המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
מעל ל-install (בתוכנה של ההתקנה) יש שתי תיבות ריקות שאפשר לסמן ב-v ואחת מהן אומרת את מה שאמרתי לך
אני מציעה שתעשה uninstall ואז תתקין מחדש עם האופציה הזאת מסומנת
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
מעל ל-install (בתוכנה של ההתקנה) יש שתי תיבות ריקות שאפשר לסמן ב-v ואחת מהן אומרת את מה שאמרתי לך
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
לא צריך לעשות uninstall.
פשוט להעתיק את תוכן התייקה CODEX לתוך תיקיית המשחק. בדיוק דקה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
לא צריך לעשות uninstall.
אני יודעת, אבל הוא אמר שהוא לא הכי מבין בזה ותמיד מסתבך, וזאת האופציה הכי פשוטה לא להסתבך
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]כשהתקנת את המשחק, סימנת את התיבה שאומרת ''תעתיק את תוכן תיקיית ה-codex אל תיקיית המשחק''?
לא שמתי לב לדבר כזה
לא צריך לעשות uninstall.
אני יודעת, אבל הוא אמר שהוא לא הכי מבין בזה ותמיד מסתבך, וזאת האופציה הכי פשוטה לא להסתבך
איתי-שגב כתב:פתיחת תרד של FIFA 17 יהיה באן קל לכרמל ?.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:פתיחת תרד של FIFA 17 יהיה באן קל לכרמל ?.
יש ת'רד גיימינג ונראה לי שפיפא לא יחזיק ת'רד שלם
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי איך עובד מד הקליעה/זריקה החדש? כי אני לא מצליחה להבין איפה רואים את האינדיקציה לזריקה טובה/רעה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי איך עובד מד הקליעה/זריקה החדש? כי אני לא מצליחה להבין איפה רואים את האינדיקציה לזריקה טובה/רעה
שנה שעברה זה היה שאת צריכה הכי קרוב לחצי, עכשיו הכי קרוב לסוף.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי איך עובד מד הקליעה/זריקה החדש? כי אני לא מצליחה להבין איפה רואים את האינדיקציה לזריקה טובה/רעה
אה אוקיי, פשוט
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי איך עובד מד הקליעה/זריקה החדש? כי אני לא מצליחה להבין איפה רואים את האינדיקציה לזריקה טובה/רעה
אה אוקיי, פשוט
כן, ואם את עוברת אותו זה פשוט חוזר אחורה נראלי.
Holiday_Armadillo כתב:שיחקתי קצת עם השחקן החדש שלי (רכז-slasher) ונבחרתי במקום העשירי ע''י מילווקי
הם חייבים לתקן אבל את הקטע של העבירות תוקף
כל פעם שרוצים לחדור ויש מגע של כתף אל כתף זה עבירה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים