המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:nati0nal כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מה זה הקארול הזה? אין דברים כאלה.
חצי מהקרדיט שייך לשייר.
הקרדיט הוא ללאנגפורד האגויסט מאז ביינום לא היה פו כזה נעל
אתה אמיתי? היחיד שהגיע לעבודה
המכביה כתב:תסלחו לי, אבל עם כל ההערכה לבלאט - ויש הרבה - יש לו חלק עיקרי בצורה שבה הקבוצה נראית. הוא היה נגד שלוש ליגות, אבל כנראה שלא היה תקיף מספיק בנושא הזה מול ההנהלה. דחפו לו את פפאלוקס והוא לקח בלי לומר מילה. הביאו לו כרכז ראשון את פארמר כשהיה ברור (גם לו, הוא אמר את זה לא מעט בראיונות) שהשביתה תסתיים, והוא לקח. עכשיו אנחנו תקועים עם קבוצה עייפה, לא מחוברת, וחסרת רכז נורמלי. זה המצב.
roy1000 כתב:asafb96 כתב:מה לעזאזל עובר על בלאט?! הוא השתגע?
מה זה ההרכבים ההזויים האלה? הוא רוצה בכח לקבל תבוסה משפילה?
משהו רע מאוד עובר עליו השנה
אם לא הייתי יודע יותר טוב, הייתי אומר שהוא ניפח את ההפרש בכוונה.
asafb96 כתב:יוגב משחק 25 דקות הערב, וסופו 10.
יוסי22 כתב:רועי , מה אתה רוצה משאייר בדיוק ? אפשר לחשוב שהוא הבעיה של מכבי .
גם הוא וגם פאפלוקאס נהנים מחסינות בזכות הייבוש שהם חטפו , אני לא קונה את החגיגות האלו על שחקנים שמיובשים רק כי הם לא מפציצים במשחק הראשון שהם מקבלים דקות .
ברור שמכבי שיחקה היום זוועה אבל זה לא אומר שחייבים לרדת על כל מה שזז .
קודי כתב:nati0nal כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מה זה הקארול הזה? אין דברים כאלה.
חצי מהקרדיט שייך לשייר.
הקרדיט הוא ללאנגפורד האגויסט מאז ביינום לא היה פו כזה נעל
היה היחיד שהופיע למשחק היום. בלעדיו לא היינו עוברים 40 נקודות בכל המשחק.
יוסי22 כתב:רועי , מה אתה רוצה משאייר בדיוק ? אפשר לחשוב שהוא הבעיה של מכבי .
גם הוא וגם פאפלוקאס נהנים מחסינות בזכות הייבוש שהם חטפו , אני לא קונה את החגיגות האלו על שחקנים שמיובשים רק כי הם לא מפציצים במשחק הראשון שהם מקבלים דקות .
יוסי22 כתב:asafb96 כתב:יוגב משחק 25 דקות הערב, וסופו 10.
השאלה היא איך אחרי משחק כזה אפשר לומר שסופו הוא לא שחקן לבנות סביבו קבוצה , אם יש משהו אחד שרואים מהמשחק הזה זה כמה מכבי תלויה בשחקן הזה וכמה הקבוצה בנויה כולה סביבו.
בלאט מיהר מידי עם ההורדה שלו לספסל אחרי דקה ברבע השני כשמשם הוא כבר לא חזר עד סוף המחצית , מה שמרגיז זה שהעבירות הקריטיות שלו שלו כבר לא באו מההגנה אלא מנפילות והסתבכויות מעצבנות שגמרו למעשה למכבי את המשחק.
קודי כתב:יוסי, אתה עדיין בדעה שצריך לנסות את ההרכב בלי פרמאר ורק אח״כ להחליט אם להביא בכלל מחליף? היה כל כך קשה לראות כבר כמה חודשים שמכבי היא כלום בלי פרמאר?
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:רועי , מה אתה רוצה משאייר בדיוק ? אפשר לחשוב שהוא הבעיה של מכבי .
ההגנה שלו שערורייתית. קארול חגג עליו כאילו הוא לא שם. אין לו שום מקום במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים