המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:ואין סיכוי שינופה?
אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:ואין סיכוי שינופה?
סיכוי תמיד יש, אבל הוא מחזיק בחוזה מובטח לשנתיים נוספות, ויוסטון עדיין לא עברה את מכסת השחקנים המותרת - יש להם כרגע 14 שחקנים עם חוזה מובטח, 15 אם מוטיאיונאס יחתום בסופו של דבר. ומעצם העובדה שהוא מחזיק בחוזה מובטח, הוא כמובן נמצא בעמדת יתרון על כל שאר הנבחנים.
אחדשיודע כתב:אני לא כל כך בטוח לגבי זה: https://youtu.be/XsoeuaZbRvw?t=28m44s
אני מניח שבתוך תוכו הוא היה רוצה להחליף שחקן, אבל אני בספק אם כבר התקבלה החלטה במועדון לחפש משהו. הלוואי.
sokol כתב:יש שחקן ג'ורדן מיקי שמו משחק בעמדות 4-5 חוסם ושומר ברמה הגבוהה ביותר, בהתקפה מאיים מחצי מרחק ולא נגר יחסית זה הסנטר ההגנתי שאנחנו צריכים והוא ללא חוזה מובטח
שועל כתב:אני מציע שחקן דרום אמריקאי אולי רפאל השטיימר
החציל האצטקי כתב:תפקחו עין חברים.
כל מי ששמע את הראיון של ארז אחרי המשחק וה"היתממות" של פיני בחמישיות, יכול להבין: מכבי מחפשת גבוה נוסף. 4.5.
יש לנו שבועיים-שלושה של מחנות וניפויים להעביר כאן, אף על פי שבסופו של דבר יחתום פה בריאן רנדל.
roy1000 כתב:אין מצב שחותכים את סילי. זה שחקן שאי אפשר יהיה למצוא לו קבוצה ואם יחתכו אותו מכבי תצטרך לשלם לו את כל השכר ומדובר בכסף לא קטן.
דווקא את אייברסון אפשר לחתוך בקלות ללא נזק כספי משמעותי ולכן אני מאמין שהוא זה שיעוף ראשון, אבל אננ לא רואה מצב לחילופים בסגל לפני שמעיפים את ארז.
er79 כתב:אגב, זה ייראה למישהו תלוש מהמציאות שדוסון משוחרר מה-nba, חוזר לארץ ואיכשהו מוצא עצמו במכבי? אני לא פוסל תסריט כזה, מה שכמובן ייפגע בסילי אבל סילי לא שווה יותר מדי.
er79 כתב:roy1000 כתב:אין מצב שחותכים את סילי. זה שחקן שאי אפשר יהיה למצוא לו קבוצה ואם יחתכו אותו מכבי תצטרך לשלם לו את כל השכר ומדובר בכסף לא קטן.
דווקא את אייברסון אפשר לחתוך בקלות ללא נזק כספי משמעותי ולכן אני מאמין שהוא זה שיעוף ראשון, אבל אננ לא רואה מצב לחילופים בסגל לפני שמעיפים את ארז.
אני מסכים שרוב הסיכויים שאם זה יהיה מישהו זה יהיה אייברסון, אבל מאמין גם שאם זה יהיה סילי תימצא הפראיירית שתיקח אותו. הייתה לו עונה סבירה בספרד. בכל מקרה אני מהמר שאחד מהם ייחתך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־16 אורחים