המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יוסי22 כתב:אם יש שחקן אחד שהיה סביר זה סמית , אפשר להשמיץ אותו מפה ועד להודעה חדשה אבל הוא נתן תרומה סבירה בהתקפה ותרומה ענקית בהגנה .
סמית' שחקן בינוני להחריד, שומר מוערך יתר על המידה ובכלל- שחקן שאני פשוט מתקשה לסמפט. מבחינתי אפשר להפרד כידידים מכל הקו האחורי, אולי למעט פניני ויוגב.
חנו'ש כתב:לפחות פארמר נתן לנו מתנת פרידה קטנה - הוא שמר על ההפרש הפנימי שלנו עם השלשה שלו.
נראה לי שבקצב הזה אנחנו עוד עלולים להיאבק עם פרטיזן על המקום השלישי.
אגב, מאצ'באן כנראה למד דבר או שתיים מפניני על לעשות הצגות לשופטים...., כל אופן הוא פשוט נתן משחק ענק היום ולפחות במשחק הזה הוא נראה שהוא עולה על אליהו בכמה דרגות.
ונראה לי שהגיע הזמן להפסיק לתת לבלאט יותר מידי הנחות. משהו לא טוב עובר עליו, הוא נראה עצבני יותר מהרגיל, חסר סבלנות לשחקנים ופשוט יש לו יותר מידי שחקנים בסגל בכושר פשוט גרוע ובחוסר ביטחון בולט ואני חוששת שזה לא מקרי ושיש לבלאט לא מעט מניות בזה.
roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
Ido_Maccabi כתב:אני לא מאשים רק את השופטים בהפסד, אבל היה להם חלק גדול.
אפשר לדון אם העבירה של פניני היתה בלתי ספורטיבית, אבל מה שבטוח שלא שורקים על עבירה כזאת בלתי ספורטיבית בשלב כזה של משחק.
העבירה השניה עוד יותר הזויה- בגלל הזינוק של מילאן לרצפה השופט חשב שזה ב״ס.
מצ׳באן היה נהדר...
וכמו שכבר כתבתי- פניני נתן, פניני לקח.
חנו'ש כתב:ונראה לי שהגיע הזמן להפסיק לתת לבלאט יותר מידי הנחות. משהו לא טוב עובר עליו, הוא נראה עצבני יותר מהרגיל, חסר סבלנות לשחקנים ופשוט יש לו יותר מידי שחקנים בסגל בכושר פשוט גרוע ובחוסר ביטחון בולט ואני חוששת שזה לא מקרי ושיש לבלאט לא מעט מניות בזה.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
שבוע הבא נוסעים למדריד....
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אין שום מצב שמכבי מנצחים את אפס בלי פארמר, סליחה על הלוזריות אבל אני כמעט בטוח שננצח רק בבלגיה..
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אויי ויי זמיר.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
שמשון הגיבור כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אין שום מצב שמכבי מנצחים את אפס בלי פארמר, סליחה על הלוזריות אבל אני כמעט בטוח שננצח רק בבלגיה..
ואפס בלי איליאסובה ווויאצ'יץ'?
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
שמשון הגיבור כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
ואפס בלי איליאסובה ווויאצ'יץ'?
שמשון הגיבור כתב:roy1000 כתב:החדשות הטובות הם שמילאנו הפסידה ומכבי למעשה הבטיחה את המקום בטופ 16. חייבים לנצח את אפס בשבוע הבא, כי הפסד מולם ידרדר את מכבי למקום 3-4 ודי יהרוס את העונה.
אני אגלה לך סוד - ברגע שפדרמן הבטיח את המקום בטופ 16, זה לא כל כך משנה לו המיקום. את הכסף הוא השיג ואת המטרה המוצהרת מתחילת העונה. מעכשיו הכל זה בונוס. נו כן אז יביאו שחקן מאיזה יורדת כדי לכסתח, ואם תהיה גם הצלבה אז סבבה. אבל לא נראה לי שבהנהלה בונים על יותר מהצלבה כבונוס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־28 אורחים