המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:בלאט לא יכול להתעקש לעזוב את הקופליג , זה לא החלטה שלו. מזרחי קובע ומזרחי לא רוצה. חוץ מזה, יש עניין תקנוני שמונע את זה בינתיים.
ברגע שבלאט מסכים לאדריאטית הוא מסכים ל 3 ליגות.
יוסי22 כתב:דרך אגב תקראו את זה : http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000703178
לפחות האמירה שהשתתפות ב-3 ליגות תפגע במותג של מכבי מעודף היצע של המותג התבררה כשגויה מיסודה וזו כבר טענה אחת פחות שההנהלה צריכה להתמודד איתה בהכרעה על שנה הבאה .
אין לי נתונים על היחס בין הליגה לאדריאטית אבל ברור לי שכמות הצופים במשחקי מכבי באדריאטית גבוהה בהרבה , מעניין באמת מה הפער וכמה זה משמעותי כלכלית להעדיף את האדריאטית .
yarinsaky כתב:אבל נדמה לי שהקבוצות באדריאטית כן משתתפות בליגה המקומיות כשהן מצטרפות לפלייאוף או משהוא כזה. למכבי אף אחד לא מבטיח סידור כזה
בינתיים ולכן זה עדיין לא רלוונטי.
שמעתי ראיון של מזרחי עם הקוף ב 103 ושם הקוף ירד עליו שמזרחי לא מסוגל להזיז דברים לטובת מכבי במנהלת. למזרחי לא הייתה באמת תשובה לזה.
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:אבל נדמה לי שהקבוצות באדריאטית כן משתתפות בליגה המקומיות כשהן מצטרפות לפלייאוף או משהוא כזה. למכבי אף אחד לא מבטיח סידור כזה
בינתיים ולכן זה עדיין לא רלוונטי.
שמעתי ראיון של מזרחי עם הקוף ב 103 ושם הקוף ירד עליו שמזרחי לא מסוגל להזיז דברים לטובת מכבי במנהלת. למזרחי לא הייתה באמת תשובה לזה.
הקבוצות באדריאטית משתתפות בפלייאוף בגלל שלרובן אין חוזה מובטח ביורוליג והן חייבות לזכות באליפות המקומית כדי להבטיח את מקומן (ראה ערך KK זאגרב העונה...) כך שלכולם יש זכות שווה לקבל צ'אנס ביורוליג...מה גם ששם האליפות המקומית יותר תחרותית בשלבים המאוחרים מאשר פה בארץ שהכל יכול להיות מוכרע במשחק אחד...
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:מה שכן, עניין האדריאטית כאילו חיכה לבלאט שיחזור לקדנציה שנייה . הוא לא עמד על רגליו האחוריות כדי למנוע את זה והרכב הגארדים באמת לא מספיק אתלטי ומגוון כדי לעמוד ב 3 ליגות.
לבלאט גם יש חלק בעניין לא פחות מההנהלה, אולי יותר.
מה שנראה כמעט בטוח, בשנה הבאה חוזרים ל 2 ליגות כדי להחזיר את המערכת לשפיות.
חוזרים לשתי ליגות , השאלה לאיזה ?
אם חוק 4 זרים בקופליג ממשיך , אין טעם להישאר בליגה הזאת כי הנזק שנגרם למכבי מכך ששלושה שחקנים משחקים פעם בשבוע וכל פעם משחק סגל אחר גורם יותר נזק מאשר להחזיק סגל רחב לשלוש מסגרות...
הטעות של דיויד שלא התעקש כבר העונה לעזוב את הקופליג...
yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).
את שחקני הנוער תמצא לבד.
yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
אליהו, בלו, לאנדסברג, הלפרין, פניני, ( אוחיון או בורשטיין אם אתה רוצה שחקן שישי ).
את שחקני הנוער תמצא לבד.
yzafrir כתב:אז למה אתה לא הולך יותר אחורה לתקופה שהיו רק שני זרים ?? מה שהיה בתקופה ההיא כבר לא תופס להיום . אז מכבי הייתה אחת הקבוצות הגדולות גם מבחינת תקציב ויכלה לעמוד מול המתחרות על מחיר של שחקנים....אני לא בטוח שאותו סגל של אז היה עושה היום את אותו דבר בכלכך קלות , אז היו רק 4 קבוצות באמת טובות וכל השאר היו בינוניות כך שהדרך לפיינל פור הייתה די קלה (חוץ מנס ז'אלגיריס כמובן...) . היום יש הרבה יותר משוכות שצריך לעבור ויש הרבה יותר קבוצות עשירות באירופה..
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אז למה אתה לא הולך יותר אחורה לתקופה שהיו רק שני זרים ?? מה שהיה בתקופה ההיא כבר לא תופס להיום . אז מכבי הייתה אחת הקבוצות הגדולות גם מבחינת תקציב ויכלה לעמוד מול המתחרות על מחיר של שחקנים....אני לא בטוח שאותו סגל של אז היה עושה היום את אותו דבר בכלכך קלות , אז היו רק 4 קבוצות באמת טובות וכל השאר היו בינוניות כך שהדרך לפיינל פור הייתה די קלה (חוץ מנס ז'אלגיריס כמובן...) . היום יש הרבה יותר משוכות שצריך לעבור ויש הרבה יותר קבוצות עשירות באירופה..
פשוט מפחיד לחשוב איך מכבי הייתה מסתדרת בלי סמית' ושון ג'יימס. באמת לא ברור איך אפשר היה להסתדר באירופה אם במקום סמית' וג'יימס היה למכבי את הלפרין ולנדסברג. בטח היינו עכשיו 0-6 בלי שני הענקים האלו. אין למכבי שום צורך ביותר מ- 4 זרים טובים. כל השאר במילא פחות טובים מהישראלים שאפשר להביא במקומם.
roy1000 כתב:yarinsaky כתב:5 - 6 ישראלים ?
את שחקני הנוער תמצא לבד.
שכחת את בלו. יש משספיק ישראלים. אנשים משום מה מתאמצים לשכוח קבוצה מסויימת שקרעה את אירופה עם 4 זרים וישראלים הרבה פחות טובים מאלו שמוזכרים למעלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jazzman, מרסר ו־31 אורחים