04 דצמבר 2011, 14:07
04 דצמבר 2011, 14:09
04 דצמבר 2011, 14:10
er79 כתב:בלאט שוב לא סופר את פאפאס. יוגב רכז יחיד. את הניסוי המשעשע לשבץ את קית בעמדה זו כדאי לבלאט לזנוח.
04 דצמבר 2011, 14:11
04 דצמבר 2011, 14:13
yarinsaky כתב:משחק קצת מדאיג, דן שמיר וקבוצת המעופפים שלו , לא יהיה קל בכלל.
04 דצמבר 2011, 14:17
04 דצמבר 2011, 14:23
yarinsaky כתב:זו בדיוק המומחיות של שמיר מול מכבי, רוטציה של 7 שחקנים. עשה את זה כבר עם בני השרון.
מכבי צריכה לבוא מוכנה ואז יהיה בסדר.
04 דצמבר 2011, 14:23
קודי כתב:er79 כתב:בלאט שוב לא סופר את פאפאס. יוגב רכז יחיד. את הניסוי המשעשע לשבץ את קית בעמדה זו כדאי לבלאט לזנוח.
יכול בהחלט להיות שבלאט עושה את הניסוי הזה מאחר שאין היום רכזים טובים בשוק והוא מעדיף להביא סקנד גארד או קומבו גארד טוב על פני רכז בינוני. בכל מקרה, אני לא נותן סיכוי גבוה מדי לכך שנראה את פאפאס בצהוב בינואר. לא מדובר בנואל פליקס שיהיה מוכן לסבול עונה שלמה על הספסל, כולל השפלות וצעקות מדי משחק, כשמועדף על פניו בצורה ברורה שחקן כמו אוחיון.
04 דצמבר 2011, 14:27
ankram כתב:קודי כתב:er79 כתב:בלאט שוב לא סופר את פאפאס. יוגב רכז יחיד. את הניסוי המשעשע לשבץ את קית בעמדה זו כדאי לבלאט לזנוח.
יכול בהחלט להיות שבלאט עושה את הניסוי הזה מאחר שאין היום רכזים טובים בשוק והוא מעדיף להביא סקנד גארד או קומבו גארד טוב על פני רכז בינוני. בכל מקרה, אני לא נותן סיכוי גבוה מדי לכך שנראה את פאפאס בצהוב בינואר. לא מדובר בנואל פליקס שיהיה מוכן לסבול עונה שלמה על הספסל, כולל השפלות וצעקות מדי משחק, כשמועדף על פניו בצורה ברורה שחקן כמו אוחיון.
יכול מאד שלא נראה את פאפאס בצהוב בינואר , כפי שאני מזהה הוא ובלאט מאד לא מסתדרים , וגם יש לציין שפאפאס גם נראה הרבה פחות טוב ממה שהיה לפני שנתיים בערך , הוא ממש לא מאיים על הסל , ולדעתי הוא גם יוצא מתוכנית המשחק של בלאט לעיתים קרובות מדי ודוחף לכיוון ה בין 2 בכל הזדמנות , ככה לפחות זה נראה לי , לבלאט "קונטרול פריק" ידוע , זה כנראה מביא את הסעיף שלא לדבר על הפאול המטומטם שהוא עשה מול פרטיזן , והרצון לדחוף את קית' לדקות משחק , שיש לך 4 זרים חייבים איפה שהוא לוותר , 2 זרים גבוהים חייבים לשחק , בטח במשחק מול שחקנים כאלו אתלטים , ומאמן שמכיר טוב את הקבוצה. לנגפורד צריך לקבל את הדקות שלו , וצריך להושיב את אחד הגבוהים (אני הייתי מושיב את סופו לפני מדריד) ואו את סמית' או את פאפאס , לדעתי פאפאס יושב בגלל מצ' אפ הגנתי , מקווה שהוא מבין את זה.
בכל מקרה אני בספק אם פאפאס יכול למצוא קבוצה בינואר , בטח לא קבוצה עם שם ,יש סיבה שהוא הגיע למכבי.
04 דצמבר 2011, 14:29
04 דצמבר 2011, 14:30
04 דצמבר 2011, 14:30
קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:er79 כתב:בלאט שוב לא סופר את פאפאס. יוגב רכז יחיד. את הניסוי המשעשע לשבץ את קית בעמדה זו כדאי לבלאט לזנוח.
יכול מאד שלא נראה את פאפאס בצהוב בינואר , כפי שאני מזהה הוא ובלאט מאד לא מסתדרים , וגם יש לציין שפאפאס גם נראה הרבה פחות טוב ממה שהיה לפני שנתיים בערך , הוא ממש לא מאיים על הסל , ולדעתי הוא גם יוצא מתוכנית המשחק של בלאט לעיתים קרובות מדי ודוחף לכיוון ה בין 2 בכל הזדמנות , ככה לפחות זה נראה לי , לבלאט "קונטרול פריק" ידוע , זה כנראה מביא את הסעיף שלא לדבר על הפאול המטומטם שהוא עשה מול פרטיזן , והרצון לדחוף את קית' לדקות משחק , שיש לך 4 זרים חייבים איפה שהוא לוותר , 2 זרים גבוהים חייבים לשחק , בטח במשחק מול שחקנים כאלו אתלטים , ומאמן שמכיר טוב את הקבוצה. לנגפורד צריך לקבל את הדקות שלו , וצריך להושיב את אחד הגבוהים (אני הייתי מושיב את סופו לפני מדריד) ואו את סמית' או את פאפאס , לדעתי פאפאס יושב בגלל מצ' אפ הגנתי , מקווה שהוא מבין את זה.
בכל מקרה אני בספק אם פאפאס יכול למצוא קבוצה בינואר , בטח לא קבוצה עם שם ,יש סיבה שהוא הגיע למכבי.
לא בטוח בכלל. אני חושב שיש לא מעט קבוצות טובות שישמחו לרכז מחליף כמו פאפאס וגם יהיו מוכנים לשלם לו שכר יפה על זה.
04 דצמבר 2011, 14:31
חנו'ש כתב:אותי הכי מעניין דבר אחד....
פיני יגיע???
04 דצמבר 2011, 14:32
yarinsaky כתב:בלאט לא יכול לעשות מה שהוא רוצה במכבי, לא נראה לי שההנהלה תמהר לשחרר אותו. לדעתי הוא נשאר עד סוף העונה כך או כך ובקיץ במילא כבר לא נראה אותו.
מאמנים תמיד ילכו עם השחקנים שהם בחרו וזה מצב נתון, פאפלוקאס לא הכי מתאים לפילוסופיה של בלאט נכון להיום. אבל כל זה פונקציה של מה יקרה בהמשך, כי קטסטרופה מקצועית תביא אותו בקלות לעמדת רכז פותח.
04 דצמבר 2011, 14:35
04 דצמבר 2011, 14:37
ankram כתב:קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:er79 כתב:בלאט שוב לא סופר את פאפאס. יוגב רכז יחיד. את הניסוי המשעשע לשבץ את קית בעמדה זו כדאי לבלאט לזנוח.
לא בטוח בכלל. אני חושב שיש לא מעט קבוצות טובות שישמחו לרכז מחליף כמו פאפאס וגם יהיו מוכנים לשלם לו שכר יפה על זה.
בשביל המשחק , זרוק שם של קבוצה טובה , שהיא לא שרלואה או משהו בסגנון , שפאפאס יכול להתאים לה , לא עולה לי בראש שם של קבוצה כזאת . בכל מקרה אני מאד מקווה שזה לא בא כהנחתה של בלאט , אלא בשיחה עם פאפא
04 דצמבר 2011, 14:38
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:אותי הכי מעניין דבר אחד....
פיני יגיע???
פיני כבר מריח דם לדעתי. יש לו חשבון לא סגור עם מכבי.
04 דצמבר 2011, 14:39
yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אבל מי ישמע איזה רכזים יש לו היום שהוא יכול לוותר עליו בקלות.
04 דצמבר 2011, 14:45
קודי כתב:yarinsaky כתב:אוקיי, יכול להיות.
אבל מי ישמע איזה רכזים יש לו היום שהוא יכול לוותר עליו בקלות.
אני מסכים איתך וחושב בעצמי שבלאט עושה טעות בעניין של פאפאס, אבל הוא המאמן ואם הוא ממילא מייבש אותו עד מוות, אני לא רואה את פדרמן, שהוציא עליו חצי מיליון דולר ודאג באופן אישי לשכנע אותו לחתום, נותן יד להמשך ההשפלה.
04 דצמבר 2011, 14:55
ריאל מדריד, שצריכה בק אפ ליול שיכול ויכול להיות נפלא כשלידו משחק קלע נהדר כמו קארול. קאחה לבוראל, שתקועה רק עם פריג'יוני. אפס, שתקועה עם אילייבסקי שלא נותן כלום. מילאנו, שלא ממש מרוצה מקוק והגיבוי שלו זה ג'יאקטי המסכן.