אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי ben 246 » 04 דצמבר 2011, 19:27

בסוף אם כל הדווקא שבלאט עושה להנהלה גם בעיניין מצבאן וגם בעיניין שראס ועכשיו הכאסח אם פאפס שעלול לעזוב

פדרמן יקבל עליו את הקריז ויעיף אותו בסוף העונה
ben 246

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 19:48

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שמצפים כאן קצת יותר מדי מפאפאלוקאס.
10 דקות או 15 דקות למשחק זה ממש לא העניין. פאפאלוקאס לא נראה העונה יותר מדי טוב ואחרי שכמעט ולא שיחק רוב העונה, אני לא רואה איך הוא חוזר לתת תפוקה אחרי קפאון שכזה, בטח בגילו הדי מתקדם.
אני כן חושב שיש לו עוד מה לתרום, אבל בגדול, הוא לא כ"כ מתאים לסגל של מכבי ואני לא חושב שהתרומה שלו תשפיע על גורל הקבוצה.
בסגל הקבוצה היה חסר (ועדיין חסר) גארד שמוסגל לקלוע ולייצר נקודות בדרכים שונות, במיוחד לאור משחק ההתפקה הלא טוב שאנו רואים עד כה מצידה של מכבי. גם העובדה שמכבי מדורגת במקום האחרון ביורוליג בשלשות רק מוכיחה את הצורך בשחקן כזה.
רכז אירופא מזדקן, שגם בשיאו לא היה קלעי גדול, הוא פשוט לא הכתובת הנכונה למתן פתרונים לבעיותיה של מכבי העונה, ואני לא רואה איך שיתופו באמת ישדרג את הקבוצה.
בכלל, את הדברים שפאפלוקאס מסוגל לספק, מכבי פחות או יותר כבר מקבלת; מכבי קבוצה שדוחפת את הכדור קדימה במתרפצות (בעיקר בזכות אוחיון), שחקני הקו האחורי אינם מרבים לאבד כדורים (בניגוד לעונה שעברה), היא מצליחה להפעיל היטב את הקו הקדמי וסה"כ, נושא הובלת הכדור וניהול המשחק נראים די טוב (או לפחות, לא רע).

לגבי ההיסטריה מהפסדי הליגה, באמת לא צריכים להלחץ, אבל צריכים לזכור שמה שקורה בזירה אחת מהר מאוד יכול להשליך על זירות אחרות.
מכבי צריכה להמנע מהפסדים בכל מסגרת בה היא משחקת. אי-אפשר ליצור הפרדה כ"כ חזקה בין מסגרת למסגרת ולזלזל בליגה המקומית (או באדריאטית). סה"כ מדובר באותה קבוצה ומה שקורה במסגרת אחת יכול בקלות להשפיע על מסגרות אחרות.

ממש ממש לא נכון
מתחילת השנה, כל זמן שהוא משחק, הוא טוב, והקבוצה נראת טוב. הבעיה היא שהוא לא משחק הרבה
ב2 המשחקים הראשונים הוא שיחק בערך 25 דקות בכל משחק, ונראה פשוט נפלא. אחרי 2 משחקים כאלה, פתאום הוא מקבל משחקים של 5-10 דקות.. זה לא לעניין
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 19:48

אני לא חושב שהעובדה שאוחיון משחק הרבה נובעת מכך שבלאט חושב הוא שחקן כ"כ או טוב בגלל שהוא להוט לקדם אותו.
אני חושב שהדקות המרובות של אוחיון נובעות מאכזבה משחקנים שהיו אומרים להיות טובים יותר ממנו.
פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר הם שחקנים שהיו מהם ציפיות גבוהות יותר מאשר אילו שהיו מאוחיון, כמעט כל אחד מהם מנוסה יותר מאוחיון וכל אחד מהם גם מרוויח יותר ממנו.
צריכים גם לזכור שבלאט נמצא בכל האימונים ורואה הכל ואם הוא בחר לתת לאוחיון כ"כ הרבה דקות (שאגב, גם אני חושב שמדובר באשראי מופרז), אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה והדבר כנראה נובע מסיבות מקצועיות.
אז אנחנו יכולים להמשיך ללטף ולאהוב את פאפאלוקאס, לומר שהוא לא שכח לשחק כדורסל ולקבוע שהוא צריך לשחק יותר (ואולי זה באמת נכון), אנחנו יכולים להמשיך לתת כבוד לקפטן ולומר שהוא נמצא עכשיו בכושר טוב (וגם זה חצי נכון) וגם יש לנו את האפשרות להאמין ששאייר עוד יתקדם ויתפתח לשחקן טוב. אבל בואו נסתכל רגע לאמת בפנים, השלישיה פאפאלוקאס-בורשטיין-שאייר היא נפילה ואולי אפילו נפילה די גדולה. מכל אחד מהם ציפינו ליותר, הרבה יותר ממה שציפינו מילד בן 24 שלעולם לא שיחק ביורוליג.
לפני שנופלים על אוחיון, אני באמת נציע שנסתכל קודם על השלישיה הזאת, שעד עכשיו מאוד מאכזבת.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 19:52

חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שהעובדה שאוחיון משחק הרבה נובעת מכך שבלאט חושב הוא שחקן כ"כ או טוב בגלל שהוא להוט לקדם אותו.
אני חושב שהדקות המרובות של אוחיון נובעות מאכזבה משחקנים שהיו אומרים להיות טובים יותר ממנו.
פאפאלוקאס, בורשטיין ושאייר הם שחקנים שהיו מהם ציפיות גבוהות יותר מאשר אילו שהיו מאוחיון, כמעט כל אחד מהם מנוסה יותר מאוחיון וכל אחד מהם גם מרוויח יותר ממנו.
צריכים גם לזכור שבלאט נמצא בכל האימונים ורואה הכל ואם הוא בחר לתת לאוחיון כ"כ הרבה דקות (שאגב, גם אני חושב שמדובר באשראי מופרז), אז כנראה שהוא יודע מה הוא עושה והדבר כנראה נובע מסיבות מקצועיות.
אז אנחנו יכולים להמשיך ללטף ולאהוב את פאפאלוקאס, לומר שהוא לא שכח לשחק כדורסל ולקבוע שהוא צריך לשחק יותר (ואולי זה באמת נכון), אנחנו יכולים להמשיך לתת כבוד לקפטן ולומר שהוא נמצא עכשיו בכושר טוב (וגם זה חצי נכון) וגם יש לנו את האפשרות להאמין ששאייר עוד יתקדם ויתפתח לשחקן טוב. אבל בואו נסתכל רגע לאמת בפנים, השלישיה פאפאלוקאס-בורשטיין-שאייר היא נפילה ואולי אפילו נפילה די גדולה. מכל אחד מהם ציפינו ליותר, הרבה יותר ממה שציפינו מילד בן 24 שלעולם לא שיחק ביורוליג.
לפני שנופלים על אוחיון, אני באמת נציע שנסתכל קודם על השלישיה הזאת, שעד עכשיו מאוד מאכזבת.

אתה מעלים עין.
קודם כל, איזה צפיות היו מבורשטיין? אתה יכול בבקשה להזכיר לי? בורשטיין עד עכשיו העונה עולה על כל ה"צפיות" שהיו ממנו.
שאייר אולי מאכזב, אבל זה דבר טבעי במצבו
פאפאס מאכזב? רציני? תזכיר לי מתי הוא שיחק ולא היה טוב? פאפאס שמשחק השנה פשוט משחק טוב, והקבוצה נראת יותר טוב. לא מעניין אותי מה באימונים, במשחקים פאפאס נראה מצוין שהוא על המגרש, והספסול שלו ממש לא נראה כמשהו מקצועי, צר לי
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 19:58

חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שהעובדה שאוחיון משחק הרבה נובעת מכך שבלאט חושב הוא שחקן כ"כ או טוב בגלל שהוא להוט לקדם אותו.

שאני אבין, אתה אשכרה ציפית שבורשטיין ופאפאס יתנו 20 נקודות כל משחק?
כי אני לא חושבת שיש מישהו (כולל בלאט) שציפה לזה אלא אם כן הוא אדיוט מושלם.
פאפאס נותן בדיוק את מה שציפו ממנו כשהוא משחק - ניהול משחק טוב וחכם והרבה ניסיון, מי שחשב שהוא ייתן יותר מזה אז זו כבר בעיה שלו.
כנ"ל בורשטיין שנותן בערך מה שהוא נתן בשנתיים האחרונות (לא הרבה במיוחד), אז למה נראה לך שאחרי שנתיים בינוניות מינוס מישהו אשכרה ציפה שהוא יבוא ויפציץ. אף אחד לא ציפה שהוא ייתן יותר ממה שהוא נותן כיום (אחרת גם הוא לא חכם במיוחד).
רק לגבי שאייר יש אכזבה כי ממנו באמת ציפו לקצת יותר מלהיות עציץ, אבל עם זה אפשר להתמודד.

בורשטיין ופאפאס הם ממש לא נפילה, כי הם לא נותנים פחות ממה שציפו מהם (אולי רק אתה ציפית למשהו אחר).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 19:58

asafb96 כתב:
10 דקות או 15 דקות למשחק זה ממש לא העניין. פאפאלוקאס לא נראה העונה יותר מדי טוב ואחרי שכמעט ולא שיחק רוב העונה, אני לא רואה איך הוא חוזר לתת תפוקה אחרי קפאון שכזה, בטח בגילו הדי מתקדם.
אני כן חושב שיש לו עוד מה לתרום, אבל בגדול, הוא לא כ"כ מתאים לסגל של מכבי ואני לא חושב שהתרומה שלו תשפיע על גורל הקבוצה.
בסגל הקבוצה היה חסר (ועדיין חסר) גארד שמוסגל לקלוע ולייצר נקודות בדרכים שונות, במיוחד לאור משחק ההתפקה הלא טוב שאנו רואים עד כה מצידה של מכבי. גם העובדה שמכבי מדורגת במקום האחרון ביורוליג בשלשות רק מוכיחה את הצורך בשחקן כזה.
רכז אירופא מזדקן, שגם בשיאו לא היה קלעי גדול, הוא פשוט לא הכתובת הנכונה למתן פתרונים לבעיותיה של מכבי העונה, ואני לא רואה איך שיתופו באמת ישדרג את הקבוצה.
בכלל, את הדברים שפאפלוקאס מסוגל לספק, מכבי פחות או יותר כבר מקבלת; מכבי קבוצה שדוחפת את הכדור קדימה במתרפצות (בעיקר בזכות אוחיון), שחקני הקו האחורי אינם מרבים לאבד כדורים (בניגוד לעונה שעברה), היא מצליחה להפעיל היטב את הקו הקדמי וסה"כ, נושא הובלת הכדור וניהול המשחק נראים די טוב (או לפחות, לא רע).

לגבי ההיסטריה מהפסדי הליגה, באמת לא צריכים להלחץ, אבל צריכים לזכור שמה שקורה בזירה אחת מהר מאוד יכול להשליך על זירות אחרות.
מכבי צריכה להמנע מהפסדים בכל מסגרת בה היא משחקת. אי-אפשר ליצור הפרדה כ"כ חזקה בין מסגרת למסגרת ולזלזל בליגה המקומית (או באדריאטית). סה"כ מדובר באותה קבוצה ומה שקורה במסגרת אחת יכול בקלות להשפיע על מסגרות אחרות.

ממש ממש לא נכון
מתחילת השנה, כל זמן שהוא משחק, הוא טוב, והקבוצה נראת טוב. הבעיה היא שהוא לא משחק הרבה
ב2 המשחקים הראשונים הוא שיחק בערך 25 דקות בכל משחק, ונראה פשוט נפלא. אחרי 2 משחקים כאלה, פתאום הוא מקבל משחקים של 5-10 דקות.. זה לא לעניין

ואתה מצפה שאם הוא יקבל עכשיו 25 דקות הוא יראה את אותה יכולת שראינו ממנו בתחילת העונה? איזו אינדיקציה יש לנו שאותן שתי הפועות בתחילת העונה לא היו הבלחות חד-פעמיות?

פאפאס אמנם לא משחק יותר מדי מאז אותם שני משחקים, אבל בדקות שהוא משחק הוא בד"כ די פושר.
אגב, זה ממש לא מדויק לומר שפאפאלוקאס לא משחק הרבה מאז אותם שני משחקים; מול ריאל מדריד הוא שיחק 10 דקות (בערך אותה כמות אותה אנשים כאן רוצים שהוא ישחק) והיה מאוד חלש. מול שרלרואה הוא שיחק קצת יותר מ7 דקות וגם היה נראה די רע.

אני כן חושב שהוא צריך לשחק יותר ובכך הוא גם יתרום יותר. אבל לא הייתי בונה על זה שאם יתנו לו לשחק יותר אז הקבוצה תראה הרבה יותר טוב.
איך שלא הופכים את זה, פאפאלוקאס זה פשוט לא זה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:08

חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:

ממש ממש לא נכון

ואתה מצפה שאם הוא יקבל עכשיו 25 דקות הוא יראה את אותה יכולת שראינו ממנו בתחילת העונה? איזו אינדיקציה יש לנו שאותן שתי הפועות בתחילת העונה לא היו הבלחות חד-פעמיות?

פאפאס אמנם לא משחק יותר מדי מאז אותם שני משחקים, אבל בדקות שהוא משחק הוא בד"כ די פושר.
אגב, זה ממש לא מדויק לומר שפאפאלוקאס לא משחק הרבה מאז אותם שני משחקים; מול ריאל מדריד הוא שיחק 10 דקות (בערך אותה כמות אותה אנשים כאן רוצים שהוא ישחק) והיה מאוד חלש. מול שרלרואה הוא שיחק קצת יותר מ7 דקות וגם היה נראה די רע.

אני כן חושב שהוא צריך לשחק יותר ובכך הוא גם יתרום יותר. אבל לא הייתי בונה על זה שאם יתנו לו לשחק יותר אז הקבוצה תראה הרבה יותר טוב.
איך שלא הופכים את זה, פאפאלוקאס זה פשוט לא זה.

ממש לא מצפה שיתן מה שנתן, אבל כן אני חושב שהוא יכול לתת תרומה מצוינת למכבי. לבטח טובה משל אוחיון.
איזה אינדיקציה יש לנו שזה לא הבלחות? איזה אינדיקציה יש לנו שהוא לא מספיק טוב לטענתך? עד עכשיו, מהקצת שהוא שיחק, הוא נראה מצוין (ולא רק ב2 המשחקים הראשונים, אלא בעוד משחקים שהוא קיבל דקות, גם אם לא 20+).
עוד לא ראיתי אותו העונה במכבי במשחק רע. הכי רע שהיה לו זה משחקים "פושר" (במשחקים שהוא באמת קיבל דקות, וגם קיבל כדורים ולא עלה ל10 דקות לראות את בורשטיין/אוחיון/פארמר עושים מה שבראש שלהם). מאז שפארמר עזב, ובכלל, בכל המשחקים בלי פארמר, מכבי נראת הכי טוב שהוא היה על המגרש. הוא (יחד עם הנדריקס כמובן), הביא ניצחון על חיפה
10 דקות ו7 דקות? אתה רציני? יש באמת שחקן שיכול לתת תפוקה טובה בדקות האלה אחרי שסופסל בכל שאר המסגרות?
10 דקות זה לדעתך הכמות שרוב האנשים רוצים שהוא ישחק? אני מוכן לחתום לך כאן, שרוב הפורום יעדיף לראות אותו להרבה יותר מ10 דקות (האלטרנטיבה להזכירך-אוחיון)
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 דצמבר 2011, 20:11

אני אומר לך באחריות, חביב, מעולם לא היה במכבי רכז פותח כל כך חלש התקפית כמו אוחיון - 3.6 נקודות ב 20 אחוז לשתיים ! ( 28 אחוז לשלוש ) ב 18 דקות משחק כמעט.
פאפלוקאס עם 5 נקודות, 54 אחוז לשתיים, 25 אחוז לשלוש. כל זה בפחות דקות, רק 12.5 דקות למשחק.

מה כאן היתרון הבולט של אוחיון ? קצת הגנה זריזה יותר ? זו הסיבה ? יכול להיות.

זה לא שמדובר כאן על שאראס נגד נעימי שמצדיק ספסול של נעימי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:16

yarinsaky כתב:אני אומר לך באחריות, חביב, מעולם לא היה במכבי רכז פותח כל כך חלש התקפית כמו אוחיון - 3.6 נקודות ב 20 אחוז לשתיים ! ( 28 אחוז לשלוש ) ב 18 דקות משחק כמעט.
פאפלוקאס עם 5 נקודות, 54 אחוז לשתיים, 25 אחוז לשלוש. כל זה בפחות דקות, רק 12.5 דקות למשחק.

זה לא שמדובר כאן על שאראס נגד נעימי שמצדיק ספסול של נעימי.

צריך להזכיר גם שה25% של פאפאס מה3, זה סך הכל 1/4. זאת אמרת, אם משחק הבא הוא קולע שלשלה לדוגמא, האחוזים עולים ל40%.
פאפאס גם קולע קצת יותר מ80% מהקוו, וגם ההגנה, זה לא "תירוץ" לבלאט. אוחיון הוא לא פרקינס, ופאפאס הוא לא שאראס. הבדלי ההגנה שלהם ממש לא גדולים לדעתי. אוחיון יותר זריר, ויכול לשמור טוב יותר על שחקנים בעמדות 1-2, אבל פאפאס יכול לשמור על שחקנים בעמדות 2-3, שלאנגפורד יכול בכיף לשמור על רכזים זריזים.
אוחיון שחקן הגנה קצת יותר טוב מפאפאס (שחקן שבשיאו היה שחקן הגנה נפלא, והיום הוא לא הפך פתאום לאיזה בור בהגנה בגלל שהוא בן 34), אבל זה לא הבדל תהומי, וממש לא מצדיק את האשראי שהוא מקבל, והספסול של פאפאס
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2011, 20:17

asafb96 כתב:אתה מעלים עין.
קודם כל, איזה צפיות היו מבורשטיין? אתה יכול בבקשה להזכיר לי? בורשטיין עד עכשיו העונה עולה על כל ה"צפיות" שהיו ממנו.
פאפאס מאכזב? רציני? תזכיר לי מתי הוא שיחק ולא היה טוב? פאפאס שמשחק השנה פשוט משחק טוב, והקבוצה נראת יותר טוב. לא מעניין אותי מה באימונים, במשחקים פאפאס נראה מצוין שהוא על המגרש, והספסול שלו ממש לא נראה כמשהו מקצועי, צר לי

משום מה אתה ממעיט מהנפילה שעונה לשם ג'ון שאייר. מדובר בנפילה ואכזבה ענקית משחקן יקר שציפו ממנו להיות במינימום שחקן רוטציה במכבי והתברר בסופו של דבר כנער פוסטר. אני לא רואה שום דבר טבעי או צפוי בנפילה הזו שבאה בהפתעה לכולם.

לגבי פאפאס - אני מסכים. לא זוכר הופעות רעות שלו. הוא מנהל את המשחק מצויין בכל פעם שהוא על המגרש. הספסול שלא באמת לא נראה מקצועי.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 20:20

חני ואסף,
מבורשטיין לא היו לי ציפיות, אבל רוב האשנים כאן טענו שהוא טוב יותר מאוחיון ואי-לכך הציפיות ממנו היו גבוהות יותר מאשר אילו שהיו מאוחיון. זה בדיוק מה שכתבתי בפוסט הקודם ולזה בדיוק התכוונתי.
אתם גם מוזמנים לפשפש קצת בת'רדים שהיו כאן בקיץ בהם כל מיני מומחים טענו שאוחיון יהיה כנראה השחקן שלא יתלבש למשחקי היורוליג (דבר שבנתיים לא כרגע בכלל) ושהקפטן יועדף על פניו (וזה עוד מבלי בכלל להזכיר את הציפיות שהיו משאייר).

לגבי פאפאלוקאס,אם הוא באמת עונה על הצפיות, אז בפירוש מדובר כאן בנפילה.
אני הייתי די בטוח שאם מכבי מוציאה קרוב לחצי מיליון דולר על שחקן זר, אז היא מיעדת לו תפקיד יחסית מרכזי בקבוצה. באמת שלא ציפיתי שהוא יתגלה כשחקן פחות משמעותי משחקן שכולם חשוב שבכלל לא יראה דקות משחק ביורוליג.
אישית, אני גם לא יודע איך אותו נסיון מדובר באמת עוזר כ"כ למכבי. הדיבורים לפיהם פאפאלוקאס תורם מהנסיון שלו ושהוא לא שכח איך לשחק כדורסל, נראים לי הרבה יותר כמו ססמאות שנועדו לפמפם שחקן בשלהי הקריירה.

כמו שאני רואה את הדברים, וייתכן מאוד שאני טועה, השלישיה פאפאלוקאס-שאייר-אוחיון היא די מאכזבת, מאכזבת יותר מאשר יכולתו של אוחיון.
שוב, מדובר בהערכה שלי בלבד ואף אחד לא חייב להסכים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 20:21

בתכלס על מה אנחנו מתווכחים פה?
לא פאפאס בגילו ולא אוחיון (בשום גיל), יובילו אותנו למקומות שאנחנו חולמים להגיע העונה.
כל אחד מהם יכול לתפקד טוב בתור מחליף לרכז מוביל, אבל לא בתור רכז מוביל.
בכל מקרה כרגע הם צריכים לחלוק בינהם את העמדה הזו לבד, כך שמישהו מהם יצטרך להיות יותר מוביל מהשני.
אז אולי בלאט חושב אחרת ממני, אבל מבין השניים אני אעדיף לשים את מבטחי בפאפאס ולא שאני חושבת שאם נעשה את זה ניקח את היורוליג.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:26

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אתה מעלים עין.

משום מה אתה ממעיט מהנפילה שעונה לשם ג'ון שאייר. מדובר בנפילה ואכזבה ענקית משחקן יקר שציפו ממנו להיות במינימום שחקן רוטציה במכבי והתברר בסופו של דבר כנער פוסטר. אני לא רואה שום דבר טבעי או צפוי בנפילה הזו שבאה בהפתעה לכולם.

לגבי פאפאס - אני מסכים. לא זוכר הופעות רעות שלו. הוא מנהל את המשחק מצויין בכל פעם שהוא על המגרש. הספסול שלא באמת לא נראה מקצועי.

כתבתי באותה הודעה שציטטת, שהוא אולי אכזבה, אבל לדעתי זה דבר טבעי. לא פשוט לעשות את המעבר ממכללות ישר לטופ של אירופה. מכוכב על לשחק משלים, ואפילו נער פוסטר. שאל את קלאטיס, שחימם לא מעט זמן את הספסל של אוברדוביץ', והיום הוא אחד הגארדים הטובים באירופה
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 דצמבר 2011, 20:29

חנו'ש כתב:בתכלס על מה אנחנו מתווכחים פה?
לא פאפאס בגילו ולא אוחיון (בשום גיל), יובילו אותנו למקומות שאנחנו חולמים להגיע העונה.
כל אחד מהם יכול לתפקד טוב בתור מחליף לרכז מוביל, אבל לא בתור רכז מוביל.
בכל מקרה כרגע הם צריכים לחלוק בינהם את העמדה הזו לבד, כך שמישהו מהם יצטרך להיות יותר מוביל מהשני.
אז אולי בלאט חושב אחרת ממני, אבל מבין השניים אני אעדיף לשים את מבטחי בפאפאס ולא שאני חושבת שאם נעשה את זה ניקח את היורוליג.

את צודקת.
ואת החלומות כדאי לעדכן, בטח את אלו מהקיץ שאמרו - " מסתערים על כל התארים בכל הכוח ". זו הייתה אילוזיית קיץ .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:30

חביב אורנג'ד כתב:חני ואסף,
מבורשטיין לא היו לי ציפיות, אבל רוב האשנים כאן טענו שהוא טוב יותר מאוחיון ואי-לכך הציפיות ממנו היו גבוהות יותר מאשר אילו שהיו מאוחיון. זה בדיוק מה שכתבתי בפוסט הקודם ולזה בדיוק התכוונתי.
אתם גם מוזמנים לפשפש קצת בת'רדים שהיו כאן בקיץ בהם כל מיני מומחים טענו שאוחיון יהיה כנראה השחקן שלא יתלבש למשחקי היורוליג (דבר שבנתיים לא כרגע בכלל) ושהקפטן יועדף על פניו (וזה עוד מבלי בכלל להזכיר את הציפיות שהיו משאייר).

אני הייתי די בטוח שאם מכבי מוציאה קרוב לחצי מיליון דולר על שחקן זר, אז היא מיעדת לו תפקיד יחסית מרכזי בקבוצה. באמת שלא ציפיתי שהוא יתגלה כשחקן פחות משמעותי משחקן שכולם חשוב שבכלל לא יראה דקות משחק ביורוליג.
אישית, אני גם לא יודע איך אותו נסיון מדובר באמת עוזר כ"כ למכבי. הדיבורים לפיהם פאפאלוקאס תורם מהנסיון שלו ושהוא לא שכח איך לשחק כדורסל, נראים לי הרבה יותר כמו ססמאות שנועדו לפמפם שחקן בשלהי הקריירה.

כמו שאני רואה את הדברים, וייתכן מאוד שאני טועה, השלישיה פאפאלוקאס-שאייר-אוחיון היא די מאכזבת, מאכזבת יותר מאשר יכולתו של אוחיון.

אף אחד-לפחות לא הרוב ממה שזכור לי, לא ציפה מבורשטיין לכלום-ועד עכשיו הוא סביר ביותר
איזה נפילה אתה מדבר תגיד לי? איזה? תזכיר לי משחק שהוא שיחק דקות משמעותיות, ולא היה טוב? לא יעזור לך עם זה, זה עובדה, שפאפאס משחק, הוא טוב, ומכבי נראת טוב. כמו שפמפמו פה שזה עובדה שכשפארמר לא שיחק-ההתקפה, ובכלל, כל הקבוצה לא נראת טוב, וזה עובדה, זאת גם עובדה. פאפאס עוד לא נתן משחק חלש (ביחס לדקות, ולכל המשחקים ששיחק באותו שבוע), וכששיחק הרבה, היה מצוין, והקבוצה נראת מצוין. נפילה זה ממש ממש לא. שישחק, ויראה לא טוב, אז תוכל להגיד שזה נפילה
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 04 דצמבר 2011, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 20:31

חביב אורנג'ד כתב:חני ואסף,

חביב, לפעמים זה נראה שיש לך ראייה סלקטיבית, ואו שאתה לוקח 2 מילים לא קשורות של איזה משתמש אחד ומפיל אותו על כך שכל הפורום חשב משהו, או שלפעמים אתה סתם ממציא דברים.
ואם היו כאלו שחשבו שאוחיון יהיה פחות טוב מבורשטיין זה לא בגלל שהיו ציפיות מבורשטיין להפוך פתאום לפארקר, אלא זה בגלל שלא היו ציפיות בכלל מאוחיון, ומהבחינה הזו אין ספק שהוא מפתיע לטובה (וזה לא קשה בהתחשב בציפיות שלא היו ממנו).

שאייר הוא היחידי שמאכזב ביחס לציפיות שהיו ממנו, אוחיון עולה על הציפיות (וזה הכי קל לעשות כשמלכתחילה לא היו ציפיות) והשאר די עומדים בציפיות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 04 דצמבר 2011, 20:33

asafb96 כתב:כתבתי באותה הודעה שציטטת, שהוא אולי אכזבה, אבל לדעתי זה דבר טבעי. לא פשוט לעשות את המעבר ממכללות ישר לטופ של אירופה. מכוכב על לשחק משלים, ואפילו נער פוסטר. שאל את קלאטיס, שחימם לא מעט זמן את הספסל של אוברדוביץ', והיום הוא אחד הגארדים הטובים באירופה

אני לא מאמין שמישהו במכבי היה אפילו מדמיין להחתים את שאייר אם היו יודעים שהוא ייראה ככה. זה מעבר לקשיי הסתגלות טבעיים וזה לא בדיוק שהוא משחק מאחורי דיאמנטידיס - הוא משחק שאחורי בורשטיין ואוחיון, ככה שזו לא בדיוק השוואה נכונה.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 04 דצמבר 2011, 20:34

yarinsaky כתב:אני אומר לך באחריות, חביב, מעולם לא היה במכבי רכז פותח כל כך חלש התקפית כמו אוחיון - 3.6 נקודות ב 20 אחוז לשתיים ! ( 28 אחוז לשלוש ) ב 18 דקות משחק כמעט.

נו, אבל זה בדיוק האבסורד. אם פאפאלוקאס נותן למכבי פחות או יותר את אותו הדבר כמו שחקן שלטענתך, הוא הרכז הפותח החלש ביותר שנראה כאן, אז בשביל מה היבאו את פאפאלוקאס? לא היה כדאי לשים את הכסף הזה על שחקן שיהיה רכז ראשון ולשמור את אוחיון כרכז מחליף?

אגב, פאפאלוקאס בהחלט מראה גם דברים לא טובים עד כה.
קבלת ההחלטות שלו לא תמיד טובה, הוא לפעמים נוטה למסירות מסובכות מדי, הוא מאבד הרבה ביחס לדקות שהוא משחק וגם בהגנה הוא לא להיט.

אולי אני נמצא בעמדת מיעוט, אבל אני די מאוכז ממנו. לדעתי, הוא היה אמור לתרום יותר (גם בדקות שהוא משחק) והוא לא מצדיק את השכר שאותו הוא מקבל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 04 דצמבר 2011, 20:37

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:כתבתי באותה הודעה שציטטת, שהוא אולי אכזבה, אבל לדעתי זה דבר טבעי. לא פשוט לעשות את המעבר ממכללות ישר לטופ של אירופה. מכוכב על לשחק משלים, ואפילו נער פוסטר. שאל את קלאטיס, שחימם לא מעט זמן את הספסל של אוברדוביץ', והיום הוא אחד הגארדים הטובים באירופה

אני לא מאמין שמישהו במכבי היה אפילו מדמיין להחתים את שאייר אם היו יודעים שהוא ייראה ככה. זה מעבר לקשיי הסתגלות טבעיים וזה לא בדיוק שהוא משחק מאחורי דיאמנטידיס - הוא משחק שאחורי בורשטיין ואוחיון, ככה שזו לא בדיוק השוואה נכונה.

זה לא משנה מאוחרי מי הוא שיחק, זה לא שאנחנו רואים אותו משחק ונראה רע. הוא משחק פעם בשבועיים, ועולה ל5 דקות. אתה מצפה ממנו לתפוקה ב5 דקות האלה?
קלאטס קיבל יותר קרדיט ממנו בהתחלה, לא משנה אם זה מאחורי דיא, או מאחורי אוחיון (שזוכה לאהבה עיוורת מבלאט), פארמר (שלקח עד עכשיו המון דקות), ולאנגפרוד (שמקבל המון דקות כדי שיכנס לעניינים)
אני מסכים שאולי הוא קצת איכזב, וציפו ממנו ליותר, אבל זה לא איזה נפילה גדולה, ואני מאמין שבעתיד הוא יכול ליהיות אחלה של שחקן
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 דצמבר 2011, 20:38

חביב אורנג'ד כתב:

נו, אבל זה בדיוק האבסורד. אם פאפאלוקאס נותן למכבי פחות או יותר את אותו הדבר כמו שחקן שלטענתך, הוא הרכז הפותח החלש ביותר שנראה כאן, אז בשביל מה היבאו את פאפאלוקאס? לא היה כדאי לשים את הכסף הזה על שחקן שיהיה רכז ראשון ולשמור את אוחיון כרכז מחליף?

אבל זה בדיוק מה שאנחנו מתלוננים כאן כבר חודשים.
איך לעזאזל בנו קבוצה עם רכזים מחליפים ובלי שחקן אחד מוביל בקו האחורי, ואני מדברת על אחד שממש ישאר עד סוף העונה.
לא פאפאס ולא אוחיון צריכים ויכולים להיות הרכזים המובילים של מכבי!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים