כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת׳רד הכדורגל על שם הלוזרים הצהובים

17 ספטמבר 2016, 18:29

איזה מזל שהפועל פח. אחרת באמת הייתי מתאבד

17 ספטמבר 2016, 18:40

פשוט אין מה לשמוח השנה

17 ספטמבר 2016, 18:40

Holiday_Armadillo כתב:פשוט אין מה לשמוח השנה

לא יאמן

17 ספטמבר 2016, 19:34

עושים להפועל משהו דומה כמו שזניט עושה לנו ?.

17 ספטמבר 2016, 19:35

איתי-שגב כתב:עושים להפועל משהו דומה כמו שזניט עושה לנו ?.

לא למדת לא לדבר?!?!?!?!?!?!?!?!??!!

all in favor of a ban say aye!

17 ספטמבר 2016, 19:36

אחד הבאנים

17 ספטמבר 2016, 19:39

לפעמים נראה שיש כאלה שעושים נאחס רק בשביל לעצבן.

17 ספטמבר 2016, 21:25

אניימה מקבל 3 מביתר. מביך בשבילו.

17 ספטמבר 2016, 22:21

הייסטר שחקן סעמק. איך רק ג'ורדי לא מצליח להביא מגן שמאלי נורמאלי.

18 ספטמבר 2016, 01:40

אחרי שראיתי עוד 3 פעמים את הנצחון של ב"ש על אינטר, אני חייב לציין שזה היה משחק ענק. זה לא שב"ש גנבה נצחון, היא פשוט הייתה טובה יותר!

18 ספטמבר 2016, 01:46

felix_r כתב:אחרי שראיתי עוד 3 פעמים את הנצחון של ב"ש על אינטר, אני חייב לציין שזה היה משחק ענק. זה לא שב"ש גנבה נצחון, היא פשוט הייתה טובה יותר!

בלי להוריד מההישג הנהדר של ב"ש, אי אפשר להתעלם מכך שאינטר שיחקה עם המחליפים ולא באמת התייחסה ברצינות למשחק.

18 ספטמבר 2016, 02:04

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:אחרי שראיתי עוד 3 פעמים את הנצחון של ב"ש על אינטר, אני חייב לציין שזה היה משחק ענק. זה לא שב"ש גנבה נצחון, היא פשוט הייתה טובה יותר!

בלי להוריד מההישג הנהדר של ב"ש, אי אפשר להתעלם מכך שאינטר שיחקה עם המחליפים ולא באמת התייחסה ברצינות למשחק.

א) אינטר לא יכלה לשתף 6 שחקנים (4 בגלל הפייננשיונל פייר-פליי, ו 2 אחרים שהחתימה אחרי סיום מועד הרישום לאירופה), ככה שזה לא בדיוק בגלל זילזול.

ב) גם באר-שבע משחקת עם הרכבים שונים בליגה ובאירופה על מנת לחלק את העומס. כולם עושים ככה.

ג) אינטר הוא מועדון כל כך גדול יחסית לבאר-שבע, שהיה צריך לנצח אותנו אפילו אם היה עולה עם הנוער. בכל זאת 3 פעמים אלופי אירופה.

ד) אני לא יודע אם אתה זוכר את הניצחון של חיפה על מנצ'סטר יונייטד, שבאה לישראל עם המילואים אחרי שהבטיחה את המקום הראשון בבית

18 ספטמבר 2016, 02:24

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:צריכות להיות השלכות משמעתיות, לא יעזור כלום.
לא סתם מכבי הדליפה במכוון את הנזיפה של ג'ורדי.

דסה צריך להיקנס\ לשבת כמה משחקים ביציע על ההפקרות הזאת. הייתי שוקל גם קנס קולקטיבי.
גם שוטא צריך לקבל על הראש. זה כבר הרבה יותר מדי משחקים מתחילת העונה שהוא מנהל את המשחק מזעזע ולא מגיב בזמן למה שקורה במגרש.

אם לא יהיה ניצחון משכנע על רעננה בראשון אני לא יודע איך יוצאים מזה.

אני לא חושב שצריך לרדת על דסה, גם אם עשה טעות. בסך הכל כדורגל משחקים 11 שחקנים ולא ראוי להאשים בהכל שחקן אחד.

אני באמת מוכן לקבל טעויות. אבל רק לפני חודש נגד רעננה בגביע הטוטו הוא הורחק על 2 עבירות במרכז המגרש.
בשנה שעברה הוא הורחק באירופה במדי בית"ר.

אתה מצפה משחקן ללמוד מטעויות.

ביום חמישי הוא קיבל צהוב על בזבוז זמן (שאנחנו מוביל 3-0 כן?) ואז דקה אח"כ עושה פאול חזק במרכז המגרש.
זה הפקרות.

הוא לא האשם היחיד כמובן, אבל הוא זה שגרם לכדור השלג להתגלגל (הוא והשופט עם ההחלטה הזויה לא לעצור את המשחק ולתת לו את האדום ואז לתת להם כדור חופשי ברחבה)

18 ספטמבר 2016, 02:34

מקובי כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:צריכות להיות השלכות משמעתיות, לא יעזור כלום.
לא סתם מכבי הדליפה במכוון את הנזיפה של ג'ורדי.

דסה צריך להיקנס\ לשבת כמה משחקים ביציע על ההפקרות הזאת. הייתי שוקל גם קנס קולקטיבי.
גם שוטא צריך לקבל על הראש. זה כבר הרבה יותר מדי משחקים מתחילת העונה שהוא מנהל את המשחק מזעזע ולא מגיב בזמן למה שקורה במגרש.

אם לא יהיה ניצחון משכנע על רעננה בראשון אני לא יודע איך יוצאים מזה.

אני לא חושב שצריך לרדת על דסה, גם אם עשה טעות. בסך הכל כדורגל משחקים 11 שחקנים ולא ראוי להאשים בהכל שחקן אחד.

אני באמת מוכן לקבל טעויות. אבל רק לפני חודש נגד רעננה בגביע הטוטו הוא הורחק על 2 עבירות במרכז המגרש.
בשנה שעברה הוא הורחק באירופה במדי בית"ר.

אתה מצפה משחקן ללמוד מטעויות.

ביום חמישי הוא קיבל צהוב על בזבוז זמן (שאנחנו מוביל 3-0 כן?) ואז דקה אח"כ עושה פאול חזק במרכז המגרש.
זה הפקרות.

הוא לא האשם היחיד כמובן, אבל הוא זה שגרם לכדור השלג להתגלגל (הוא והשופט עם ההחלטה הזויה לא לעצור את המשחק ולתת לו את האדום ואז לתת להם כדור חופשי ברחבה)

תשמע, כל פעם זה מישהו אחר. פעם זה טל בן חיים, פעם זה דסה וכו'. אולי יש בעיה בקבוצה, שהשחקנים לא לומדים מהטעויות שלהם. אולי לא מחייבים אותם ללמוד מהטעויות.

18 ספטמבר 2016, 15:23

אוי מנצ'סטר אוי

18 ספטמבר 2016, 15:50

ווטפורד זה אהבה.

18 ספטמבר 2016, 16:40

MTA2311 כתב:אוי מנצ'סטר אוי

הייתי צוחקת עליך אבל אני אחכה עד שהמשחק של טוטנהאם ייגמר

18 ספטמבר 2016, 16:41

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אוי מנצ'סטר אוי

הייתי צוחקת עליך אבל אני אחכה עד שהמשחק של טוטנהאם ייגמר

וגם אז יש לנו לראות הפסד של מכבי בערב. אף צחוק ספורטיבי השנה לא יחזיק יותר משעתיים.

18 ספטמבר 2016, 16:44

אור, אתה אוהד יונייטד ?

18 ספטמבר 2016, 16:47

אכן
נושא נעול