המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:היירסטון לא מתאים למכבי. יותר מדי דומה לאנדרסון.
אורי כתב:החציל האצטקי כתב:היירסטון לא מתאים למכבי. יותר מדי דומה לאנדרסון.
אצלך כל סקורר אמריקני שחור מזכיר את אנדרסון הא?
החציל האצטקי כתב:אורי כתב:החציל האצטקי כתב:היירסטון לא מתאים למכבי. יותר מדי דומה לאנדרסון.
אצלך כל סקורר אמריקני שחור מזכיר את אנדרסון הא?
ברור, כי אני פשוט עורך השוואות לאנדרסון על ימין ועל שמאל.
שחקן שמסתמך על כוח ואתלטיות, קליעה לא יציבה בעליל ובעיות אגו מזכיר לי את אנדרסון. האמת שהיירסטון הוא כנראה השחקן הכי דומה לאנדרסון ביורוליג היום.
Euro_Basket כתב:אין תלונות לאנדרסון מבחינה מקצועית? יציבות היא חלק מהמשחק, ואותה לא היה לו.
JasonWilliams12 כתב:Allan Turing כתב:לא הגזמת אה??
לאנגפורד הוא שחקן טוב שעוד יראה את זה. פאפאלוקס שחקן מצויין, כיקבל דקות הוא גם יחזיר.
סמית,פניני ובלו הם סמולים טובים מאד בעיני. אז זה שהפסדנו משחק אחד, במגרש קשה, ביום לא טוב, עם שופטים איראנים עוד לא אומר ש"הקו האחורי שלנו גרוע"
יום לא טוב? שופטים איראנים?
כמה עוד תירוצים?
סמית' הוא לא שחקן לא סמול ולא נעליים ממש לא "סמול טוב"
פניני שחקן משלים מצוין שכרגע לא מראה כי אף אחד לא מוסר (אוחיון) לו בהתקפה
פאפס שחקן זקן שבעקרון לא מתאים לשמור אבל אני מעדיף אותו על פני אוחיון שלא יודע מה עושים עם הדבר הכתום העגול
שנה הבאה צריך להפסיק להתקמצן כי בסוף השנה משלמים על זה
להביא זר סטייל פארגו את הלפרין ולנסברג פלוס שחקן שיודע מה לעשות עם כדור בעמדה 3 ואולי להשאיר את לאנפורד במידה וישתפר וישמור על כושר בקיץ
לקוות ששחורצי והנדריקס ישארו ולעזוב את האדריאטית או את הקופליג אם נפסיד אליפות השנה
שנה הבאה לשחרר את פאפס אוחיון סמית' שאייר ובורשטיין
ונקווה שבלאט יביא שחקנים נורמלים שנה הבאה כי לא נראה לי שהוא יחזיק עוד שנה כזאת
asafb96 כתב:Euro_Basket כתב:אין תלונות לאנדרסון מבחינה מקצועית? יציבות היא חלק מהמשחק, ואותה לא היה לו.
ואידסון, שהפך פה למג'יק ג'ונסון של אירופה, כן היה יציב?
נכון שאנדרסון היה לא יציב (וגם החוסר יציבות הזאת, היה במשחקים בודדים, בקבוצה בינונית ולא מאוזנת להחריד). אנדרסון שחקן יוצא מהכלל, וראינו את האיכויות שלו בעיקר ששיחק בקבוצה טובה ומאוזנת כמו בבארסה
השאלה לגבי היירסטון (לא שאני מעכשיו כבר הופך אותו למועמד..), איך הוא מבחינת האגו, האנוכיות, וכו'...
Allan Turing כתב:JasonWilliams12 כתב:Allan Turing כתב:לא הגזמת אה??
לאנגפורד הוא שחקן טוב שעוד יראה את זה. פאפאלוקס שחקן מצויין, כיקבל דקות הוא גם יחזיר.
סמית,פניני ובלו הם סמולים טובים מאד בעיני. אז זה שהפסדנו משחק אחד, במגרש קשה, ביום לא טוב, עם שופטים איראנים עוד לא אומר ש"הקו האחורי שלנו גרוע"
יום לא טוב? שופטים איראנים?
כמה עוד תירוצים?
סמית' הוא לא שחקן לא סמול ולא נעליים ממש לא "סמול טוב"
פניני שחקן משלים מצוין שכרגע לא מראה כי אף אחד לא מוסר (אוחיון) לו בהתקפה
פאפס שחקן זקן שבעקרון לא מתאים לשמור אבל אני מעדיף אותו על פני אוחיון שלא יודע מה עושים עם הדבר הכתום העגול
שנה הבאה צריך להפסיק להתקמצן כי בסוף השנה משלמים על זה
להביא זר סטייל פארגו את הלפרין ולנסברג פלוס שחקן שיודע מה לעשות עם כדור בעמדה 3 ואולי להשאיר את לאנפורד במידה וישתפר וישמור על כושר בקיץ
לקוות ששחורצי והנדריקס ישארו ולעזוב את האדריאטית או את הקופליג אם נפסיד אליפות השנה
שנה הבאה לשחרר את פאפס אוחיון סמית' שאייר ובורשטיין
ונקווה שבלאט יביא שחקנים נורמלים שנה הבאה כי לא נראה לי שהוא יחזיק עוד שנה כזאת
לא יודע מה אתה רוצה מסמית. שחק טוב ביום חמישי.
yarinsaky כתב:asafb96 כתב:Euro_Basket כתב:אין תלונות לאנדרסון מבחינה מקצועית? יציבות היא חלק מהמשחק, ואותה לא היה לו.
נכון שאנדרסון היה לא יציב (וגם החוסר יציבות הזאת, היה במשחקים בודדים, בקבוצה בינונית ולא מאוזנת להחריד). אנדרסון שחקן יוצא מהכלל, וראינו את האיכויות שלו בעיקר ששיחק בקבוצה טובה ומאוזנת כמו בבארסה
השאלה לגבי היירסטון (לא שאני מעכשיו כבר הופך אותו למועמד..), איך הוא מבחינת האגו, האנוכיות, וכו'...
איידסון נתן ממוצעים של 10 נקודות, 4 אסיטסטים, 4 ריבאונד ו 3 חטיפות למשחק. יחסית למה שיש היום, זו יציבות לא רעה.
הממוצעים של המחליף, סמית', בינתיים, - 7 נקודות , 3 ריבאונד, 0.7 אסיטטים ( פרופסור , לא ? ) ו 0.3 חטיפות. 26 אחוז ל 3 .( 34 אחוז לאיידסון ).
מה שמעניין שאלו שלא אהבו את איידסון בשנה שעברה, יוסי וכדומה, מגנים בכל ליבם על סמית'.
asafb96 כתב:ואידסון, שהפך פה למג'יק ג'ונסון של אירופה, כן היה יציב?
yarinsaky כתב:asafb96 כתב:Euro_Basket כתב:אין תלונות לאנדרסון מבחינה מקצועית? יציבות היא חלק מהמשחק, ואותה לא היה לו.
איידסון נתן ממוצעים של 10 נקודות, 4 אסיטסטים, 4 ריבאונד ו 3 חטיפות למשחק. יחסית למה שיש היום, זו יציבות לא רעה.
הממוצעים של המחליף, סמית', בינתיים, - 7 נקודות , 3 ריבאונד, 0.7 אסיטטים ( פרופסור , לא ? ) ו 0.3 חטיפות. 26 אחוז ל 3 .( 34 אחוז לאיידסון ).
מה שמעניין שאלו שלא אהבו את איידסון בשנה שעברה, יוסי וכדומה, מגנים בכל ליבם על סמית'.
Euro_Basket כתב:asafb96 כתב:ואידסון, שהפך פה למג'יק ג'ונסון של אירופה, כן היה יציב?
כשאידסון לא היה טוב הוא לא השפיע על המשחק, כשאנדרסון לא היה טוב הוא חירב את המשחק.
יחי ההבדל הקטן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־38 אורחים