החציל האצטקי כתב:ב08/09 ליאור נתן עונה של 6.6 ריבאונדים למשחק. ה2.7 שהוא לוקח הם נתון מעליב.
בכללי, אני לא בטוח שמכבי יכולה להסתדר איתו כארבע המוביל שלה- משהו בו בעייתי ברמות הגבוהות וצריך לקחת את זה כעובדה.
הם הסתדרו איתו יופי שנה שעברה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ב08/09 ליאור נתן עונה של 6.6 ריבאונדים למשחק. ה2.7 שהוא לוקח הם נתון מעליב.
בכללי, אני לא בטוח שמכבי יכולה להסתדר איתו כארבע המוביל שלה- משהו בו בעייתי ברמות הגבוהות וצריך לקחת את זה כעובדה.
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:ב08/09 ליאור נתן עונה של 6.6 ריבאונדים למשחק. ה2.7 שהוא לוקח הם נתון מעליב.
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:ב08/09 ליאור נתן עונה של 6.6 ריבאונדים למשחק. ה2.7 שהוא לוקח הם נתון מעליב.
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אגיד את האמת, שמחתי היום על כל סל של מאצ'בן.
+1
+1
itai7 כתב:2+
קובי כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אגיד את האמת, שמחתי היום על כל סל של מאצ'בן.
+1
+1itai7 כתב:2+
אני רואה שיש פה יותר אוהדי מצ'באן מאוהדי מכבי. יפה.
מילא היה מדובר על שחקן ישראלי, משלנו, ביצים כחול לבן. סה"כ שכיר חרב שלא ממש התחבר פה.
קובי כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אגיד את האמת, שמחתי היום על כל סל של מאצ'בן.
+1
מילא היה מדובר על שחקן ישראלי, משלנו, ביצים כחול לבן. סה"כ שכיר חרב שלא ממש התחבר פה.
+1
חנו'ש כתב:קובי כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אגיד את האמת, שמחתי היום על כל סל של מאצ'בן.
+1
לי דווקא כן היה נראה שהוא התחיל להתחבר למכבי בתקופה המאוד קצרה שהיה כאן (עובדה שהוא לא ממש רצה לעזוב).
ואגב, אני כבר מזמן לא חושבת שיש קשר בין ת.ז של השחקן לבין יכולת החיבור שלו למועדון ואתה יודע טוב מאוד שאפשר להתחיל לעשות אחלה רשימה של שחקנים שמפריכים את הקלישאה הזו.
+1
felix_r כתב:קובי כתב:יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:אגיד את האמת, שמחתי היום על כל סל של מאצ'בן.
+1
ישראלי או לא, זה לא משנה ממש, כי זו לא נבחרת. לא ממש התחבר? הוא עשה הכל בשביל להתחבר, אבל אם המאמן שלו לא נתן לו לשחק, אז המאמן הוא האשם, לא השחקן.
קובי כתב:
ובגלל זה אני צריך לשמוח לאידי, ולהלקות את עצמי, כאוהד מכבי ? זה לא נראה לך קצת מזוכיסטי ? קצת אבסורד ?
Euro_Basket כתב:היה צפוי שאשכול כזה ייפתח אחרי משחק טוב שלו.
היום שוב ראינו שהוא צריך לשחק 4 ורק 4.
felix_r כתב:ועוד משהו, לכל מי שחושב, שיש לנו שני ישראלים ב 4 וזה מספיק!
שימו לב לנתונים הבאים:
דיוויד בלו, כמעט 27 דקות במגרש - כדור חוזר 1 !!!
ליאור אוליהו, 13 דקות על המגרש - כדור חוזר 1 !!
מילאן מאצ'בן, 30 דקות וחצי - 8 כדורים חוזרים.
Euro_Basket כתב:felix_r כתב:ועוד משהו, לכל מי שחושב, שיש לנו שני ישראלים ב 4 וזה מספיק!
שימו לב לנתונים הבאים:
דיוויד בלו, כמעט 27 דקות במגרש - כדור חוזר 1 !!!
ליאור אוליהו, 13 דקות על המגרש - כדור חוזר 1 !!
מילאן מאצ'בן, 30 דקות וחצי - 8 כדורים חוזרים.
בלו ואליהו ב-4 הם ממש לא הבעיה שלנו. יחד איתם הגענו בשנה שעברה לגמר היורוליג.
מה שמדאיג יותר כרגע זה הקו האחורי. מצ'באן לא ממש היה פותר לנו את הבעיה הזאת.
באמת חבל שעד שיש לנו שחקן צעיר ששווה משהו, הוא נמצא בעמדה הכי עמוסה במכבי, שנוצרה אך ורק בגלל החוק הרוסי.
אם בלאט לא בונה עליו גם לעונה הבאה, לא הייתי פוסל טרייד עם קבוצת יורוליג אחרת שצריכה פאוור פורוורד, תמורת רכז או שוטינג גארד צעיר ומבטיח (למשל קלאתיס).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־31 אורחים