Holiday_Armadillo כתב:אתה עדיין חייב לנו מי מבחינתי זה בן לולו
מאחר ואין הרבה אנשים בפורום, אני אפילו לא אתחיל להכחיש אם תזרקו ניחושים. אם לא הבנתם ,כנראה אני לבד בזה, ולא נעים סתם להשמיץ(למרות שבעיניי הוא נשמה וזו לא השמצה)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אתה עדיין חייב לנו מי מבחינתי זה בן לולו
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה עדיין חייב לנו מי מבחינתי זה בן לולו
מאחר ואין הרבה אנשים בפורום, אני אפילו לא אתחיל להכחיש אם תזרקו ניחושים. אם לא הבנתם ,כנראה אני לבד בזה, ולא נעים סתם להשמיץ(למרות שבעיניי הוא נשמה וזו לא השמצה)
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה עדיין חייב לנו מי מבחינתי זה בן לולו
לא עולה לי שום דבר עם בן לולו, נורא מוזר
אולי ליאב
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה עדיין חייב לנו מי מבחינתי זה בן לולו
לא עולה לי שום דבר עם בן לולו, נורא מוזר
אולי ליאב
אם תעשו את הקטע הזה שמשווים אנשים בפורום לכאלו בסדרה, אני אראה אם שווה להתפדח בפומבי
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי כל כך מה הולך פה..?
מי זה בן לולו? מה ליאב קשור?
לא רואה תאג''ד?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי כל כך מה הולך פה..?
לא רואה תאג''ד?
לא, נראלי אשמור לרם 2.
Holiday_Armadillo כתב:ספרדי זאת אושר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ספרדי זאת אושר
איזה קטע שלקחו אותה לעשות +- אותו תפקיד שעשתה בסדרה של גורי
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי כל כך מה הולך פה..?
לא רואה תאג''ד?
לא, נראלי אשמור לרם 2.
מה ר"ם 2? אתה גוסס? אפשר לבוא?
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי כל כך מה הולך פה..?
לא רואה תאג''ד?
לא, נראלי אשמור לרם 2.
מה ר"ם 2? אתה גוסס? אפשר לבוא?
ניתוח.
בוא.
LIAV10 כתב:תתחת
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:תתחת
תאמין לי אם אגיד לך שמה שקפץ לי לראש זה "משפחת בתחת"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים