כדאי להתעורר, זה אחד הקווים האחוריים הרעים שאני זוכר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדאי להתעורר, זה אחד הקווים האחוריים הרעים שאני זוכר

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:44

קובי כתב:
קודי כתב:
קובי כתב:במיידי, אין מה לעשות, מלבד להשתמש בכלים הקיימים.

פאפאס חייב לקבל קרדיט מוגדל ולקבל יותר דקות. כל העניינים האישיים ודברים מאחורי הקלעים לא מעניינים עוד. הוא היחיד בקו האחורי שיכול לתת פה דקות איכותיות ביורוליג.
לאנגפורד הוא עב"מ בקבוצה. כל פעולה שלו נראית פשוט מנותקת ממה שהקבוצה עושה. הצוות המקצועי יצטרך לחפש דרכים יצירתיות לשלבו ולא לתת לו להתפרע ב-2 דקות אחרונות, כאשר הכל נראה אבוד.

אוחיון טוב למספר דקות של קווץ' הגנתי, אבל בהתקפה, גם קבוצות היורוליג למדו שהוא לא שווה הרבה וכשהוא נמצא על המגרש ההגנה מצטופפת פנימה לסופו.
בורשטיין פשוט גמור - לא מתאים לרמות הגבוהות. קצ'מן עבר אותו היום כאילו היה אוויר.

דווקא במיידי יש מה לעשות. לא לומר "אנחנו נחכה למחנות ונחכה ונראה ונבחן ונדון" אלא לחרוש את אירופה, לשלוף את הארנק מהכיס ולהביא את הגארד הכי טוב שאפשר להביא ועכשיו. מה, רוצים עוד שחקן שיגיע עוד חודש ויקח לו עוד חודשיים להסתגל ואז כבר נהיה אחרי הטופ 16? הרי שני שחקנים מצויינים שהגיעו באמצע עונה - מצ'באן ולנגפורד - לא הצליחו להשתלב במשך תקופה ארוכה מאוד במכבי אז איזו סיבה יש ששחקן חדש שיגיע יכנס לעניינים תוך שבוע-שבועיים.

המיידי זה המשחק הקרוב. עד אז אין הרבה מה לעשות.

לגבי הבטחון שלך לגבי גארד שאפשר להביא, אני לא יודע מה אפשרי והאם קיים גארד ראוי מספיק בשביל לשבור את קופות החסכון לגביו.

אני את דעתי לגבי זרים כבר אמרתי - לא עוד פלסטרים למיניהם. רק שחקן שיחתום פה לעונה וחצי לפחות. שחקן שבחזון מתאים לתפיסת הקבוצה ולא רק לסתימת חורים כאן ועכשיו. שבענו מגוראן ירטין, די בראון ודומיהם.

לדעתי הקו האחורי בשנה הבאה יהיה אחר, ואם יחתימו שחקן ליותר מעונה אחת, אז גם זה יכול להיות קצת בעייתי.

המצב הזה באמת מורכב. אין כאן איזשהו פתרון קסם כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 22:47

יוני, אני מצפה מאלה שהביאו אותנו לסיטואציה הזו שיוציאו אותנו ממנה, ולא ממש מעניין אותי אם זה מסובך או לא. זה היה הרבה יותר פשוט לפני שהתחילה העונה אבל הם החליטו ללכת בדרך המסובכת אז שעכשיו ישאו בתוצאות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 01 דצמבר 2011, 22:50

jol9 כתב:
קובי כתב:
קודי כתב:
קובי כתב:במיידי, אין מה לעשות, מלבד להשתמש בכלים הקיימים.

פאפאס חייב לקבל קרדיט מוגדל ולקבל יותר דקות. כל העניינים האישיים ודברים מאחורי הקלעים לא מעניינים עוד. הוא היחיד בקו האחורי שיכול לתת פה דקות איכותיות ביורוליג.
לאנגפורד הוא עב"מ בקבוצה. כל פעולה שלו נראית פשוט מנותקת ממה שהקבוצה עושה. הצוות המקצועי יצטרך לחפש דרכים יצירתיות לשלבו ולא לתת לו להתפרע ב-2 דקות אחרונות, כאשר הכל נראה אבוד.

אוחיון טוב למספר דקות של קווץ' הגנתי, אבל בהתקפה, גם קבוצות היורוליג למדו שהוא לא שווה הרבה וכשהוא נמצא על המגרש ההגנה מצטופפת פנימה לסופו.
בורשטיין פשוט גמור - לא מתאים לרמות הגבוהות. קצ'מן עבר אותו היום כאילו היה אוויר.

דווקא במיידי יש מה לעשות. לא לומר "אנחנו נחכה למחנות ונחכה ונראה ונבחן ונדון" אלא לחרוש את אירופה, לשלוף את הארנק מהכיס ולהביא את הגארד הכי טוב שאפשר להביא ועכשיו. מה, רוצים עוד שחקן שיגיע עוד חודש ויקח לו עוד חודשיים להסתגל ואז כבר נהיה אחרי הטופ 16? הרי שני שחקנים מצויינים שהגיעו באמצע עונה - מצ'באן ולנגפורד - לא הצליחו להשתלב במשך תקופה ארוכה מאוד במכבי אז איזו סיבה יש ששחקן חדש שיגיע יכנס לעניינים תוך שבוע-שבועיים.

המיידי זה המשחק הקרוב. עד אז אין הרבה מה לעשות.

לגבי הבטחון שלך לגבי גארד שאפשר להביא, אני לא יודע מה אפשרי והאם קיים גארד ראוי מספיק בשביל לשבור את קופות החסכון לגביו.

אני את דעתי לגבי זרים כבר אמרתי - לא עוד פלסטרים למיניהם. רק שחקן שיחתום פה לעונה וחצי לפחות. שחקן שבחזון מתאים לתפיסת הקבוצה ולא רק לסתימת חורים כאן ועכשיו. שבענו מגוראן ירטין, די בראון ודומיהם.

לדעתי הקו האחורי בשנה הבאה יהיה אחר, ואם יחתימו שחקן ליותר מעונה אחת, אז גם זה יכול להיות קצת בעייתי.

המצב הזה באמת מורכב. אין כאן איזשהו פתרון קסם כנראה.

מסכים לגמרי ולכן אני אומר - לא להחתים פה פלסטר במקום פארמר, כי זה פשוט יהיה בזבוז כסף מהתקציב של העונה הבאה וחבל. ולכן - אם אין שחקן פנוי שראוי להיות פה ולא רק לחודשים הקרובים, שלא יגיע בכלל, כי זה פשוט לא יעבוד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 22:52

קובי, אם לא יגיע אף אחד אז קודם כל אוחיון ופאפאס יקרסו בשלוש מסגרות ומעבר לכך גם האליפות בארץ תהיה בסכנה גדולה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 22:53

כמו שאני רואה את הדברים - סמית', סבאלוקאס, לאנגפורד ושאייר לא ישארו כאן בעונה הבאה וזה נראה לי די ודאי.
אישית, גם הייתי זורק גם את בורשטיין, אבל אני לא מאמין שגור שלף יתן לזה לקרות.
בקיצור, בקיץ הולכת להיות מהפכה. אני מקווה שלפחות את הקו הקדמי יצליחו לשמור.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 22:54

קודי כתב:קובי, אם לא יגיע אף אחד אז קודם כל אוחיון ופאפאס יקרסו בשלוש מסגרות ומעבר לכך גם האליפות בארץ תהיה בסכנה גדולה.

בדיוק, זה מה שכתבתי היום.
לא רואה למשל מה היתרון הגדול של אוחיון וסמית',למשל, על נעימי וסטורוברי . אולי אם לנאגפורד יהיה 2 אמין זה יתן יתרון, אבל לא מספיק.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 01 דצמבר 2011, 22:57

קודי כתב:קובי, אם לא יגיע אף אחד אז קודם כל אוחיון ופאפאס יקרסו בשלוש מסגרות ומעבר לכך גם האליפות בארץ תהיה בסכנה גדולה.

יהיה ממש קשה לקחת אליפות עם אוחיון שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 22:58

אבל גם אם יגיע איזה עב"מ או אפילו עב"מ עם פוטנציאל, איזה יתרון זה ייתן לנו ע"פ הקבוצות האחרות?

התקווה היחידה בסיטואציה שנוצרה למשחקי הליגה המקומית (כולל גביע), הוא שמכבי תבוא בכושר טוב יותר מהיריבות שלה למשחקים המכריעים.
אין כאן שובר שוויון, עם כל הכאב. גם לא סופו, שממש לא הולך לו בליגה ברוב המשחקים. גם לא אליהו, שמשום מה מול קבוצות ישראליות, אוהב לחטוף על הראש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

תודה לאדון פדרמן

הודעהעל ידי gliuk » 01 דצמבר 2011, 23:01

תודה לך!

אמרתה שמצ'באן מיותר? - היית צודק: למה מכבי צריכה שחקן כזה?
אמרת אין כסף? - מה, לבן שלך יאכתה אחת לא מספיקה?
חשבתי מה להוסיף אבל יש ליבעייה בכתיבה בHebrey אך ברוסית הייתי אומר לך ארבה יותר וצבעוני......

אני ואמה שלי אוהדי מכבי כבר המון שנים. אתה הפכת את ה קבוצה שלנו לבדיכה עצובה. או שאתה תתחיל לפעול לתובת הקבוצה או לך לנפשך ותרוויח כסף במקומות יותר מתאימים.
gliuk

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 23:03

jol9 כתב:

אבל גם אם יגיע איזה עב"מ או אפילו עב"מ עם פוטנציאל, איזה יתרון זה ייתן לנו ע"פ הקבוצות האחרות?

התקווה היחידה בסיטואציה שנוצרה למשחקי הליגה המקומית (כולל גביע), הוא שמכבי תבוא בכושר טוב יותר מהיריבות שלה למשחקים המכריעים.
אין כאן שובר שוויון, עם כל הכאב. גם לא סופו, שממש לא הולך לו בליגה ברוב המשחקים. גם לא אליהו, שמשום מה מול קבוצות ישראליות, אוהב לחטוף על הראש.

זאת בדיוק הנקודה.
מכבי החתימה העונה חמישה שחקנים בעמדות 1-3 שהצטרפו לבורשטיין ופניני וכרגע, אף אחד מהם לא באמת מראה עליונות כלשהי על-פני שחקני יורוליג אחרים.
אז פניני עשוי לחזור לעצמו (וגם זה בתנאי שבלאט יתן לקרדיט), אבל עם לגנפורד, סמית', בורשטיין ושאייר, באמת שאין לנו שום דבר למכור.
אני חושב שאפילו בקופליג נוכל למצוא שחקנים טובים יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Angelstrong » 01 דצמבר 2011, 23:03

אגב קבלו איזה סטטיסטיקה מרשימה יש לפארמר לעומת יוגב
פארמר:14.1 נקודות 4.7 ריבאונדים 4.1 אסיסטים 1.4 חטיפות ואת כל זה בכ-50 אחוז מהשדה

יוגבי:ב-18 דקות!!!!!!! 3 נקודות 3.7 ריבאונדים 3.3 אסיסטים חטיפה אחת והנה הנתון הכי חשוב יוגבי קלע 6 מ-27 הזריקות שלו ביורוליג כלומר בסביבותה-25 אחוז מהשדה
Angelstrong

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 23:07

jol9 כתב:

אם זה כך ואין כסף לשחקן שהוא "שובר שוויון" אז שבלאט ישחרר את פאפאלוקאס שהוא ממילא לא סופר ולא סובל (ושלא יספרו לי סיפורים) ובכסף שלו ושיועד לחיזוק יביאו רכז אחד רציני. בסגל הנוכחי מכבי עולה בליגה עם פאפאס (חייבים עוד רכז ליד יוגב), לנגפורד/סמית ושני גבוהים. אין לקבוצה הזו יותר מדי יתרונות, למעט אולי אליהו ובלו, על קבוצות כמו ירושלים, חולון ואחרות.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2011, 23:08

קודי כתב:
jol9 כתב:

אם זה כך ואין כסף לשחקן שהוא "שובר שוויון" אז שבלאט ישחרר את פאפאלוקאס שהוא ממילא לא סופר ולא סובל (ושלא יספרו לי סיפורים) ובכסף שלו ושיועד לחיזוק יביאו רכז אחד רציני. בסגל הנוכחי מכבי עולה בליגה עם פאפאס (חייבים עוד רכז ליד יוגב), לנגפורד/סמית ושני גבוהים. אין לקבוצה הזו יותר מדי יתרונות, למעט אולי אליהו ובלו, על קבוצות כמו ירושלים, חולון ואחרות.

מה זה ''בכסף של פאפאלוקאס''? אם אתה משחרר את השחקן אתה צריך לתת לשלם לו חלק מהחוזה אם לא את כולו..הבן אדם לא בא על חוזה נסיוני..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 01 דצמבר 2011, 23:08

המשחק היום גרם לי להבין סופית כמה טעיתי לגבי עזיבת פרמאר. עברנו עוד משחק בו ג'ורדן היה בינוני מינוס ואף גארד אחר לא הצליח למלא את החלל..
אפילו השלשה שלו בשנייה האחרונה של המשחק היתה כל כך סמלית למצב, לפניה זה היה עוד משחק שלא עברנו בו את ה-70 נק', ואז היא באה ממש כדי להזכיר לנו כמה הגארד הכי דומיננטי של הקבוצה יחסר לנו..
אני מאוד חושש שגם כשנביא גארד מחליף זה לא יספיק. מתי בפעם אחרונה שחקן שהגיע באמצע העונה לקבוצה הכי לחוצה באירופה הצליח להשתלב בצורה חלקה?!
ופה מדובר על מנהיג שעוזב, על בור ענק שנפער.. זה לא שמיטב הרכזים באירופה עומדים בתור ורק מחכים להגיע, זה יותר בכיוון של שחקן מזדקן משרלרואה.. יש לנו כבר גריאטריה שלמה בקו האחורי + רוקי בלי קליעה ונער פוסטר מבטיח מהמכללות, עם זה אפשר למכור משהו? :/
אני מת שבסוף העונה יתברר שטעיתי, אבל בינתיים זה נראה ממש ממש רע..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי BIG sofo » 01 דצמבר 2011, 23:09

הרבה מאוד תלוי בזהות הגארד החדש שיבוא. כי אם יבוא שחקן כמו ארון ברוקס(שמשחק כרגע בסין),או גארד אחר בעל שם , אז אותו גארד ולאנגפורד יקבלו את רוב הדקות ובורשטיין,אוחיון, ופאפא יקבלו את הפירורים. הבעיה היא שקשה מאוד למצוא עכשיו גארד כזה וכרגע המצב בכלל לא טוב. בוא נחכה ונראה מי הגארד החדש...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 23:12

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

מה זה ''בכסף של פאפאלוקאס''? אם אתה משחרר את השחקן אתה צריך לתת לשלם לו חלק מהחוזה אם לא את כולו..הבן אדם לא בא על חוזה נסיוני..

אני מניח שיש עוד כמה קבוצות שישמחו לקחת אותו עם כל החוזה שלו במכבי. לדעתי, גם בגילו, הוא שווה את השכר הזה וגם הרבה יותר מזה.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 דצמבר 2011, 23:14

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:
jol9 כתב:

אני מניח שיש עוד כמה קבוצות שישמחו לקחת אותו עם כל החוזה שלו במכבי. לדעתי, גם בגילו, הוא שווה את השכר הזה וגם הרבה יותר מזה.

אני שמחה שאתה מניח..אבל הקווים בין המציאות להנחות לא תמיד נפגשים..
מאוד קל לדבר על מה שאתה מניח שיקרה..זה לא קרה נכון? AKA,אין לנו מושג אם באמת יש קבוצה שתיקח אותו אליה,מה גם שאני לא חושבת שזה רעיון טוב..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 01 דצמבר 2011, 23:16

יוני וחביב מילאו את מה שרציתי להגיד לגמרי. שורה תחתונה - שחקן חוץ נוסף לסגל, רק כדי לסמן "V", או לתת סיפוק כלשהו למישהו, זה פשוט מיותר ולא יתרום לכלום. להיפך - רק יגרע מתקציב העונה הבאה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2011, 23:17

אני חושב שהקונספט של לבנות סגל לרוחב, התגלה כטעות.
קיבלנו הוכחה שאיכות גוברת על כמות.
למכבי (ללא פארמר) יש העונה חמישה גארדים, שכמעט כל אחד מהם נגר. אולי היה כדאי להביא 3 שחקנים תותחים ועוד שניי נערי הפוסטר?
גם ככה אחד מחמשת הגארדים האילו מתפקד כנער פוסטר בשביל 200 אלף דולר נטו...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 01 דצמבר 2011, 23:20

אנשים פה ממשיכים לבנות בחתימה שלהם סגלים של 15 שחקנים, כאילו הפכנו לקבוצת כדורגל.

מכבי לא צריכה יותר מ-11 שחקנים בכירים, שאת מירב התקציב צריך להשקיע ב-4 זרים איכותיים. את המנטרה השחוקה הזו, אני כבר כותב כאן מאז שנרשמתי לפורום הקודם.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־25 אורחים