אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 21:21

BIG sofo כתב:איפה אני יכול לראות את הסטס' שלו בכל משחק? ולא הסטס הממוצעת?

יש ביורובאסקט אבל אני מניחה שאין לך את החבילה אז הנה:
32.9 דקות
17.4 נקודות
45.3% ל-2
33.3% ל-3
84.6% מהקו
1.6 ריבאונדים
3.4 אסיסטים
2.4 חטיפות
3.8 איבודים(נסלח לשחקן שנה ראשונה?)

נגד סקאבוליני-33 דקות,22 נקודות,7 מ-11 לשתיים,1 מ-7 מחוץ לקשת,5 מ-5 מהקו,2 ריבאונדים,2 אסיסטים,3 חטיפות,2 איבודים
נגד רומא-35 דקות,22 נקודות,4 מ-9 לשתיים,2 מ-7 מחוץ לקשת,8 מ-8 מהקו,2 ריבאונדים,3 אסיסטים,3 חטיפות,2איבודים
נגד Banca Tercas..מה שזה לא אומר חחחח-33 דקות,14 נקודות,2 מ-5 לשתיים,3 מ-6 מחוץ לקשת,1 מ-2 מהקו,1 ריבאונדים,1 אסיסטים,3 חטיפות,2 איבודים
נגד סיינה-31 דקות,12 נקודות,2 מ-5 לשתיים,2 מ-6 מחוץ לקשת,2 מ-3 מהקו,1 ריבאונדים,4 אסיסטים,3 חטיפות,5 איבודים
נגד ואנולי-30 דקות,9 נקודות,0 מ-5 לשתיים,3 מ-4 מחוץ לקשת,1 ריבאונדים,3 אסיסטים,2 חטיפות,5 איבודים
נגד פאבי שוז( :laugh3 )- 30 דקות,11 נקודות,2 מ-8 לשתיים,1 מ-3 מחוץ לקשת,4 מ-4 מהקו,2 ריבאונדים,3 אסיסטים,4 איבודים
נגד ונציה-37 דקות,30 נקודות,7 מ-10 לשתיים,3 מ-9 מחוץ לקשת,7 מ-9 מהקו,7 אסיסטים,2 חטיפות,6 איבודים
נגד בנטון-34 דקות,19 נקודות,5 מ-11 לשתיים,1 מ-6 מחוץ לקשת,6 מ-8 מהקו,4 ריבאונדים,4 אסיסטים,3 חטיפות,4 איבודים

אם אחרי זה לא יזכירו אותו אפילו פעם אחת בתקשורת אני הורגת מישהו..שלא יחתום..אבל שלא יילך לאיבוד אחרי השקעה הזאת :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2011, 21:28

טוב, מהסטיסטיקה אנו למדים שהוא זורק יותר מדי שלשות, על אף שהאחוזים שלו לא משהו (לא טוב), אבל הוא חוטף מצויין, שזה טוב ליהודים, ומוסר כמות מכובדת של אסיסטים. נו, שוין, נראה בכלל אם יחתום פה.
er79

הודעהעל ידי BIG sofo » 03 דצמבר 2011, 21:30

Holiday_Armadillo כתב:
BIG sofo כתב:איפה אני יכול לראות את הסטס' שלו בכל משחק? ולא הסטס הממוצעת?

יש ביורובאסקט אבל אני מניחה שאין לך את החבילה אז הנה:
32.9 דקות
17.4 נקודות
45.3% ל-2
33.3% ל-3
84.6% מהקו
1.6 ריבאונדים
3.4 אסיסטים
2.4 חטיפות
3.8 איבודים(נסלח לשחקן שנה ראשונה?)

נגד סקאבוליני-33 דקות,22 נקודות,7 מ-11 לשתיים,1 מ-7 מחוץ לקשת,5 מ-5 מהקו,2 ריבאונדים,2 אסיסטים,3 חטיפות,2 איבודים
נגד רומא-35 דקות,22 נקודות,4 מ-9 לשתיים,2 מ-7 מחוץ לקשת,8 מ-8 מהקו,2 ריבאונדים,3 אסיסטים,3 חטיפות,2איבודים
נגד Banca Tercas..מה שזה לא אומר חחחח-33 דקות,14 נקודות,2 מ-5 לשתיים,3 מ-6 מחוץ לקשת,1 מ-2 מהקו,1 ריבאונדים,1 אסיסטים,3 חטיפות,2 איבודים
נגד סיינה-31 דקות,12 נקודות,2 מ-5 לשתיים,2 מ-6 מחוץ לקשת,2 מ-3 מהקו,1 ריבאונדים,4 אסיסטים,3 חטיפות,5 איבודים
נגד ואנולי-30 דקות,9 נקודות,0 מ-5 לשתיים,3 מ-4 מחוץ לקשת,1 ריבאונדים,3 אסיסטים,2 חטיפות,5 איבודים
נגד פאבי שוז( :laugh3 )- 30 דקות,11 נקודות,2 מ-8 לשתיים,1 מ-3 מחוץ לקשת,4 מ-4 מהקו,2 ריבאונדים,3 אסיסטים,4 איבודים
נגד ונציה-37 דקות,30 נקודות,7 מ-10 לשתיים,3 מ-9 מחוץ לקשת,7 מ-9 מהקו,7 אסיסטים,2 חטיפות,6 איבודים
נגד בנטון-34 דקות,19 נקודות,5 מ-11 לשתיים,1 מ-6 מחוץ לקשת,6 מ-8 מהקו,4 ריבאונדים,4 אסיסטים,3 חטיפות,4 איבודים

אם אחרי זה לא יזכירו אותו אפילו פעם אחת בתקשורת אני הורגת מישהו..שלא יחתום..אבל שלא יילך לאיבוד אחרי השקעה הזאת :laugh2

סחטיין על ההשקעה!
בסוף מצאתי את הסטס לפי משחק:
http://195.56.77.208/player/pbd.phtml?p ... rch=Pullen
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 21:32

סחטיין על ההשקעה!
בסוף מצאתי את הסטס לפי משחק:
http://195.56.77.208/player/pbd.phtml?p ... rch=Pullen

אינעל אבוק :duh :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 03 דצמבר 2011, 21:35

חשבתי שהולכים להביא לכאן איזו מפלצת אתלטית. אם זה הכיוון אז למה לא הולכים על קופונן או דיינר?
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2011, 21:46

ראיון מעניין עם דמונד מאלט, שמאשר שמתקיימות שיחות עם מכבי:
http://euroleagueadventures.com/elatv-d ... h-maccabi/
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2011, 21:53

רק ששרלרואה לא יתעצבנו שהוא אומר שיש שיחות..אחרי הכל הוא תחת חוזה וטכנית אסור למכבי לדבר איתו אלא אם כן הם מקבלים רשות מהקבוצה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 03 דצמבר 2011, 22:11

כנראה שחוכמה היא לא הצד החזק של הבחור.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 06:30

ועדיין אני חושב שדרייפר טוב משניהם גם בתור החתמה לטווח ארוך יותר....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 דצמבר 2011, 06:46

כנס לישראל היום, אזולוביץ' מאמנו של דרייפר אומר שאין מצב שהוא משוחרר מהקבוצה. תתחיל לחשוב על אופציות אחרות. אם זה או פולן או מאלט אני הייתי הולך על פולן.
er79

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 06:57

er79 כתב:כנס לישראל היום, אזולוביץ' מאמנו של דרייפר אומר שאין מצב שהוא משוחרר מהקבוצה. תתחיל לחשוב על אופציות אחרות. אם זה או פולן או מאלט אני הייתי הולך על פולן.

פולן לא יוכל לתת למכבי כלום בעונה הזו. מדובר על ילד בשנתו הראשונה באירופה ואחרי 8 משחקים בליגה האיטלקית להכניס אותו לסיר הלחץ של מכבי והיורוליג זה דבר שיכשיל אותו. לא רואה מצב שהוא יגיע ויתרום בסיטואציה הנוכחית. אם הוא שחקן כל כך טוב אז אפשר לחתום איתו חוזה מעונה הבאה ובינתיים לחפש מישהו שיתאים עד לסוף העונה הזו. בכלל, אני מתקשה לראות אפשרות שמכבי תחתים עכשיו שחקן לטווח ארוך שיוכל גם לתרום בעונה הזו, שזו בעצם המטרה העיקרית של המהלך. לכן שחקן כמו מאלט, שהינו בעל נסיון רב באירופה וגם ביורוליג, יוכל לתת כנראה יותר מהמועמדים האחרים שהוזכרו, גם אם הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו מעבר לעונה הזו. הבעיה היא שאני לא רואה איך מכבי מביאים אותו במחיר סביר, מאחר ששרלרואה לא תוותר סתם כך על השחקן הכי טוב שלה כשהמשימה העיקרית שלה (אליפות בלגיה) עדיין נותרה לה וגם אם היא תוותר אז זה יעלה למכבי המון כסף. קשה לי לראות את אנשי מכבי משלמים את הסכומים האלה בידיעה שבקיץ היה אפשר להביא את אותו השחקן במחיר מצחיק ובידיעה שמשלמים ביי אאוט עבור חצי שנה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 דצמבר 2011, 07:24

השאלה היא האם הקבוצה האיטלקית תהיה בכלל מוכנה לשחרר את פולן כי עושה רושם שהוא נלקח כמובן מאליו. בכל אופן, לדעתי אם מחיר השחרור של פולן ומאלט הוא אותו דבר אז עדיף כבר ללכת על פולן שאולי יתרום פחות בעונה הנוכחית אבל לפחות יהיה רלוונטי לעונות הבאות, בעוד שמאלט סביר להניח שלא יהיה רלוונטי בכל מקרה מעבר לעונה הנוכחית.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 07:32

EulGam05 כתב:השאלה היא האם הקבוצה האיטלקית תהיה בכלל מוכנה לשחרר את פולן כי עושה רושם שהוא נלקח כמובן מאליו. בכל אופן, לדעתי אם מחיר השחרור של פולן ומאלט הוא אותו דבר אז עדיף כבר ללכת על פולן שאולי יתרום פחות בעונה הנוכחית אבל לפחות יהיה רלוונטי לעונות הבאות, בעוד שמאלט סביר להניח שלא יהיה רלוונטי בכל מקרה מעבר לעונה הנוכחית.

מצד שני, פולן עוד לא עשה כלום בכדורסל האירופאי ולכן יכול להיות שהוא לא יהיה רלוונטי לא העונה ולא בעונות הבאות. בנוסף, את פולן אפשר להביא בקיץ הקרוב (או אפילו להחתים אותו כבר מעכשיו על חוזה מעונה הבאה) בלי לשלם אגורה אחת על ביי אאוט. מכבי לא יכולה לוותר על עונה כבר בתחילת דצמבר (קצת יותר מחודש אחרי משחק היורוליג הראשון) ולתת לפרמאר ללכת מבלי שיגיע מחליף זה פשוט להרים ידיים ולוותר על העונה כבר היום, ולכן העדיפות בהבאת שחקן צריכה להיות קודם כל לאחד שיכול לתרום הרבה העונה. ברור שכולנו, וגם אנשי מכבי, מעדיפים שיגיע שחקן שיכול לתרום גם העונה וגם בשנים הבאות אבל קשה מאוד להאמין שאפשר למצוא שחקן כזה מבלי לשלם ביי אאוט אסטרונומי.
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 07:49

בכל מקרה אנחנו מבינים שבשלב כזאת של העונה אין מציאות ואין שחקנים שרק נרוויח מהם .
מצד אחד כמו שקודי אמר , פול לא בטוח שיהיה אפקטיבי כבר העונה אבל לטווח הרחוק יכוללהיות שכן . מצד שני מאלט יכול לבוא יותר לידי ביטוי העונה אבל בעתיד פחות . מצד שלישי שחקן שהוא גם בגיל במתאים וגם בשלב המתאים בקרירה לעשות את הפריצה (דרייפר) יהיה קשה להחתים . ואנחנו עוד מדברים על שחקנים שכרגע נחשבים דרג ביניים לכיוון הנמוך כך שעל כוכבים אמיתיים שגם נימצאים בפורמה טובה אין בכלל על מה לדבר....

לגבי מה שהיה כתוב בישראל היום על דרייפר , אני בטוח שאם דרייפר ירצה ומכבי תרצה ותסכים לשלם אז הוא יגיע . סך הכל אף מאמן לא רוצה שחקן ממורמר שפגעו לו בקידום בקבוצה שלו . זה יכול יותר להזיק לצבדיטה מאשר להועיל . דבר נוסף החוזה שלו מסתיים בסוף העונה כך שאם הם רוצים קצת להרוויח עליואז זו ההזדמנות כי אין סיכוי שהוא יאריך שם שוב את החוזה במיוחד כשיש התעניינות סביבו לא רק מצד מכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 דצמבר 2011, 07:51

פולן לא יוכל לתת למכבי כלום בעונה הזו. מדובר על ילד בשנתו הראשונה באירופה ואחרי 8 משחקים בליגה האיטלקית להכניס אותו לסיר הלחץ של מכבי והיורוליג זה דבר שיכשיל אותו. לא רואה מצב שהוא יגיע ויתרום בסיטואציה הנוכחית. אם הוא שחקן כל כך טוב אז אפשר לחתום איתו חוזה מעונה הבאה ובינתיים לחפש מישהו שיתאים עד לסוף העונה הזו. בכלל, אני מתקשה לראות אפשרות שמכבי תחתים עכשיו שחקן לטווח ארוך שיוכל גם לתרום בעונה הזו, שזו בעצם המטרה העיקרית של המהלך. לכן שחקן כמו מאלט, שהינו בעל נסיון רב באירופה וגם ביורוליג, יוכל לתת כנראה יותר מהמועמדים האחרים שהוזכרו, גם אם הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו מעבר לעונה הזו. הבעיה היא שאני לא רואה איך מכבי מביאים אותו במחיר סביר, מאחר ששרלרואה לא תוותר סתם כך על השחקן הכי טוב שלה כשהמשימה העיקרית שלה (אליפות בלגיה) עדיין נותרה לה וגם אם היא תוותר אז זה יעלה למכבי המון כסף. קשה לי לראות את אנשי מכבי משלמים את הסכומים האלה בידיעה שבקיץ היה אפשר להביא את אותו השחקן במחיר מצחיק ובידיעה שמשלמים ביי אאוט עבור חצי שנה.

את זה גם אמרו על פארגו. ועל תגיד לי שהוא צבר נסיון בשנה הראשונה שלו בגליל, השנה שלו במכבי הייתה שנת היורוליג הראשונה שלו. אותו הדבר אפשר להגיד על בו מקאלב. לא ניתן לפסול ילד בן 22 רק על סמך התיאוריה שלך, שאין לה אחיזה כמו שציינתי. החתמת מאלט היא רעיון גרוע. צריך להחתים רכז צעיר לחוזה ארוך טווח. זה לא חייב להיות פולן, אבל אם זה הוא או מאלט אני מעדיף אותו.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 07:55

אני דווקא מסכים עם קודי . יש בהחלט משמעות לשנה שפארגו היה בגליל , זו עונה שלמה ששחקן נמצא מחוץ לבית במדינה זרה ויש לזה משמעות מאוד רצינית כשמדובר בשחקן צעיר . גם לאנדסברג לא שיחק שנה שעברה כמו שהוא משחק העונה .
לגבי מקאלב , הוא העביר עונה בטורקיה לפני פרטיזן כך שגם אצלו זה אותו מקרה....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 04 דצמבר 2011, 07:55

בוודאי שפארגו התקדם בשנה שלו בגליל. הוא למד מה זה כדורסל מחוץ לארה"ב ולמד לשחק בקבוצה מקצוענית, כולל להתמודד עם ירידות במהלך העונה. אותו הדבר לגבי מקאלב שבעונתו הראשונה שיחק בקבוצה בינונית בטורקיה. אתה לא יכול לקחת ילד באמצע העונה, בלי שעשה מחנה אימון עם הקבוצה, ולהכניס אותו מיד לסיר הלחץ המטורף של מכבי. גם לבנו אודריך, שחקן טוב בהרבה מכל השמות שהוזכרו ויוזכרו, היתה שנת הסתגלות לא פשוטה לכדורסל מחוץ לארצו בכלל ולמכבי בפרט.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 דצמבר 2011, 07:57

er, קח בחשבון שפארגו התבשל לאט עד שהגיע לשיאו אי שם במרץ, למחליף הצעיר שלו ( אם זה הילד הזה בן ה 22 ) לא תהיה הפריבלגיה הזאת.
להגיע באמצע העונה כמעט זה שונה מאוד מאשר להגיע בקיץ.
באותה מידה שהוא יכול להתגלות כמציאה הוא יכול להיות נפילה, גם אם לא באשמתו. לחץ יכול להרוג שחקנים לא מנוסים שמגיעים למכבי לתוך קלחת רותחת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 דצמבר 2011, 07:58

yzafrir כתב:בכל מקרה אנחנו מבינים שבשלב כזאת של העונה אין מציאות ואין שחקנים שרק נרוויח מהם .
מצד אחד כמו שקודי אמר , פול לא בטוח שיהיה אפקטיבי כבר העונה אבל לטווח הרחוק יכוללהיות שכן . מצד שני מאלט יכול לבוא יותר לידי ביטוי העונה אבל בעתיד פחות . מצד שלישי שחקן שהוא גם בגיל במתאים וגם בשלב המתאים בקרירה לעשות את הפריצה (דרייפר) יהיה קשה להחתים . ואנחנו עוד מדברים על שחקנים שכרגע נחשבים דרג ביניים לכיוון הנמוך כך שעל כוכבים אמיתיים שגם נימצאים בפורמה טובה אין בכלל על מה לדבר....

לגבי מה שהיה כתוב בישראל היום על דרייפר , אני בטוח שאם דרייפר ירצה ומכבי תרצה ותסכים לשלם אז הוא יגיע . סך הכל אף מאמן לא רוצה שחקן ממורמר שפגעו לו בקידום בקבוצה שלו . זה יכול יותר להזיק לצבדיטה מאשר להועיל . דבר נוסף החוזה שלו מסתיים בסוף העונה כך שאם הם רוצים קצת להרוויח עליואז זו ההזדמנות כי אין סיכוי שהוא יאריך שם שוב את החוזה במיוחד כשיש התעניינות סביבו לא רק מצד מכבי...

החוזה שלו מסתיים בעוד שנתיים:
http://nodo2.euroleague.net/ulebcup/hom ... aye-draper

אפשר לרדת מהאופציה הזאת כל עוד צ'דוויטה לא בבעיות כלכליות.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 04 דצמבר 2011, 08:06

עד כמה שאני יודע מדובר על 1+1 ולכן מכבי רואה בו בכלל מעומד...
צבדיטה לא בבעיות כלכליות אבל זה לא הופך אותה לקבוצה עשירה של אלא מעניין אותה להרוויח בייאווט על שחקנים....אגב גם למילאן היה חוזה ליותר מעונה אחת וגם לראדוליצה ואנטה טומיץ' בזמנו...הכל עניין של כסף והרצון של השחקן בסופו של דבר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־43 אורחים