jol9 כתב:רוני,
לגבי העבודה בתיווך, אז מדובר בעבודה די קשה ומתסכלת. הם גם לא בדיוק אנשים אהובים במיוחד,
ככה שאני מניח שלא מעט עיסקאות נופלות על דברים כאלה.
בכל אופן, לא נראה לי שזה משהו שעושים כבדרך אגב, אלא אנשים שבאמת רוצים להיכנס לעולם
הזה ולעבוד בו לאורך זמן.
עבודות זמניות לא חסר, אבל ברור שבעבודות כאלה אפשר להרוויח שכר סביר רק בעבור עבודה קשה,
כמו מלצרות או בעבודות שבהן אפשר לעשות הרבה שעות כמו תחנות דלק.
ד"א כעבודה זמנית אני יכול להמליץ על שירות לקוחות. לא העבודה הכי כיפית בעולם, אבל עבודה נקייה,
מתאימה לאנשים שיודעים להתבטא ולסטודנטים.
תחשוב על זה.
לגבי לימודים... על איזה כיוון חשבת?
1. לא שמעתי עד עכשיו שתיווך זה מתסכל ולא משתלם כלכלית
2. העבודות היחידות שאני רואה את עצמי עוסק בהן הן משרדיות אבל לא שירות לקוחות כי אני בטוח שאשתגע אחרי שעה וחצי
כן הייתי שמח להשתחל לאיזו חברה מכובדת אפילו כפקיד, לקבל תנאים טובים ואולי להתקדם קצת אבל נראה לי קשה למצוא עבודות כאלה
3. אין לי שום כיוון לגבי לימודים. יש את התקשורת שזה קצת מעניין אותי (אבל ממש קצת) אבל כמו שאמרתי לאורי אני לא בטוח בזה בכלל מהסיבות שאמרתי
חשבתי אולי גם על פרסום ושיווק כי אני בן אדם יצירתי כזה אבל גם פה אני בכלל בכלל לא בטוח ולא יודע אם זה באמת בשבילי
השאלה אולי הכי מהותית בקטע הזה, כי אני לא באמת מבין, היא לאיזה עבודות אתה חייב ללמוד תואר מסוים ולאיזה מספיק שיהיה לך תואר ראשון טוב בשביל להגיע אליהן? כי כרגע אין לי בכלל, אבל בכלל, כיוון ללימודים ועבודה והאמת שאני ממש שונא לימודים ולא יודע איך אני אשרוד את התקופה הזאת