למה הוא נכנס, וכשהיה סיכוי, הוא באמת ניסה. טראמפ לא באמת מנסה.
18 אוגוסט 2016, 01:00
MTA2311 כתב:אני בעיקר חושב שמדובר באדם שלא מקבל מספיק קרדיט. הוא הרבה פחות משוגע, והרבה יותר חכם ומוכשר מהתדמית שלו בתקשורת האמריקאית.
18 אוגוסט 2016, 01:01
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:תנו עידכון למי שלא בפרטים
נשמע יותר מדי קונספרטיבי
כל עוד אין הוכחות, זה קונספרטיבי, אתה צודק. אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה נכון, ונסתכל על כל הקמפיין שלו. ככה זה נראה. יש הבדל בין קיצוני, לא פוליטיקאי, לא מאורגן, פופוליסט, לבין בנאדם שאשכרה נראה כאילו הוא מנסה להיכשל. נגיד ברני סנדרס בא למשימת התאבדות, והלך לו מדהים, אבל הוא ידע למה הוא נכנס, וכשהיה סיכוי, הוא באמת ניסה. טראמפ לא באמת מנסה.
ואולי הכל אסטרטגיה של "בוא נהיה ויראלים" ואנשים יאהבו אותי מזה?
לא יודע כבר מה הוא
18 אוגוסט 2016, 01:06
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אני בעיקר חושב שמדובר באדם שלא מקבל מספיק קרדיט. הוא הרבה פחות משוגע, והרבה יותר חכם ומוכשר מהתדמית שלו בתקשורת האמריקאית.
זה בדיוק מה שמעורר תהיה. כי אני בטוח שהוא מספיק חכם להבין מה מפעיל הציבור האמריקאי(הוא מדבר בדיוק על הפחדים שלהם), אבל הוא תמיד מגיע לחצי הדרך ועושה רוורס. במקום להתמקד בשחיתות של הילארי, באימיילים, באי האמינות, בעובדה שהיא מקושרת לוול סטריט מפה ועד להודעה חדשה, הוא בוחר לחפף ולהתכסח עם הורים שכולים והממסד הרפובליקני. זה היה יכול להיות, בלי הגזמה, ניצחון מוחץ שלו.