המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:כרמל או שמואל, אשמח אם תסבירו לי כיצד להתקין את המשחק.
קיבלתי תיקייה שמכילה עשרות קבצים קטנים, דחוסים ולא דחוסים, וקובץ אחד מידע מערכת.
איך מתקדמים מכאן?
שמואל1 כתב:שועל כתב:כרמל או שמואל, אשמח אם תסבירו לי כיצד להתקין את המשחק.
קיבלתי תיקייה שמכילה עשרות קבצים קטנים, דחוסים ולא דחוסים, וקובץ אחד מידע מערכת.
איך מתקדמים מכאן?
זה אחרי הרצת ה installer?
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:כרמל או שמואל, אשמח אם תסבירו לי כיצד להתקין את המשחק.
איך מתקדמים מכאן?
תסביר כי אני לא מבין כלום...
זכור לי שצריך לחלץ את כל קובצי הRAR לתיקייה אחת. איך עושים את זה ומה צריך לעשות לאחר מכן?
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:כרמל או שמואל, אשמח אם תסבירו לי כיצד להתקין את המשחק.
איך מתקדמים מכאן?
זכור לי שצריך לחלץ את כל קובצי הRAR לתיקייה אחת. איך עושים את זה ומה צריך לעשות לאחר מכן?
אתה פותח את אחד מקבצי ה rar ומחלץ. זה הכל.
אתה תקבל קובץ iso גדול מאוד, תטען אותו.
לאחר מכן יהיה לך קובץ טקסט עם כח ההוראות.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:כרמל או שמואל, אשמח אם תסבירו לי כיצד להתקין את המשחק.
איך מתקדמים מכאן?
אתה פותח את אחד מקבצי ה rar ומחלץ. זה הכל.
אתה תקבל קובץ iso גדול מאוד, תטען אותו.
לאחר מכן יהיה לך קובץ טקסט עם כח ההוראות.
לא הבנתי, מספיק לחלץ קובץ rar אחד?
שמואל1 כתב:לא צריך שום daemon tools. החל מווינדוס 8 אפשר לטעון קבצי ISO וזה מובנה במערכת הפעלה.
שועל כתב:שמואל1 כתב:לא צריך שום daemon tools. החל מווינדוס 8 אפשר לטעון קבצי ISO וזה מובנה במערכת הפעלה.
איך טוענים בלי daemon tools בווינדוס 10?
שועל כתב:התקנתי את המשחק ועכשיו אין לי מושג איך מפעילים אותו![]()
יש אייקון על הווינדויס אבל כשאני מקליק עליו נכתב לי "תזדקק לאפליקציה חדשה כדי לפתוח קובץ זה" "חפש אפליקציה בחנות"
מה צריך לעשות?
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:התקנתי את המשחק ועכשיו אין לי מושג איך מפעילים אותו![]()
יש אייקון על הווינדויס אבל כשאני מקליק עליו נכתב לי "תזדקק לאפליקציה חדשה כדי לפתוח קובץ זה" "חפש אפליקציה בחנות"
מה צריך לעשות?
באיזה ווינדוס אתה? זה לא אמור להיות ככה
הכרטיס הגרפי שלך מספיק בשביל זה? הראם?
שועל כתב:התקנתי את המשחק ועכשיו אין לי מושג איך מפעילים אותו![]()
מה צריך לעשות?
MTA2311 כתב:התבלבלתם קצת.
יש הגבלה מאוד ברורה לאורך השיחה שיכולה להתנהל בנושאים שאין לי עניין בהם, ועל כן אני לא יכול לקחת חלק בשיחה. חרגתם מזמן כבר.
MTA2311 כתב:התבלבלתם קצת.
יש הגבלה מאוד ברורה לאורך השיחה שיכולה להתנהל בנושאים שאין לי עניין בהם, ועל כן אני לא יכול לקחת חלק בשיחה. חרגתם מזמן כבר.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התבלבלתם קצת.
זה תקף גם לת'רד התזונה והכושר?
שמואל1 כתב:שועל כתב:התקנתי את המשחק ועכשיו אין לי מושג איך מפעילים אותו![]()
מה צריך לעשות?
תעלה תמונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד