MTA2311 כתב:בליירוויצ' הראשון היה מעולה. גם פורץ דרך במובן מסויים עם הצילום סטייל קלוברפילד ופרנורמל אקטיביטי.
בליירוויצ' הרס לי את החיים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בליירוויצ' הראשון היה מעולה. גם פורץ דרך במובן מסויים עם הצילום סטייל קלוברפילד ופרנורמל אקטיביטי.
LIAV10 כתב:לא שראיתי הרבה סרטי אימה בחיי, אבל מאז שראיתי הצלצול בגיל קטן ובאותו לילה הייתה לי פאטה מורגנה ודמיינתי שהארון הופך למליוני חרקים, לא ראיתי סרט אימה שהפחיד אותי.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:לא שראיתי הרבה סרטי אימה בחיי, אבל מאז שראיתי הצלצול בגיל קטן ובאותו לילה הייתה לי פאטה מורגנה ודמיינתי שהארון הופך למליוני חרקים, לא ראיתי סרט אימה שהפחיד אותי.
אני זוכר שהייתי מבועת מפסיכו (דווקא פסיכו 2).
אני יכול להגיד שגם המסור והוסטל הם סרטים קשים לצפייה. הם די הולכים עד הקצה.
Holiday_Armadillo כתב:בליירוויצ', ביי פאר
my man כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:לא שראיתי הרבה סרטי אימה בחיי, אבל מאז שראיתי הצלצול בגיל קטן ובאותו לילה הייתה לי פאטה מורגנה ודמיינתי שהארון הופך למליוני חרקים, לא ראיתי סרט אימה שהפחיד אותי.
אני זוכר שהייתי מבועת מפסיכו (דווקא פסיכו 2).
אני יכול להגיד שגם המסור והוסטל הם סרטים קשים לצפייה. הם די הולכים עד הקצה.
זה לא אימה זה זוועה וזה לא מפחד...המסור תמיד נתפס בעיני כקומי...
LIAV10 כתב:קיצור, מה הכי מפחידים שראיתם?
rc4991 כתב:אף פעם לא ראיתי סרט אימה
שועל כתב:LIAV10 כתב:קיצור, מה הכי מפחידים שראיתם?
פסיכו סרט מצוין אבל פחות מפחיד
הצעקה, הטינה
my man כתב:שועל כתב:LIAV10 כתב:קיצור, מה הכי מפחידים שראיתם?
פסיכו סרט מצוין אבל פחות מפחיד
הצעקה, הטינה
הצעקה רק הראשון הפחיד כי הדמות מלחיצה...בסרטים הבאים כבר ידעת למה לצפות ותמיד היה לנו משחק מי מנחש מאיזה צד היא תקפוץ...
MTA2311 כתב:הצעקה היה די קומי לא?
MTA2311 כתב:הצעקה היה די קומי לא?
my man כתב:rc4991 כתב:אף פעם לא ראיתי סרט אימה
מה???
עזוב הכל כנס למיטה שים לך את המכשפה מבלייר...בבוקר אחרי שלא תישן כל הלילה צלצל אליי ותקלל אותי חופשי שאמרתי לך לראות את זה...
זה פשוט מטורף הסרט הזה!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים