פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים / סגל 2012

12 מאי 2011, 19:37

yzafrir כתב:
Allan Turing כתב:אני אגיד את זה לא בכוונה לפגוע, אבל חלק מהתגובות פה הזויות.
לפני 4 ימים כולם היו תמימי דעים שצריך להשאיר את הסגל.
עכשיו כולם פה מוותרים בקלות על אידסון, פארגו, ומאצבן.
הכח הוא בהמשכיות, ולא צריך להיבהל מכל כותרת שמטרתה היא להלחיץ את מכבי.
אני לא תמים, וקשה לי להאמין שמכבי יצליחו להשאיר את כולם. עם זאת, צריך לסמן על מי אסור לוותר (נאמר פארגו או אידסון), ולהציע להם הצעה שהם יוכלו לחיות איתה.

עם כל מה שנאמר פה, אין כמו בלאט להביא שחקנים טובים במקום אלו שילכו, כך שאני אופטימי.

אף אחד לא מוותר על פארגו או איידסון כלכך בקלות אבל אנחנו מנסים להיות הגיוניים ובסכומים שמדברים עליהם באזור ה-1.5 מליון אין על מה לדבר אפילו לא להחתים רק אחד מהם במחיר כזה....

מכבי נוסעת למשחק אימון נגד שרלרואה שבא משחק קייל וויבר , יכול להיות מעניין....

וויבר לא בליגת הפיתוח?

דרך אגב אני חושב שהידיעה על נמניה נדוביץ נכונה בגלל שבליגה האדריאטית חייבים שני שחקנים אדריאטים אז כנראה יהיה נדוביץ ומצבאן אם נעבור

12 מאי 2011, 19:40

וויבר פתח בדי ליג , נפצע לחודשיים , חזר לדי ליג , קיבל חוזה זמני בNBA ( והיה לא רע ) ולפני חודש בערך חתם בקבוצה הבלגית....עונה מטורפת במקום לשחק עם מכבי בפיינל פור יחד עם פארגו , פרקינס , איידסון , סופו.....הפסד שלו ...

12 מאי 2011, 20:22

עומר קוק לא רוצה להמשיך בולנסיה,יהיה שחקן חופשי בקיץ..מליון אחוז שמישהו מזכיר אותו כמועמד

12 מאי 2011, 21:58

מקווה שאחת הטורקיות תחטוף אותו עוד קודם.

13 מאי 2011, 05:07

yzafrir כתב:
yellowaura כתב:מה עם יאן ווסלי... שנה שעברה מעולה השנה בירידה.

אפשר להביא אותו במחיר מצויין. מתאים מאוד למשחק ריצה, צעיר וניתן לעיצוב. זה כמובן אם לא יהיה אפשרי להשאיר את אידסון.

לטעמי אפשר לעשות גם סוויצ' עם ריאל מאצ'באן במקום וולקוביץ' לעונה

אם אני לא טועה ווסלי חתום גם לשנה הבאה ויש עליו בייאווט מטורף....

מכבי רוצה להשאיל את מילאן בגלל שיש לה עודף בשחקנים בעמדה 4 אז למה שתחתים את וליצקוביץ' שגם הוא עמדה 4 ??

לגבי סילבאן לאנדסברג , זה עוד שחקן שמכבי צריכה לחשוב על חוזה ארוך טווח כמו שעשו עם אליהו , אני בהחלט רואה בו אחד הישראלים החשבוהים במכבי בעתיד....הוא עושה דברים מדהימים ביחס לגילו הצעיר...

לא יודע לגבי הבאי אווט של ווסלי. מה שאני כן יודע שכולם זוכרים אותו מהשנה שעברה והוא היה מצויין. השנה הוא הצל של עצמו ומדובר בילד. אולי דווקא חילוף טוב לשני הצדדים יהיה מאצ'באן תמורת ווסלי. ככה באמת יהיה למאצ'באן יותר סיכוי להתפתח.

מבחינתי בגמר הפיינל פור ראו שממש אין עודף שחקנים בעמדה 4-5. כל עוד אין לך גבוה ברמה של באטיסט שיכול לשחק 4-5 אתה חייב שחקן כזה. וולקוביץ' מסוגל אפילו לשחק 5, הוא יותר אגרסיבי ממאצ'באן, יותר זריז וגם הוא מסוגל לתפור שלשות.

אגב מצחיק שאתה טוען שאין מקום לעוד פורוורד ואתה שמת בחתימה שלך את שארוד פורד שהוא יותר פורוורד מוולקוביץ' (אותו גובה והרבה פחות מסה).

13 מאי 2011, 05:25

לפי one ריאל מדריד מתעניינת בדיויד בלאט והוא ב 'רשימת המועמדים ביחד עם אוברדוביץ' ' לא יקרה אבל אחרי סופו ובלאט מעניין מתיי תופיע ידיעה ש 'ריאל מדריד מעוניינת במכבי ת'א ' במקום כל הסגל וההנהלה שלה...

13 מאי 2011, 05:58

אני רוצה להזכיר לכולם שמנייה קונים שהיא למטה.
שנה שעברה כולם רצו את וולקוביץ' (בחירת השחקן הצעיר של לפני שנתיים/שנה אם אני לא טועה) ווסלי...אחרי שנה אחת חלשה כולם שכחו מהם. זאת בדיוק ההזדמנות.
וולקוביץ' לא הסתדר חברתית בריאל וייבשו לו שם את הצורה. ווסלי מסיבות לא ידועות לי גם לא הסתדר השנה.

למי שזוכר את ההרכב שלי שנה שעברה הצעתי את באטיסט שהיה אחרי פציעות והרבה יצאו בקולות זועמים שהוא לא סנטר והוא כבר גמור.
חייבים לאתר שחקנים איכותייים אחרי שנה לא טובה ולנסות להביא אותם למכבי ולהחזיר אותם לפורמה.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 13 מאי 2011, 07:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 מאי 2011, 07:01

לגבי הגארדים הזרים, ציוות שמאוד יכול לצאת אל הפועל בשנה הבאה בהנחה שפרקינס לא פותח את העונה ואת פארגו לא יצליחו להשאיר הוא בובי בראון שהוא שחקן הגנה לא פחות טוב מפארגו ובהחלט גארד שנחשב שומר מצויין ואדריאן בנקס מנתניה שנותן עונה לא פחות טובה ממה שנתן פארגו בגליל מבחינה אישית (ומה שחשוב אולי אפילו יותר יציבה בניגוד לפארגו בעונה שעברה) ולא נופל מפארגו באתלטיות, בקליעה מבחוץ וביכולת ההגנתית. אחרי שפגעתי הרבה זמן מראש בשנה שעברה (והרבה לפני הפרסומים בתקשורת על מו"מ או מועמדות של) עם זה שפארגו ושחורציאניטיס צריכים להגיע למכבי, קחו בחשבון... :)

13 מאי 2011, 07:19

אתה רשמת הרגע בנקס יציב?, כנראה שלא ראית הרבה כדורסל השנה, גאנר מטורף ולא יציב בשיט.

13 מאי 2011, 07:21

yellowaura כתב:אני רוצה להזכיר לכולם שמנייה קונים שהיא למטה.
שנה שעברה כולם רצו את וולקוביץ' (בחירת השחקן הצעיר של לפני שנתיים/שנה אם אני לא טועה) ווסלי...אחרי שנה אחת חלשה כולם שכחו מהם. זאת בדיוק ההזדמנות.
וולקוביץ' לא הסתדר חברתית בריאל וייבשו לו שם את הצורה. ווסלי מסיבות לא ידועות לי גם לא הסתדר השנה.

למי שזוכר את ההרכב שלי שנה שעברה הצעתי את באטיסט שהיה אחרי פציעות והרבה יצאו בקולות זועמים שהוא לא סנטר והוא כבר גמור.
חייבים לאתר שחקנים איכותייים אחרי שנה לא טובה ולנסות להביא אותם למכבי ולהחזיר אותם לפורמה.

אם רוצים שחקנים טובים אחרי עונות לא טובות, אולי שישקא ומאריץ'?

13 מאי 2011, 07:29

cannon כתב:לגבי הגארדים הזרים, ציוות שמאוד יכול לצאת אל הפועל בשנה הבאה בהנחה שפרקינס לא פותח את העונה ואת פארגו לא יצליחו להשאיר הוא בובי בראון שהוא שחקן הגנה לא פחות טוב מפארגו ובהחלט גארד שנחשב שומר מצויין ואדריאן בנקס מנתניה שנותן עונה לא פחות טובה ממה שנתן פארגו בגליל מבחינה אישית (ומה שחשוב אולי אפילו יותר יציבה בניגוד לפארגו בעונה שעברה) ולא נופל מפארגו באתלטיות, בקליעה מבחוץ וביכולת ההגנתית. אחרי שפגעתי הרבה זמן מראש בשנה שעברה (והרבה לפני הפרסומים בתקשורת על מו"מ או מועמדות של) עם זה שפארגו ושחורציאניטיס צריכים להגיע למכבי, קחו בחשבון... :)

בובי בראון שחקן הגנה פחות טוב. באופן כללי המגרעות העיקריות שלו לעומת פארגו היא יכולת ניהול המשחק, מנהיגות, קבלת החלטות, אתלטיות, סיום בחדירה... בעיקרון הוא נופל ממנו בכל קטגוריה חוץ מקליעות לשלוש.

את שחורציאניטיס אני מאוד רציתי לראות במכבי. הרבה יותר מראדוליצה שהרבה ליקקו אצבעות וראינו מה הוא עשה השנה.

פארגו הוא שחקן שונה מבנקס. אני לא אשקר ואומר שחשבתי שפארגו יתאים למכבי (לא בגלל הכישרון אלא בגלל השילוב עם פרקינס) אבל לגבי פארגו מי שקצת מבין במכללות בארה"ב ידע כבר שהוא הגיע לגליל שמדובר בשחקן מוכשר מאוד וכבר אז התפלא מאוד שהוא הגיע לגליל ולא לנ.ב.א או קבוצה גדולה יותר (אני חושב שהחציל או וינסניטי ואני העלנו את זה בזמנו שהוא הגיע לגליל). בגליל ראו כולם שהוא שחקן מיוחד (אני זוכר שאדלשטיין התלהב ממנו במיוחד באחד ממשחקי הגליל ולטעמי הוא הראשון בתקשורת שממש אמר שמדובר בשחקן ברמה הגבוהה ביותר, אפילו יותר טוב מאחיו).

אם בנקס באמת מתאים למכבי אז לפחות אחד מהמאמנים הבכירים (שאני מעריך) היה מתלהב ממנו... בזמנו צביקה שרף התלהב ממוריס ביציע העיתונות ואמר שהוא שחקן שמתאים למכבי (העלה את זה על דעת עצמו בלי ששאלו אותו על מוריס). אדלשטיין הרעיף תשבוחות על פארגו בשידור.
מבנקס לא שמעתי שהתלהבו במיוחד. סה"כ מדובר לטעמי בשחקן בינוני. לא שחקן עם יתרון מעבר לאתלטיות. לא קלעי מצטיין ולא מוביל כדור גדול וגם לא עוזר כל כך בריבאונד או באסיסטים כמו אידסון.

13 מאי 2011, 07:35

asafb96 כתב:

אני ערכתי את מאריץ' (כתבתי אותו בהתחלה). ברור שזו תקווה גדולה אבל אני בספק שבאמת יהיה ניתן להביא אותו במחיר סביר. הוא כרגע חזר מפציעה ואני מאמין שאחרי שבפנא שילמו עליו הרבה כסף הם ירצו לתת לו הזדמנות. הלוואי ויצליחו להביא את מאריץ'. בשנה שלו בפרטיזן עקבתי אחרי הסטטיסטיקה שלו באדריאטית מדובר בשחקן קשוח מאוד ויציב בכל המישורים של המשחק. ודיוויד כבר הוכיח שהוא יודע להפעיל גבוהים כמוהו.

לגבי שישקא... מניה בירידה אכן אבל עדיין יקר מאוד ומוערך ובניגוד לאחרים שכתבתי הוא כבר לא ישתדרג הוא כבר הרבה מעבר לשיאו (כמו למשל סמודיש, הולדן ושאר צסק"א).

13 מאי 2011, 07:44

cannon כתב:לגבי הגארדים הזרים, ציוות שמאוד יכול לצאת אל הפועל בשנה הבאה בהנחה שפרקינס לא פותח את העונה ואת פארגו לא יצליחו להשאיר הוא בובי בראון שהוא שחקן הגנה לא פחות טוב מפארגו ובהחלט גארד שנחשב שומר מצויין ואדריאן בנקס מנתניה שנותן עונה לא פחות טובה ממה שנתן פארגו בגליל מבחינה אישית (ומה שחשוב אולי אפילו יותר יציבה בניגוד לפארגו בעונה שעברה) ולא נופל מפארגו באתלטיות, בקליעה מבחוץ וביכולת ההגנתית. אחרי שפגעתי הרבה זמן מראש בשנה שעברה (והרבה לפני הפרסומים בתקשורת על מו"מ או מועמדות של) עם זה שפארגו ושחורציאניטיס צריכים להגיע למכבי, קחו בחשבון... :)

הוצאתי לי את המילים מהפה.
מה אנחנו יכולים להפסיד? 150 אלף דולר לעונה? בעיני הוא שחקן מצויין.

13 מאי 2011, 07:46

yellowaura כתב:
asafb96 כתב:

אני ערכתי את מאריץ' (כתבתי אותו בהתחלה). ברור שזו תקווה גדולה אבל אני בספק שבאמת יהיה ניתן להביא אותו במחיר סביר. הוא כרגע חזר מפציעה ואני מאמין שאחרי שבפנא שילמו עליו הרבה כסף הם ירצו לתת לו הזדמנות. הלוואי ויצליחו להביא את מאריץ'. בשנה שלו בפרטיזן עקבתי אחרי הסטטיסטיקה שלו באדריאטית מדובר בשחקן קשוח מאוד ויציב בכל המישורים של המשחק. ודיוויד כבר הוכיח שהוא יודע להפעיל גבוהים כמוהו.

לגבי שישקא... מניה בירידה אכן אבל עדיין יקר מאוד ומוערך ובניגוד לאחרים שכתבתי הוא כבר לא ישתדרג הוא כבר הרבה מעבר לשיאו (כמו למשל סמודיש, הולדן ושאר צסק"א).

את מאריץ' באמת יהיה קשה להביא, אבל אחרי עונה כזאת בפנא, המחיר שלו לא יהיה משהו שאי אפשר לעמוד בו.
הוא וסופו בצבע זה מפחיד, ויתן עומק אם באמת הולכים ל3 מסגרות
בנוגע לשישקא, הוא באמת אחרי השיא, אבל שחקן גדול, טונות של ניסיון. סך הכל הוא יהיה עונה הבאה בן 33, ממש לא מבוגר מדי.
רק לשם השוואה, שחקנים כמו באטיסט, מוריס, פאפלוקס, פריג'יוני, וויצ'יץ' ועוד אבים נמצאים בגילו שלש שישקא, וגם יותר, ועדיין משחקים ברמות האלה
אם את אידסון לא יצליחו להשאיר, אפשר לחשוב עליו

13 מאי 2011, 08:26

עוד לא נגמרה העונה וכבר אנשים זורקים שמות שממש לא רלוונטים ולא הגיוניים , מאריץ לצד סופו ? למכבי אין כסף ויכולת להחזיק את שניהם וגם אם היה זה מתכון בטוח לאבד את סופו או את מאריץ או את שניהם ...

יותר סביר ריאלי וגם נכון שמכבי תחפש שחקן סטייל שון ג'יימס חוסם ואתלטי שישלים את סופו ולא ידרוך לו על המשבצת ( אם כי לדעתי מישהו קצת גבוהה וחזק מג'יימס ), מכבי היא לא ברצלונה או היווניות ביכולות וצריך להפנים את זה .

13 מאי 2011, 08:47

מקאדו כתב:עוד לא נגמרה העונה וכבר אנשים זורקים שמות שממש לא רלוונטים ולא הגיוניים , מאריץ לצד סופו ? למכבי אין כסף ויכולת להחזיק את שניהם וגם אם היה זה מתכון בטוח לאבד את סופו או את מאריץ או את שניהם ...

יותר סביר ריאלי וגם נכון שמכבי תחפש שחקן סטייל שון ג'יימס חוסם ואתלטי שישלים את סופו ולא ידרוך לו על המשבצת ( אם כי לדעתי מישהו קצת גבוהה וחזק מג'יימס ), מכבי היא לא ברצלונה או היווניות ביכולות וצריך להפנים את זה .

זה לא לזרוק שם זה יותר פנטזיה..
למכבי קשה להתמודד על השחקנים האלה, אבל הוא וספו ביחד זה קו קדמי רצחני, הוא לא ממש דורך לסופו על המשבצת, כי סופו זה שחקן אפקטיבי ל18-20 דקות, לא יותר
שון ג'יימס זה השחקן האחרון שמכבי צריכה, עוד פורוורד
הדנרקיס יותר "סנטר" ממנו, וזה עדיין לא מספיק

13 מאי 2011, 09:11

asafb96 כתב:
מקאדו כתב:עוד לא נגמרה העונה וכבר אנשים זורקים שמות שממש לא רלוונטים ולא הגיוניים , מאריץ לצד סופו ? למכבי אין כסף ויכולת להחזיק את שניהם וגם אם היה זה מתכון בטוח לאבד את סופו או את מאריץ או את שניהם ...

זה לא לזרוק שם זה יותר פנטזיה..
למכבי קשה להתמודד על השחקנים האלה, אבל הוא וספו ביחד זה קו קדמי רצחני, הוא לא ממש דורך לסופו על המשבצת, כי סופו זה שחקן אפקטיבי ל18-20 דקות, לא יותר
שון ג'יימס זה השחקן האחרון שמכבי צריכה, עוד פורוורד
הדנרקיס יותר "סנטר" ממנו, וזה עדיין לא מספיק

בשביל זה הדגשתי שצריך שחקן סטייל ג'יימס אבל יותר גבוהה וחזק וכאלה אפשר לימצוא ( אמריקאים בעיקר ) , לגבי סופו הוא שיחק גם 30 ו25 דקות כשהיה צריך כך שתאורית ה 15 18 ד'ק היא לא ממש מדויקת , נכון הוא מתעייף מהר יותר ומבצע הרבה עבירות אבל גם ככה הוא היה השחקן המרכזי במכבי השנה ( ביחד עם פרקינס ) ועובדה שמכבי קיבלה הרבה נקודות ממשחק הפנים והרבה בזכותו .

סופו היה טוב מאוד העונה והשפיע לטובה בהרבה אספקטים על צורת ויעילות המשחק של הקבוצה + כשמדברים על סופו צריך ליזכור שאת מה שהוא עשה הוא עשה כשהוא אולי השחקן הנישמר ביותר באירופה , שמירות כפולות משולשות ומרובעות הם דברים שסופו היתמודד איתם מדיי משחק והוא עשה את זה בהצלחה בד'כ , אין הרבה שחקנים אם בכלל שזכו לשמירות כל כך אגרסיביות ובכל זאת הצליחו כל כך השנה.

13 מאי 2011, 09:40

מקאדו כתב:לפי one ריאל מדריד מתעניינת בדיויד בלאט והוא ב 'רשימת המועמדים ביחד עם אוברדוביץ' ' לא יקרה אבל אחרי סופו ובלאט מעניין מתיי תופיע ידיעה ש 'ריאל מדריד מעוניינת במכבי ת'א ' במקום כל הסגל וההנהלה שלה...

המארקה בספרד מדווח שריאל יותר בכיוון של פסיץ' (שכנראה יהיה זה שיצטרף בסוף) וספאחיה.
בלאט ואוברדוביץ' זה סתם הפרחות לאוויר. אין סיכוי שהם יגיעו למדריד.

13 מאי 2011, 09:46

ואללה: גורם במכבי ת"א: "רוב הסיכויים שפארגו לא ימשיך"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1823014

בהמשך הכתבה אומרים שהקבוצה מכוונת להתחזק בסנטר נוסף.

13 מאי 2011, 09:48

למה פנרבחצ'ה צריכה בדיוק את אידסון? יש לה שחקן לא פחות טוב, עם המון המון אפסייד, שלא יראה את אידסון ממטר בעוד שנתיים - אמיר פרלדזיץ'. מי שראה אותו העונה בטופ 16 יכול להבין על מה אני מדבר. יש לו כישרון פשוט יוצא דופן. גארד בגובה 206.
לעומת זאת אני יכול להבין התעניינות בשחקן כמו פארגו שיכול לעזור לאוקיץ' בניהול המשחק, אעפ''י שעשוייה להיות בעיה בציוות שלהם ביחד. אוקיץ' שחקן שחייב את הכדור ביד, וגם פארגו שחקן שניזון במידה רבה ממהלכי אחד על אחד. בגדול, לא חושב שמדובר בשידוך מוצלח לאף צד. בטח בשביל פארגו שיוכל למצוא בקיץ הזה חוזה של מיליון וחצי דולר בלי בעיה. אני מקווה שמכבי תשכיל להשאיר אותו, גם במחיר גבוה, כי מה לעשות - הוא שווה את זה.
נושא נעול