המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
oriya כתב:מה הסיכוי שקירלנקו יישאר העונה בצסק"א ולא ילך בסוף ל-NBA?
חנו'ש כתב:קודי כתב:LIAV10 כתב:רק לי יש את ההרגשה הזאת שפארמר כבר שנים חלק מהמערכת??
ממש עצוב לי שהוא עוזב..מזכיר לי קצת את פארקר בצניעות שלו..
שחקן מדהים, אדם מדהים. אולי הגארד הטוב ביותר ששיחק במכבי מאז ומעולם.
הגזמת, כל כך מהר שכחת את פארקר ואת שאראס?
למרות שהוא בהחלט הדבר הכי קרוב לפארקר מאז שעזב.
קודי כתב:אגב, ראיה נוספת לכך שהשחקנים שיפלו מהמחנות יהיו לא רלוונטיים לחלוטין היא המצב של אנתוני פארקר בשוק ההעברות הקרב ובא. אם לקראת הקיץ האחרון ההערכות היו שפארקר יקבל ב-NBA במקרה הטוב חוזה סביר לעונה אחת, הרי שהיום מעוניינות בו לא מעט קבוצות, כשנראה שהרצינית ביותר היא הניקס, אשר מוכנות להציע לו חוזה יפה מאוד לכמה עונות וזאת למרות שלא מדובר בילד. פשוט אין היום מספיק גארדים בשוק וחלק מאלה שהיו (בעיקר מדרג הביניים) חתמו בסין או באירופה לעונה שלמה.
EulGam05 כתב:קודי כתב:אגב, ראיה נוספת לכך שהשחקנים שיפלו מהמחנות יהיו לא רלוונטיים לחלוטין היא המצב של אנתוני פארקר בשוק ההעברות הקרב ובא. אם לקראת הקיץ האחרון ההערכות היו שפארקר יקבל ב-NBA במקרה הטוב חוזה סביר לעונה אחת, הרי שהיום מעוניינות בו לא מעט קבוצות, כשנראה שהרצינית ביותר היא הניקס, אשר מוכנות להציע לו חוזה יפה מאוד לכמה עונות וזאת למרות שלא מדובר בילד. פשוט אין היום מספיק גארדים בשוק וחלק מאלה שהיו (בעיקר מדרג הביניים) חתמו בסין או באירופה לעונה שלמה.
לא כל כך הבנתי מה הקשר, פארקר היה שחקן די מבוקש כבר בפברואר במועד ההעברות האחרון. אני זוכר בוודאות שהבולס היו מעוניינים בו כי יש להם בעיה בעמדה 2 אבל היו עוד כמה קבוצות. פארקר הוא שחקן ותיק ובעל נסיון שעדיין רחוק מלהיות סוס מת וקונטנדריות מעוניינות בו בגלל זה ובגלל שהוא צפוי להיות זול כי חלק מהמשכורת של שחקנים ותיקים ממומנת ע"י ה-NBA. הניקס לא יציעו לו יותר מ-Vet Minimum כי הם לא ירצו להגדיל את תקרת השכר שלהם (בייחוד אחרי ה-CBA החדש שבו לקבוצות מעבר לתקרת השכר שמשתמשות ב-MLE יש למעשה תקרת שכר קשיחה ולא הרבה אפשרויות לשפר את עצמן) בשביל פארקר ובכך להקשות על עצמם להחתים את כריס פול/סופרסטאר אחר בעתיד.
קודי כתב:EulGam05 כתב:קודי כתב:אגב, ראיה נוספת לכך שהשחקנים שיפלו מהמחנות יהיו לא רלוונטיים לחלוטין היא המצב של אנתוני פארקר בשוק ההעברות הקרב ובא. אם לקראת הקיץ האחרון ההערכות היו שפארקר יקבל ב-NBA במקרה הטוב חוזה סביר לעונה אחת, הרי שהיום מעוניינות בו לא מעט קבוצות, כשנראה שהרצינית ביותר היא הניקס, אשר מוכנות להציע לו חוזה יפה מאוד לכמה עונות וזאת למרות שלא מדובר בילד. פשוט אין היום מספיק גארדים בשוק וחלק מאלה שהיו (בעיקר מדרג הביניים) חתמו בסין או באירופה לעונה שלמה.
לא כל כך הבנתי מה הקשר, פארקר היה שחקן די מבוקש כבר בפברואר במועד ההעברות האחרון. אני זוכר בוודאות שהבולס היו מעוניינים בו כי יש להם בעיה בעמדה 2 אבל היו עוד כמה קבוצות. פארקר הוא שחקן ותיק ובעל נסיון שעדיין רחוק מלהיות סוס מת וקונטנדריות מעוניינות בו בגלל זה ובגלל שהוא צפוי להיות זול כי חלק מהמשכורת של שחקנים ותיקים ממומנת ע"י ה-NBA. הניקס לא יציעו לו יותר מ-Vet Minimum כי הם לא ירצו להגדיל את תקרת השכר שלהם (בייחוד אחרי ה-CBA החדש שבו לקבוצות מעבר לתקרת השכר שמשתמשות ב-MLE יש למעשה תקרת שכר קשיחה ולא הרבה אפשרויות לשפר את עצמן) בשביל פארקר ובכך להקשות על עצמם להחתים את כריס פול/סופרסטאר אחר בעתיד.
הקשר הוא שבכל זאת מדובר בשחקן לא צעיר שנמצא לקראת סוף הקריירה וגם הוא התבטא בעצמו בקיץ האחרון שבהחלט ייתכן שזו עונתו האחרונה בכדורסל וגם ההערכות בארה"ב דיברו על חוזה נמוך יחסית לעונה אחת. אני לא יודע ספציפית לגבי הניקס, אבל הם הוזכרו כאחת מבין מספר קבוצות שמגלות בו עניין רב ומוכנות להציע לו חוזה לכמה עונות. אני לא רואה אף גארד סביר שנשאר חופשי אחרי המחנות וייתכן שיהיו מספר גארדים שהקבוצות לא יהיו סגורות עליהם (יש בסה"כ שני משחקי הכנה לכל קבוצה ושבועיים להתאמן) ויבקשו מהם לשחק קצת בדי ליג ולחכות, כך שזה יכול להיות ארוך יותר ממה שחושבים.
yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
אם זה יקרה - wow אחד גדול. הטריו הזה עולה על הטריו של מיאמי כמעט בלי פקפוק.
yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
האמת שאני לא אוהב את קבוצות הכוכבים האלה.
ד"א יש הבדל גדול בין קבוצות הכוכבים של מיאמי והלייקרס (אם וכאשר), לעומת קבוצת הכוכבים שבנו בבוסטון.
מיאמי והלייקרס מביאים פחות או יותר את השחקנים המובילים בעמדות שלהם בNBA, בוסטון לקחה שחקנים די מבוגרים, ולכן קיבלה אותם גם יחסית בזול, ולא
פירקה את הקבוצה שלה, כמו שעשתה מיאמי ועוד תעשה ל.א
LIAV10 כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
ד"א יש הבדל גדול בין קבוצות הכוכבים של מיאמי והלייקרס (אם וכאשר), לעומת קבוצת הכוכבים שבנו בבוסטון.
מיאמי והלייקרס מביאים פחות או יותר את השחקנים המובילים בעמדות שלהם בNBA, בוסטון לקחה שחקנים די מבוגרים, ולכן קיבלה אותם גם יחסית בזול, ולא
יחסית בזול?
גם קווין וגם פול פירס הרוויחו יותר מאשר כל שחקן בטריו של מיאמי..
jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
יחסית בזול?
פול פירס לא נחשב כי הוא היה שחקן של הסלטיקס ולא הביאו אותו. לא זכור לי שגארנט הרוויח כ"כ הרבה. אולי הוא לקראת הסוף של החוזה הגדול שלו או משהו כזה.
בכל מקרה הכוונה שלי היא שבוסטון הביאה שחקנים מבוגרים יחסית, ולא כוכבי על בשיאם כנו לברון, האוורד, בוש וCP3.
יכול להיות שאני טועה כאן ויש כאן יותר מן המשותף בין המקרים אבל לדעתי זה לא ככה.
טיקי - אני לא אוהד בוסטון. אני אוהד יוטה, סתם מתחזה לאוהד בוסטון...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:השמועה החזקה בעיר המלאכים מדברת על CP3 וסופרמן ביחד ללייקרס, הם יהיו מוכנים לשחרר כל שחקן ואת כל השחקנים הטובים מלבד
קובי כמובן.
יחסית בזול?
פול פירס לא נחשב כי הוא היה שחקן של הסלטיקס ולא הביאו אותו. לא זכור לי שגארנט הרוויח כ"כ הרבה. אולי הוא לקראת הסוף של החוזה הגדול שלו או משהו כזה.
בכל מקרה הכוונה שלי היא שבוסטון הביאה שחקנים מבוגרים יחסית, ולא כוכבי על בשיאם כנו לברון, האוורד, בוש וCP3.
יכול להיות שאני טועה כאן ויש כאן יותר מן המשותף בין המקרים אבל לדעתי זה לא ככה.
טיקי - אני לא אוהד בוסטון. אני אוהד יוטה, סתם מתחזה לאוהד בוסטון...
אמממ... אוקיי, אז מן הראוי גם וויד יורד מהמשוואה, לא?
לגבי KG אני לא יודע, אני רק יודע שעד לפני שנתיים הוא הרוויח מעל 22 מיליון דולר לעונה (!!)
אם אני לא טועה לברון ובוש מרוויחים 16, וויד שכאמור ירד מהמשוואה מרוויח 15 (פחות מפירס)
בסדר, עוד מעט רוי ומישה יבואו לעשות קצת סדר. אני באמת לא חזק במספרים.
נכון ווייד וקובי מחוץ למשחק הזה.
אני רק אתן לך דוגמא. פעם המעבר של בארקלי לפיניקס ב-93, היה הסיפור של אותה העונה בNBA. והוא לא עבר לקבוצה עם עוד שני סופרסטארים.
המעבר של שאק ל.לא גם היה הסיפור של העונה.
פתאום, כל שנה יש לך שני כוכבי על שעוברים וחוברים לעוד כוכב על.
ושוב, במעבר של בוסטון היה משהו קצת יותר רומנטי ופחות חזירי.
LIAV10 כתב:בסדר, עוד מעט רוי ומישה יבואו לעשות קצת סדר. אני באמת לא חזק במספרים.
נכון ווייד וקובי מחוץ למשחק הזה.
אני רק אתן לך דוגמא. פעם המעבר של בארקלי לפיניקס ב-93, היה הסיפור של אותה העונה בNBA. והוא לא עבר לקבוצה עם עוד שני סופרסטארים.
המעבר של שאק ל.לא גם היה הסיפור של העונה.
פתאום, כל שנה יש לך שני כוכבי על שעוברים וחוברים לעוד כוכב על.
ושוב, במעבר של בוסטון היה משהו קצת יותר רומנטי ופחות חזירי.
אני לא ממש יודע כי הייתי די קטן, אבל סבבה, מאמין לך..
דרך אגב קווין גארנט מקום ראשון בהיסטוריה בממוצע משכורת לשנה עם 19.7 M דולר לעונה..
בסך הכל שאק במקום ראשום עם 300 ומשהו מיליון דולר, גארנט עם 20 מיליון פחות אבל גם 3 עונות פחות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מקאדו 3 ו־6 אורחים