06 דצמבר 2011, 21:35
roy1000 כתב:Ido_Maccabi כתב:אוי קטש, קטש...
זה לא קטש. אין להם מספיק כישרון. גראבלין קבוצה הרבה יותר טובה וזה כל הסיפור.
06 דצמבר 2011, 21:37
rc4991 כתב:הפסד של ירושלים לגראבלין ישלח אותה למאזן של 3 הפסדים וניצחון אחד ויבטיח לצרפתים את המקום בטופ 16. המשמעות של הפסד כזה הוא שירושלים תהיה חייבת לנצח את דונייצק במלחה ביותר מ-9 נקודות ולקוות להפסד נוסף של האוקראינים במחזור האחרון לגראבלין, בעוד שהיא תצטרך לנצח את ציבונה, שהודחה הערב סופית מהמפעל.
בקיצור היא בצרות גדולות![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
06 דצמבר 2011, 21:39
06 דצמבר 2011, 21:41
06 דצמבר 2011, 21:43
Ido_Maccabi כתב:זה באופן כללי, לא המשחק הזה. הוא בונה קבוצה באופן נוראי, לא משתלט על השחקנים ולא יודע לנהל משחק.
חוסר הכישרון של הפועל נובע מהבניה הכושלת של קטש
06 דצמבר 2011, 21:43
yarinsaky כתב:מי זה הרודי ג'ומבי או ג'מבו הזה שמחסל אצ ירושלים כבר פעם שנייה ?
06 דצמבר 2011, 21:51
roy1000 כתב:yarinsaky כתב:מי זה הרודי ג'ומבי או ג'מבו הזה שמחסל אצ ירושלים כבר פעם שנייה ?
לא יודע מי השחקנים האלו, אבל אולי כדאי למכבי לשים עין כי הקבוצה הזו קורעת את היורוקאפ.
06 דצמבר 2011, 22:04
jol9 כתב:roy1000 כתב:yarinsaky כתב:מי זה הרודי ג'ומבי או ג'מבו הזה שמחסל אצ ירושלים כבר פעם שנייה ?
לא יודע מי השחקנים האלו, אבל אולי כדאי למכבי לשים עין כי הקבוצה הזו קורעת את היורוקאפ.
או על ספרטק. גם היא ללא הפסד...
ד"א יותם בטופ 10 של הרנקינג ביורוקאפ, ומוביל את קבוצתו עם 16.5.
07 דצמבר 2011, 05:33
07 דצמבר 2011, 07:40
yzafrir כתב:ליותם יש חוזה בספרטק לשנתיים...אני לא רואה איך מכבי מביאים אותו שנה הבאה אלא אם הכניס סעיף שחרור למכבי....
07 דצמבר 2011, 08:02
jol9 כתב:yzafrir כתב:ליותם יש חוזה בספרטק לשנתיים...אני לא רואה איך מכבי מביאים אותו שנה הבאה אלא אם הכניס סעיף שחרור למכבי....
איך שאני מכיר את החוזים ברוסיה, הם לא שווים הרבה יותר מהחוזים ביוון.
אני מאמין שיותם יודע מה הוא עושה ולכן כן יש לו אפשרות לצאת החוצה. הוא רואה מה קורה במכבי, ומבין שהוא יכול וצריך להיות שחקן חמישייה
שיישחק לא בהרבה פחות ממה שהוא משחק בספרטק היום.
למרות שסנט-פטרבורג היא עיר הרבה יותר יפה ומיוחדת מכל מה שיש לנו בארץ, אני בטוח שיש בו רצון לחזור ולחיות בארץ ולא לטרטר את המשפחה.
07 דצמבר 2011, 08:10
jol9 כתב:yzafrir כתב:ליותם יש חוזה בספרטק לשנתיים...אני לא רואה איך מכבי מביאים אותו שנה הבאה אלא אם הכניס סעיף שחרור למכבי....
אני מאמין שיותם יודע מה הוא עושה ולכן כן יש לו אפשרות לצאת החוצה. הוא רואה מה קורה במכבי, ומבין שהוא יכול וצריך להיות שחקן חמישייה
למרות שסנט-פטרבורג היא עיר הרבה יותר יפה ומיוחדת מכל מה שיש לנו בארץ, אני בטוח שיש בו רצון לחזור ולחיות בארץ ולא לטרטר את המשפחה.
07 דצמבר 2011, 08:26
07 דצמבר 2011, 08:32
07 דצמבר 2011, 08:52
yarinsaky כתב:תאמין לי, צפריר, אם הוא באמת ירצה הוא יחזור לת"א ואף רוסי לא יחזיק אותו בכוח. זה הכול תלוי בו.
בעניין הערים היפות יש באמת ערים הרבה יותר יפות - פראג, וונציה, ברצלונה ועוד לא מעט לדעתי, אבל לא נראה שזה נכנס בסט שיקולים של כדורסלן.
בסופו של דבר זה מקצוע ולא חיפוש ריגושים רומנטיים.
07 דצמבר 2011, 12:07
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ליותם יש חוזה בספרטק לשנתיים...אני לא רואה איך מכבי מביאים אותו שנה הבאה אלא אם הכניס סעיף שחרור למכבי....
אם אכן יש לו סעיף יציאה בחוזה אז אתה צודק . אבל אם אין לו אז לא סביר שהקבוצה שלו שהיא קבוצה עשירה ברוסיה תשחרר את הכוכב שלה ללא תמורה סתם כך . יותם הוא לא מקרה לאנגפורד שנזרק מהקבוצה או לאמפה שהמאמן פשוט לא רצה בקבוצה .
באשר לתפקיד שיותם יתפוס במכבי , הוא יהיה מרכזי אבל תלוי מאוד בגארדים הזרים שיהיו לצידו...אף אחד לא יבטיח לו להיות שחקן חמישייה .
07 דצמבר 2011, 12:08
roy1000 כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:ליותם יש חוזה בספרטק לשנתיים...אני לא רואה איך מכבי מביאים אותו שנה הבאה אלא אם הכניס סעיף שחרור למכבי....
נו, באמת. אתה עושה רומנטיזציה ללנינגרד? תל-אביב אוכלת אותה בלי מלח ועוד בכלל לא הזכרתי את מזג האוויר.
07 דצמבר 2011, 13:37
07 דצמבר 2011, 20:23
07 דצמבר 2011, 21:42
חביב אורנג'ד כתב:חברים, מישה במילואים ולצערי, אני נאלץ להחליפו ולנסות להכנס לנעליו הגדולות (ונכון, אני לא באמת דמות פדגוגית).
הדיון בנושא הערים היפות בעולם עבר לפורום שכונה ואף זה לאשכול משלו. ממשיך להתדיין בנושא שם.