המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
אמרתי כבר שהיא מן שילוב מפחיד של אניה בוקשטיין ואמיליה קלארק
היא פשוט לא שחקנית טובה
MTA2311 כתב:זה אחד הלא אמינים שראיתי. מילא זה שדניאל נראה בן 70, אז עוד לקחו מישהי שנראית צעירה יחסית לתפקיד?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה אחד הלא אמינים שראיתי. מילא זה שדניאל נראה בן 70, אז עוד לקחו מישהי שנראית צעירה יחסית לתפקיד?
זה כמו ספיידרמן
אנשים כמעט מתו שלקחו שחקן שחור אבל לא אכפת להם שהפכו את דודה שלו מאישה בת קרוב ל-90 לבחורה שצעירה ממנה באיזה 30-40 שנה
מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה אחד הלא אמינים שראיתי. מילא זה שדניאל נראה בן 70, אז עוד לקחו מישהי שנראית צעירה יחסית לתפקיד?
זה כמו ספיידרמן
אנשים כמעט מתו שלקחו שחקן שחור אבל לא אכפת להם שהפכו את דודה שלו מאישה בת קרוב ל-90 לבחורה שצעירה ממנה באיזה 30-40 שנה
זה הרג אותי מה שעשו לדודה שלו
MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
היא נראית טוב, אני מסכים.
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, תתכונן שאחרי פרק 10 יש נפילה רצינית באיכות כי פרק 11 חלש בצורה קיצונית
אבל הם חוזרים לעצמם בפרק 12
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה אחד הלא אמינים שראיתי. מילא זה שדניאל נראה בן 70, אז עוד לקחו מישהי שנראית צעירה יחסית לתפקיד?
זה כמו ספיידרמן
גם אותי
פאקינג הוליווד
ד''א, תתכונן שאחרי פרק 10 יש נפילה רצינית באיכות כי פרק 11 חלש בצורה קיצונית
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
בקרב בינה לבין ליה, מי לוקחת?
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
לי יש בעיה עם זה כי אני מצרפת לעניין גם אופי, אני לא יכולה להתעלם מזה
סתם ככה? רותם
כל החבילה? ליה
קראש מפחיד? אוריאן
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה אחד הלא אמינים שראיתי. מילא זה שדניאל נראה בן 70, אז עוד לקחו מישהי שנראית צעירה יחסית לתפקיד?
זה כמו ספיידרמן
גם אותי
פאקינג הוליווד
ד''א, תתכונן שאחרי פרק 10 יש נפילה רצינית באיכות כי פרק 11 חלש בצורה קיצונית
אפשרי מבחינת עלילה לדלג ל12?
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, תתכונן שאחרי פרק 10 יש נפילה רצינית באיכות כי פרק 11 חלש בצורה קיצונית
לא נפלתי כל כך מפרק 12..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
סתם ככה? רותם
כל החבילה? ליה
קראש מפחיד? אוריאן
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:אגב, אתם תהרגו אותי אם אני אגיד שהלוק של רותם זה ממש הטעם שלי? אני מחורמן עליה כל הסדרה אבל הדמות שלה אכן נוראית..
סתם ככה? רותם
כל החבילה? ליה
קראש מפחיד? אוריאן
לא נמשך למראה של אוריאן בכלל.. אבל אם היא תיפתר מהשיער הארוך הדי דוחה (ואנחנו יודעים שזה יקרה) ותוריד קצת איפור זה עוד יכול להשתנות..
בינתיים הדירוג שלי הוא כזה:
מראה: רותם
אופי: ליה (אבל יש לה גם סצנות שהיא נראית בהם מדהים)
פוטנציאל: אוריאן. נראה
MTA2311 כתב:וואו אחת היפות שראיתי לאחרונה.
גם שחקנית טובה מהמעט שראיתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים