18 אוגוסט 2016, 01:26
yanay21 כתב:ההגזמה שלו, ברמה מסויימת, היא נכונה. אנחנו אוהבים ויראליות, אוהבים פופוליזם, אוהבים מועמדים שלא מתנצלים על כלום. אבל כדי לנצל את זה כמו שצריך, צריך לדעת מתי לעצור. והוא לא עושה את זה. וזה באמת יותר פשוט ממה שזה נראה. אני חושב שנדע על הקמפיין הזה מה שצריך לדעת רק אחרי הרבה מאוד שנים.
18 אוגוסט 2016, 01:27
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ההגזמה שלו, ברמה מסויימת, היא נכונה. אנחנו אוהבים ויראליות, אוהבים פופוליזם, אוהבים מועמדים שלא מתנצלים על כלום. אבל כדי לנצל את זה כמו שצריך, צריך לדעת מתי לעצור. והוא לא עושה את זה. וזה באמת יותר פשוט ממה שזה נראה. אני חושב שנדע על הקמפיין הזה מה שצריך לדעת רק אחרי הרבה מאוד שנים.
כל הקמפיין שלו מרגיש כמו תסריט של פרק בblack mirror
כאילו בסוף הוא יזכה ובנאום הכתרה ידפוק נאום של 'מה לעזאזל עובר עליכם אנשים?!'
18 אוגוסט 2016, 01:31
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ההגזמה שלו, ברמה מסויימת, היא נכונה. אנחנו אוהבים ויראליות, אוהבים פופוליזם, אוהבים מועמדים שלא מתנצלים על כלום. אבל כדי לנצל את זה כמו שצריך, צריך לדעת מתי לעצור. והוא לא עושה את זה. וזה באמת יותר פשוט ממה שזה נראה. אני חושב שנדע על הקמפיין הזה מה שצריך לדעת רק אחרי הרבה מאוד שנים.
כל הקמפיין שלו מרגיש כמו תסריט של פרק בblack mirror
כאילו בסוף הוא יזכה ובנאום הכתרה ידפוק נאום של 'מה לעזאזל עובר עליכם אנשים?!'
מוכן להצביע לו אם הוא יש סיכוי קטן שבקטנים שדבר כזה קורה. ואני אפילו לא אזרח אמריקאי. אבל אני אמצא דרך.
תכל'ס, האיש שתול של הילארי, אין הסבר אחר.
19 אוגוסט 2016, 12:28
19 אוגוסט 2016, 13:43
shayD כתב:http://m.ynet.co.il/Articles/4843624
טראמפ מתנצל על שפגע באנשים ׳בלהט הויכוח׳
בתוך כך, מצטמצם הפער בסקרים מ9 אחוז ל4 אחוז לטובת הילארי.
19 אוגוסט 2016, 14:16
Holiday_Armadillo כתב:shayD כתב:http://m.ynet.co.il/Articles/4843624
זה מדהים, במשך איזה שנתיים הוא מנבל את הפה וצולב כל מה שזז
בשבוע אחד הוא מחליף יועצים בגלל אותן התבהמויות, שוכר מישהו שיעזור לו להתמתן ולהרוויח קולות ובאורח פלא פתאום הוא מתנצל
זה לא מה שמדהים, מה שמדהים זה שזה עובד
האמריקאים עם נחות מאוד בסופו של דבר
19 אוגוסט 2016, 15:56
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:shayD כתב:http://m.ynet.co.il/Articles/4843624
זה מדהים, במשך איזה שנתיים הוא מנבל את הפה וצולב כל מה שזז
בשבוע אחד הוא מחליף יועצים בגלל אותן התבהמויות, שוכר מישהו שיעזור לו להתמתן ולהרוויח קולות ובאורח פלא פתאום הוא מתנצל
זה לא מה שמדהים, מה שמדהים זה שזה עובד
האמריקאים עם נחות מאוד בסופו של דבר
70% מהם הילביליס ורדנקס
07 ספטמבר 2016, 00:13
08 ספטמבר 2016, 20:49
08 ספטמבר 2016, 20:52
09 ספטמבר 2016, 15:45
09 ספטמבר 2016, 15:50
09 ספטמבר 2016, 16:27
roy1000 כתב:אני בכלל לא מבין למה הנשאי האמריקאי צריך להתעניין באיפה זה חלאב? הם איבדו שם משהו? ארה"ב לא צריכה לנהל את העולם. ערבים ששוחטים ערבים לא קשורים בכלום לארה"ב ואין שום סיבה שנשיא ארה"ב (או אף אמריקאי אחר) ידע בכלל איפה זה חלאב (או עזה לצורך העניין).
10 ספטמבר 2016, 05:01
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:אני בכלל לא מבין למה הנשאי האמריקאי צריך להתעניין באיפה זה חלאב? הם איבדו שם משהו? ארה"ב לא צריכה לנהל את העולם. ערבים ששוחטים ערבים לא קשורים בכלום לארה"ב ואין שום סיבה שנשיא ארה"ב (או אף אמריקאי אחר) ידע בכלל איפה זה חלאב (או עזה לצורך העניין).
כמו שליאב, בן 20 יודע איפה זה חאלב או וירג׳יניה/קונטיקט/דיסטריקט אוף קולומביה לצורך העניין, הייתי מצפה ממי שמועמד לתפקיד החזק בעולם לדעת, במיוחד שזאת אחת הערים המפורסמות ומן הסתם מוזכרת בלא מעט ענייני חוץ שאמריקה משתתפת בהם.
10 ספטמבר 2016, 05:05
MTA2311 כתב:זאת גישה מעניינת.
מעבר לזה שאני מצפה ממועמאסלאם קיצוני ודאעש אלה בעיות שצריכות להעסיק כל נשיא אמריקזאי. אפשר להתווכח על רמת המעורבות האמריקאית הנחוצה, אבל לא צריך להיסחף.
מה היה קורה אם ביבי לא היה יודע מה זה הלסינקי לדוגמה?
10 ספטמבר 2016, 12:29
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זאת גישה מעניינת.
מעבר לזה שאני מצפה ממועמאסלאם קיצוני ודאעש אלה בעיות שצריכות להעסיק כל נשיא אמריקזאי. אפשר להתווכח על רמת המעורבות האמריקאית הנחוצה, אבל לא צריך להיסחף.
הכוונה כמובן לא הייתה מילולית. ברור שבורות לא עוזרת לאף אחד. אבל יש שאלה גדולה יותר - האם כל המעורבות הזו של ארה"ב בסוריה בכלל תורמת לה משהו? אולי כדאי שנשיא ארה"ב לא "ידע" איפה זה אלפו.
10 ספטמבר 2016, 16:50
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:זאת גישה מעניינת.
הכוונה כמובן לא הייתה מילולית. ברור שבורות לא עוזרת לאף אחד. אבל יש שאלה גדולה יותר - האם כל המעורבות הזו של ארה"ב בסוריה בכלל תורמת לה משהו? אולי כדאי שנשיא ארה"ב לא "ידע" איפה זה אלפו.
10 ספטמבר 2016, 17:21
MTA2311 כתב:כשהמעורבות שלה נראית כמו שהיא נראית בתקופת אובאמה, כדאי שלא יתערבו באמת.
11 ספטמבר 2016, 00:31
11 ספטמבר 2016, 17:51