המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

איתי-שגב כתב:אז גאודלוק לא נרשם בסוף ?.

שחף1 כתב:מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו

החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.
יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.

החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.
שחף1 כתב:מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו
שחף1 כתב:אני לא הבנתי למה ארז בכלל קרא לתרגיל כזה. יש דברים שאפשר לתרגל במשחקי אימון ויש דברים שאין סרט שיעבדו מחוץ לליגה הישראלית. גם אם מקל עושה פוסט אפ על טייריס רייס(1.85) היום זה לא יגמר במשהו טוב
roy1000 כתב:שחף1 כתב:מקל אשכרה זרק יותר מראד? אני מקווה שארז יאפס אותו. זה לא מכבי חיפה. שיבין שהוא רול פלייר ויש שחקנים אחרים שאמורים לשים נקודות על הלוח. זה לא התפקיד שלו
זריקה אחת כל 2.5 דקות. הוא עוד עשה לך הנחות. האחוזים (22% מהשדה) מזכירים את האחוזים מהכוכב ומהפליקנס.
שיהיה לארז בהצלחה לנסות "לחנך" את מקל לזרוק פחות. ריק קרלייל ואלווין ג'נטרי לא כל כך הצליחו בזה.
מכבי שיחקה הרבה יותר טוב עם אוחיון וכמו שאמרתי לפני כמה שבועות, לדעתי אוחיון יחזור להיות הרכז הפותח.
(והנה מגיע הפסיכופת של הפורום להתחיל להשתולל).

איתי-שגב כתב:ליאב, דווקא מחנה "שונאי מקל" יותר גדול ממחנה "תומכי מקל", לפחות ממה שראיתי.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים