yarinsaky כתב:הראשון ? שון ג'יימס למשל מיותר לגמרי, אם הוא לא מתשלב ב 3 ליגות, הוא בטח מיותר ב 2 .
לגבי שחקנים שעומדים בכסף שמכבי יכולה לשלם להם אני לא יכול לתת לך שמות. אבל מדוע בקיץ לא מביאים, לדוגמא, שחקנים של 800 או 900 אלף דולר ובקיץ פתאום כן מוצאים את הכסף ?
האם יש כאן מדיניות מוכוונת מלמעלה שמונעת מהמאמן לחשוב על שחקנים ברמת שכר של מיליון דולר כרכש חדש ? לי יש הרגשה שכן. אנחנו מאבדים שחקנים של מיליון דולר, סטייל פארגו או איידסון ומביאים שניים בחצי מחיר כל אחד.
נראה לי עניין של מדיניות.
אתה כנראה לא קראת את מה שכתבתי , איידסון הוא לא שחקן של מליון דולר וגם פארגו לא . הם שחקנים של הרבה יותר . איידסון קיבל במכבי בעונה השנייה קרוב למליון מכורח החוזה שלו לשנתיים אבל בעונה הראשונה הוא קיבל 750K אם לא פחות כלומר הוא בא לפה כהימור במחיר של שחקן בינוני שהצליח אבל איפה הוא היום...על פארגו אני בכלל לא מדבר כי הוא דוגמא קלאסית למקרה כזה וגם כמו שאתה רואה הוא לא משחק פה בשביל מליון...
מצטער אבל אין הרבה הבדל בין שחקן של 400 לשחקן של 800 ואפילו מליון(להזכירך מכבי מדברת בדולרים בעוד כולם מדברים בירו...)...תזכר כמה הרוויחו כאן אנדרסון , וויז , לאזמה.....
לדוגמא שחקן מוכח שהוא לא בדרג הראשון (נאברו , דימנטידיס...) מרוויח כ-1.5 מליון יורו נטו (אוקיץ' לדוגמא..) . במחיר הזה מכבי מביאה לפחות שלושה זרים במדיניות של היום וזה בסדר אבל כאשר גילת שיש לה יהלום ביד אז הייתה צריכה לפתוח את הכיס ולהשאיר אותם בסכומים קרובים לאלו .
זה עדיף מלהביא שחקן במחיר הזה מלכתחילה ולקוות שהוא ישתלב ב-100% ויצדיק את ההשקעה כי לפחות ככה אתה תדע מה אתה תקבל...
ואגב אני די בטוח שגם בקיץ מכבי הייתה מוכנה לשלם סכומים כאלו רק שלא היו מעומדים איכותיים במחיר הזה . לאנגפורד לא היה פנוי אז ובכלל אם יחזור ליכולת האמתית שלו אז ברור לכולם שהוא שווה הרבה יותר מה-750K ( לא מליון כמו שכולם כותבים כל הזמן !!!) שמכבי משלמת לו...