המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:טוב, כנראה עניתי לעצמי, על פי ישראל היום ככל הנראה רודי ואיבקה לא ישחקו. אני מקווה שהם צודקים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הלפרין לא אמור לבוא ביותר מ400-450K. זהו שכר ריאלי, אפילו קצת נמוך בשבילו. ישנם היום עשרות שחקנים פחות טובים ממנו שמרוויחים
יותר מהסכום הזה.
גם החוזה שהוא כבר סיכם עם מכבי היה מאותו סדר גודל ונפל רק בגלל ענייני המס.
את אומרת בביטחה שאת מעדיפה שחקנים יותר טובים ומשמעותיים, אבל עובדתית מה שקיבלנו מאז שהוא עזב זה שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כנפילות איומות
(ג'ייסון וויליאמס, סימונס), שחקנים זולים מהליגה שהתבררו כהצלחות מדהימות (פרקינס ופארגו), כל מיני עבמים לא קשורים (די בראון, שייר), סתם שחקנים בינוניים (טל ויוגב),
שחקנים יקרים מאוד שבאו אחרי תחילת העונה שתרומתם מוטלת בספק (מרכוס בראון, לאנגפורד) ושני כוכבי על שענו על הציפיות (ארויו ופארמר).
נדמה לי שלא שכחתי אף אחד.
מה שאני אומר זה שמכבי לא פתחה עונה עם שחקן טוב בעמדה 2. ככה שהטיעון שמעדיפים שחקנים יותר טובים או כאלה שאין להם בעיות כאלה ואחרות
פשוט לא תופס כאן.
בחיים לא הייתי בן אדם של ''שמות''..אני לא מאלה שידרשו בקיץ שמות כאלה או אחרים..גם שחקן מהליגה האיטלקית או הצרפתית טוב לי אם הוא שחקן טוב..אמרתי שחקן כמו בנקס כי אני פשוט לא אוהבת את השחקן הזה..
אני דווקא לא מסכימה איתך על עניין המשכורת של הלפרין..אמרו שמכבי רוצים לתת לו 400K והוא רוצה 600K..מכבי גם לא קונים את זה שהוא מיהר להודיע שהוא לא יחתום ואז חתם בספרטק שהיא לא בדיוק קבוצה ענייה..
מכבי היו בטוחים שמס הכנסה בסופו של דבר ייתן לו את האישור ויפחית לו במס אבל הוא קיבל הצעה ובחר להגיד שהוא לא רוצה למשוך את זה יותר לטובת הקבוצה..ככה שחוץ מזה שאין קונצנזוס עליו בקהל אני די בטוחה שגם פדרמן מעוצבן עליו..ואני לא אומרת ''פדרמן'' ומתכוונת ''הנהלה''..אני אומרת פדרמן ומתכוונת פדרמן..
yarinsaky כתב:לא צריך הרגשה בשביל זה, הפסד במדריד הוא דבר טבעי ביותר היום.
לגבי המשחק בבלגיה אני לא יודע, זה תלוי איך מכבי תראה עד אז. בכל אופן, למכבי יהיה קשה העונה עם קבוצות אתלטיות.
JasonWilliams12 כתב:yarinsaky כתב:לא צריך הרגשה בשביל זה, הפסד במדריד הוא דבר טבעי ביותר היום.
לגבי המשחק בבלגיה אני לא יודע, זה תלוי איך מכבי תראה עד אז. בכל אופן, למכבי יהיה קשה העונה עם קבוצות אתלטיות.
לי יש הרגשה שנקבל בראש ונקבל זעזוע אמיתי
בשביל לנצח בבלגיה אנחנו צריכים את פניני במקום סמית' ופאפס במקום אוחיון
JasonWilliams12 כתב:בוודאי פאפס יעזור הבן אדם מוסר אסיסטים לדאנקים לא יוגב "בוא נהיה שקוף נמסור את הכדור לשחורצי ואז יחטפו לי את הכדור" אוחיון
אוחיון וסמית' לא צריכים בשום מצב לשחק במכבי גם לא עכשיו אפשר יהיה לראות את זה אחרי המשחק הגדול של סמית' (אסיסט 1 5 נקודות ו2 איבודים) ואוחיון (אסיסט 1 0 נקודות ו 7 איבודים) מול ריאל
אוחיון יזרוק ויהיה לו 0 מ8 מהשדה
סמית 1 מ 4 לשלוש ו1 מ3 לשתיים
felix_r כתב:רק לי יש הרגשה שננצח במדריד?
asafb96 כתב:felix_r כתב:רק לי יש הרגשה שננצח במדריד?
גם אני חושב. היית לי הרגשה רעה נגד פרטיזן, ולצערי הפסדנו (אם כי בלי לואו חשבתי שהסיכויים גבוהים יותר)
אני חושב ומאמין שננצח במדריד, והרבה מאוד פיות בכייניות יסתמו. של כל הנביאים למינהם
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שהסיכוי הוא אחד לעשר לנצח את ריאל
הפסדנו לקבוצה מסריחה כמו פארטיזן מינוס שחקן מרכזי ואתה רוצה לנצח קבוצה שהיא אחת הטובות ביורוליג? שאין לך רכז טוב?
JasonWilliams12 כתב:אני ממש לא חותם על תבוסה אני פשוט אומר שזה ריאלי
שריאל הפסידו זה היה עם הרכב מלא של פרטיזן
אנחנו עם הרכב מלא לא הצלחנו לדגדג אותם היה איזה 15 הפרש להם זאת פשוט בושה לסדר גודל של קבוצה כמו מכבי שיש לנו תקציב פי 6 (סתם הערכה) מפרטיזן
ריאל קבוצה ללא מאמן טוב לא סתם הם הפסידו שם או נגד מכבי תביא את השחקנים שיש לריאל למכבי והם ישחקו פי 2 יותר טוב
קבוצה כמו מכבי לא צריכה להסתמך על שופטים מההתחלה הם היו צריכים להוביל ב15 כמו שנה שעברה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־54 אורחים