המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אם כרמל ניסתה את מזלה אולי גם אני אנסה
אני כבר יותר מעשרה חודשים משוחרר, מאז עשיתי פסיכומטרי (לצערי לא הצליח לי) ועובד כרגע בחנות לכלי בית
העבודה שלי סבבה וממש נוחה ובגלל זה גם רציתי לעבוד כמוכר ולא למלצר או משהו בסגנון שזו קריעת תחת
בכל אופן, אני לא מרוצה מהמשכורת וגם בא לי להתפתח היות ואני עוד לא יודע אפילו מה אני רוצה ללמוד (אשמח להמלצות גם כאן) ולא רוצה להעביר ככה עוד שנה
חשבתי על תיווך נדל"ן כי זאת כנראה עבודה נוחה, מאתגרת ועם סיכוי לשכר יפה
הקטע הוא שצריך לעבור מבחן לשם כך (צריך גם קורס אבל הבנתי שלא חייבים) ונראה לי ריסקי ללמוד ולשלם כסף על משהו שלא בטוח אם וכמה זמן בכלל אעבוד בו
חשבתי לגשת לאחד המשרדים ולשאול אותם לגבי עובדים אבל במחשבה שניה זה נשמע מוזר לשאול ואז להגיד להם שאני עוד צריך לעבור את המבחן, לא?
אני גם לא כל כך בטוח לגבי אם צריך רכב ואיך אסתדר עם/בלי כי זה נראה לי קצת טרטור
מה שכן, מבחינת יכולות אני חושב שאני מתאים לעבודה הזאת (לפחות בכל הקשור להצגת הנכס) אבל בא לי לדעת קודם שיש לי איזשהו "משהו ביד" לפני שאני עוזב את העבודה ונכנס לתחום הזה
למישהו יש אולי המלצות בנוגע לסיטואציה, או אולי על עבודה אחרת?
אם אפשר לקבל גם קצת הכוונה לגבי לימודים זה יכול לעזור
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל.תהיה.סוכן.נדל''ן.אבר
אני.רצינית.אל.אבר
אפשר את זה קצת יותר מנומק במקום לבלבל אותי סתם?
my man כתב:rc4991 כתב:אם כרמל ניסתה את מזלה אולי גם אני אנסה
אני כבר יותר מעשרה חודשים משוחרר, מאז עשיתי פסיכומטרי (לצערי לא הצליח לי) ועובד כרגע בחנות לכלי בית
העבודה שלי סבבה וממש נוחה ובגלל זה גם רציתי לעבוד כמוכר ולא למלצר או משהו בסגנון שזו קריעת תחת
בכל אופן, אני לא מרוצה מהמשכורת וגם בא לי להתפתח היות ואני עוד לא יודע אפילו מה אני רוצה ללמוד (אשמח להמלצות גם כאן) ולא רוצה להעביר ככה עוד שנה
הקטע הוא שצריך לעבור מבחן לשם כך (צריך גם קורס אבל הבנתי שלא חייבים) ונראה לי ריסקי ללמוד ולשלם כסף על משהו שלא בטוח אם וכמה זמן בכלל אעבוד בו
חשבתי לגשת לאחד המשרדים ולשאול אותם לגבי עובדים אבל במחשבה שניה זה נשמע מוזר לשאול ואז להגיד להם שאני עוד צריך לעבור את המבחן, לא?
מה שכן, מבחינת יכולות אני חושב שאני מתאים לעבודה הזאת (לפחות בכל הקשור להצגת הנכס) אבל בא לי לדעת קודם שיש לי איזשהו "משהו ביד" לפני שאני עוזב את העבודה ונכנס לתחום הזה
לימודים- אממממ ואני הולך פה על הימור שהוא בטח נורא רחוק מהמציאות אבל תנסה לזרום איתי- אמממ... תקשורת?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל.תהיה.סוכן.נדל''ן.אבר
אני.רצינית.אל.אבר
אחת העבודות היותר בזויות ולא מתגמלות שיש
עד שאתה מוכר בית או משכיר דירה יוצאת לך הנשמה
אבל זה טוב שאתה בלי נשמה כי ככה לא תדע שאין כמות כלור בעולם שתשטוף מעליך את תחושת הגועל על איך שקפצת לדום בשביל כל נאד של לקוחות פוטנציאלים ודחפת את הלשון שלך כל כך עמוק לתחת שלהם שיכולת לבדוק אם השקדים שלהם נפוחים
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:אם כרמל ניסתה את מזלה אולי גם אני אנסה
לימודים- אממממ ואני הולך פה על הימור שהוא בטח נורא רחוק מהמציאות אבל תנסה לזרום איתי- אמממ... תקשורת?
בכלל לא בטוח
זה כן מעניין אותי אבל עולות לי שתי שאלות
1. כמה כדאי לי ללמוד משהו שיש לי בו ניסיון מעשי?
2. כמה התואר הזה נחשב? לאיזה עבודות אוכל להתקבל עם זה?
לגבי הסעיף השני אני באמת חסר הבנה מוחלטת, כי הרבה אנשים לומדים משהו אחד ועובדים במשהו אחר כך שאולי לרוב העבודות תואר ראשון, ופחות משנה במה, הוא תנאי הקבלה?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל.תהיה.סוכן.נדל''ן.אבר
אני.רצינית.אל.אבר
אחת העבודות היותר בזויות ולא מתגמלות שיש
עד שאתה מוכר בית או משכיר דירה יוצאת לך הנשמה
אבל זה טוב שאתה בלי נשמה כי ככה לא תדע שאין כמות כלור בעולם שתשטוף מעליך את תחושת הגועל על איך שקפצת לדום בשביל כל נאד של לקוחות פוטנציאלים ודחפת את הלשון שלך כל כך עמוק לתחת שלהם שיכולת לבדוק אם השקדים שלהם נפוחים
לא יודע, לא שמעתי את זה אף פעם
למה, כמה מתווך ממוצע מרוויח בערך?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד