המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יואו בלאט פשוט הרג את גלדסטון
מה קרה?
קרא לו חכמולוג פעמיים, האשים אותו בהדלפת תכנית המשחק של מכבי לדן שמיר ונתן תשובות ציניות ומזלזלות לכל שאלה שלו..
ד"א, שון דניאל התעמת עם אוהד מכבי בירידה לחדר ההלבשה.. דניאל זרק על האוהד בקבוק מים מלא שפצע אותו וניסה לטפס ליציע ולהרביץ לו..
בלאט ?לא הכי מתאים לו, אבל זה בטח הלחץ.
האמת שגולדסטון זה באמת נראה טיפוס מעצבן עם ידיעות מופרכות .
MTA2311 כתב:yarinsaky כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יואו בלאט פשוט הרג את גלדסטון
מה קרה?
קרא לו חכמולוג פעמיים, האשים אותו בהדלפת תכנית המשחק של מכבי לדן שמיר ונתן תשובות ציניות ומזלזלות לכל שאלה שלו..
ד"א, שון דניאל התעמת עם אוהד מכבי בירידה לחדר ההלבשה.. דניאל זרק על האוהד בקבוק מים מלא שפצע אותו וניסה לטפס ליציע ולהרביץ לו..
כן גם אני הופתעתי..
סתם דוגמה למה שהלך בראיון הזה, גלדסטון:"דיוויד, איך אתם מגיעים למדריד?" בלאט:" במטוס"
MTA2311 כתב:yarinsaky כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יואו בלאט פשוט הרג את גלדסטון
מה קרה?
כן גם אני הופתעתי..
סתם דוגמה למה שהלך בראיון הזה, גלדסטון:"דיוויד, איך אתם מגיעים למדריד?" בלאט:" במטוס"
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואלה? לא רגוע השנה בלאט..אבל אולי גלדסטון זה הגרינוולד החדש..אחד של פיני אחד של בלאט..
מישהו מוכן להתערב איתי שלא יעשו לו\לחולון כלום? אני אתן לכם יחס ממש טוב..
בטח לא רגוע. השיפוט באמת היה הזוי ביותר. מי שיראה את המשחק בשידור חוזר בטלויזיה (ולא באינטרנט) יראה על מה אני מדבר.
בגלל זה הוא לא מלביש את סופו,בגלל זה קנסו אותו בסכום הזוי לפני שנה כי קופל בטח פחד שמישהו יתחיל לחקור את המעטפות שהוא מעביר לשופטים לפני משחקים של מכבי..לכאורה..
חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?
שון דניאל זרק בסוף המשחק בקבוק על האוהדים.
מספיק מעניין??
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואלה? לא רגוע השנה בלאט..אבל אולי גלדסטון זה הגרינוולד החדש..אחד של פיני אחד של בלאט..
מישהו מוכן להתערב איתי שלא יעשו לו\לחולון כלום? אני אתן לכם יחס ממש טוב..
בטח לא רגוע. השיפוט באמת היה הזוי ביותר. מי שיראה את המשחק בשידור חוזר בטלויזיה (ולא באינטרנט) יראה על מה אני מדבר.
בגלל זה הוא לא מלביש את סופו,בגלל זה קנסו אותו בסכום הזוי לפני שנה כי קופל בטח פחד שמישהו יתחיל לחקור את המעטפות שהוא מעביר לשופטים לפני משחקים של מכבי..לכאורה..
לדעתי, זה לא קשור לקופל, אלא יותר לשלח וחבורתו בערוץ הספורט. אחרי שהם עשו לינץ' לבכר על השריקה ההיא לטפירו, כל השופטים מעדיפים לשרוק נגד מכבי, כי אז הם לא יקבלו ביקורת בטלויזיה.
מה קרה?
כן גם אני הופתעתי..
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?
מספיק מעניין??
איזה פרחח. איך למוטי דניאל הגדול, גדל כזה פרא אדם. גם מוטי לא היה חסר לו, אבל לפחות הוא היה שחקן ענק. לא ראה אף אחד ממטר.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?
מספיק מעניין??
איזה פרחח. איך למוטי דניאל הגדול, גדל כזה פרא אדם. גם מוטי לא היה חסר לו, אבל לפחות הוא היה שחקן ענק. לא ראה אף אחד ממטר.
מוטי היה כזה רק על המגרש, לא מחוצה לו. שחקן עם המון תשוקה שבטח הוריש ממנה לבן שלו, אבל יש הבדל ביו להיות שחקן עם טמפרמנט חם לשחקן פרחח.
את מוטי אהבתי במכבי כי תמיד נתן 100 אחוז גם אם לא היה הכי מוכשר. שחקן שאפשר לצאת איתו למלחמה.
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.111655.html
הוידאו נמצא פה מומלץ לכולם
yarinsaky כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:יש עוד משהו מעניין מהמשחק הזה?
מספיק מעניין??
מוטי היה כזה רק על המגרש, לא מחוצה לו. שחקן עם המון תשוקה שבטח הוריש ממנה לבן שלו, אבל יש הבדל ביו להיות שחקן עם טמפרמנט חם לשחקן פרחח.
את מוטי אהבתי במכבי כי תמיד נתן 100 אחוז גם אם לא היה הכי מוכשר. שחקן שאפשר לצאת איתו למלחמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים