Holiday_Armadillo כתב:מחייה היה חזק בתוכניות..אבל ברגע שמכבי שמעו כמה צסק''א מתכוונים לשלם לו זה היה ברור שהוא לא יגיע..
ומה בדיוק צסק"א הרוויחו מההחתמה הזאת?
הוא בינתיים אחד הפלופים הגדולים ביורוליג לאור המשכורת שמקבל...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מחייה היה חזק בתוכניות..אבל ברגע שמכבי שמעו כמה צסק''א מתכוונים לשלם לו זה היה ברור שהוא לא יגיע..
Euro_Basket כתב:Holiday_Armadillo כתב:מחייה היה חזק בתוכניות..אבל ברגע שמכבי שמעו כמה צסק''א מתכוונים לשלם לו זה היה ברור שהוא לא יגיע..
ומה בדיוק צסק"א הרוויחו מההחתמה הזאת?
הוא בינתיים אחד הפלופים הגדולים ביורוליג לאור המשכורת שמקבל...
Runner30 כתב:JasonWilliams12 כתב:Runner30 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני מקווה שלא הוא יבנה את הקבוצה שנה הבאה הספיק לי השנה
תעשה טובה ושחרר אותנו מההאשמות האלה על בלאט.
פה זה פורום אוהדים.
הוא גם היה זה שבנה את מכבי של תחילת שנות ה-2000.
אתב בתור "אוהד" נהנה לקבל בראש ככה?
בסופו של דבר פיני הביא לך את הגביע ופיני הביא את פארקר
בלאט היה אחראי על בניית רוב הקבוצה, הוא זה שייצב את ההגנה והעביר אימונים כשלפיני לא היה כח.
דייויד בלאט הוא הנכס הגדול של מכבי, יותר משחקן זה או אחר.
JasonWilliams12 כתב:Runner30 כתב:JasonWilliams12 כתב:Runner30 כתב:JasonWilliams12 כתב:אני מקווה שלא הוא יבנה את הקבוצה שנה הבאה הספיק לי השנה
תעשה טובה ושחרר אותנו מההאשמות האלה על בלאט.
פה זה פורום אוהדים.
הוא גם היה זה שבנה את מכבי של תחילת שנות ה-2000.
אתב בתור "אוהד" נהנה לקבל בראש ככה?
בסופו של דבר פיני הביא לך את הגביע ופיני הביא את פארקר
בלאט היה אחראי על בניית רוב הקבוצה, הוא זה שייצב את ההגנה והעביר אימונים כשלפיני לא היה כח.
דייויד בלאט הוא הנכס הגדול של מכבי, יותר משחקן זה או אחר.
יש סימן שאלה גדול לראות אותו בונה קבוצה כמו שצריך שנה שעברה היה לו את אידסון ופרקינס שהוא לא הביא פארגו שבא בטעות ושחורצי שפדרמן הביא כדי למכור מנויים
השנה הוא הביא את פאקין סמית' שבא לי להקיא כל פעם שהוא זורק ואוחיון המבולבל שחושב שהוא סוג של ליצן עם הכדור אני ממש לא רוצה לקחת סיכון לעוד שנה כזאת ומעדיף שיביאו את אוברדוביץ' שנה הבאה שכנראה יעזוב את פנא
JasonWilliams12 כתב:יש מצב שאני בודד
כך גם הייתי בהפסד ב20 הפרש לריאל בעוד שרוב הפורום חשב שננצח
אני חושב שאם בלאט מפסיד "אליפות" (חס וחלילה) צריך לחשוב על אוברדוביץ' לשנה הבאה אם משאירים את בלאט צריך לבנות רוטציה קצרה ככל האפשר ואיכותית
JasonWilliams12 כתב:יש מצב שאני בודד
כך גם הייתי בהפסד ב20 הפרש לריאל בעוד שרוב הפורום חשב שננצח
אני חושב שאם בלאט מפסיד "אליפות" (חס וחלילה) צריך לחשוב על אוברדוביץ' לשנה הבאה אם משאירים את בלאט צריך לבנות רוטציה קצרה ככל האפשר ואיכותית
JasonWilliams12 כתב:הוא הביא לך את סמית' אתה עדיין חושב שצריך לסמוך עליו להביא שחקנים????? אני כבר ממש לא סומך עליו ולפי מה שהבנתי זה שחקן שהוא מכיר מה שעושה זאת עוד יותר גרוע
שחף כתב:סיפור סמית' די עצוב. בלאט הביא ב-500 אלף דולר שחקן ברמה של בראיין רנדל. עצוב.
JasonWilliams12 כתב:הוא הביא לך את סמית' אתה עדיין חושב שצריך לסמוך עליו להביא שחקנים????? אני כבר ממש לא סומך עליו ולפי מה שהבנתי זה שחקן שהוא מכיר מה שעושה זאת עוד יותר גרוע
שחף כתב:סיפור סמית' די עצוב. בלאט הביא ב-500 אלף דולר שחקן ברמה של בראיין רנדל. עצוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים