המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
tom כתב:JasonWilliams12 כתב:tom כתב:זהו חודשיים מתחילת העונה וכבר שולפים סכינים? משחררים את בלאט? כמה זמן עד שיבקשו להחזיר את פיני? חאלס! יותר גרוע מוואלה ספורט הפך כאן!
זה מה שקורה שאתה מפסיד למעלה מ20 הפרש
האוהדים רוצים שמישהו ישלם על זה ובצדק
לפי דעתי צריך לשחרר את סמית אוחיון פאפס בורשטיין ושאייר כבר עכשיו ולהביא מה שבא ליד כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות
סבבה משחק מבאס, מסכים איתך אבל כל ענין "אני רוצה שמישהו ישלם" נראה לי טיפשי במיוחד אחרי משחק אחד, וכולנו יודעים שיש הרבה סיבות מקלות,
ומה הקטע לזרוק לאוויר בוא נשחרר ארבעה שחקנים, ומי ישלם להם? אתה? ומה אז יביאו ארבע תותחים במליון וחצי יורו לראש?
JasonWilliams12 כתב:tom כתב:JasonWilliams12 כתב:tom כתב:זהו חודשיים מתחילת העונה וכבר שולפים סכינים? משחררים את בלאט? כמה זמן עד שיבקשו להחזיר את פיני? חאלס! יותר גרוע מוואלה ספורט הפך כאן!
זה מה שקורה שאתה מפסיד למעלה מ20 הפרש
האוהדים רוצים שמישהו ישלם על זה ובצדק
לפי דעתי צריך לשחרר את סמית אוחיון פאפס בורשטיין ושאייר כבר עכשיו ולהביא מה שבא ליד כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות
סבבה משחק מבאס, מסכים איתך אבל כל ענין "אני רוצה שמישהו ישלם" נראה לי טיפשי במיוחד אחרי משחק אחד, וכולנו יודעים שיש הרבה סיבות מקלות,
ומה הקטע לזרוק לאוויר בוא נשחרר ארבעה שחקנים, ומי ישלם להם? אתה? ומה אז יביאו ארבע תותחים במליון וחצי יורו לראש?
שפדרמן ישלם אני מספיק שילמתי
הוא מקבל את כל הכסף שיבנה כמו שצריך לא יכול ? לך הביתה נביא בעל הבית אחר שיוכל להשקיע ולבנות קבוצה לא חבורת מטומטמים שלא יודעים כדורסל
asafb96 כתב:אני חושב שהמנהלים פה צריכים להתחיל לפעול בנושא של JASONWILLIAMS. בהתחלה זה עוד היה מצחיק, עכשיו זה מעיק
חלאס! עלאק "אני השקעתי מספיק, שפרדמן ישקיע". פדרמן בשנה האחרונה השקיעה יותר ממה שכל הפורום ישקיע במשך כל חייהם.
נמאס כבר לשמוע את השטויות הבלתי נפסקות האלה. כל מה שאני זוכר ממנו זה אך ורק הודעות שליליות. סמית' הוא אדיוט מטומטם, אוחיון אפס נגר, פדרמן זבל גנב, וכו' וכו'. נמאס כבר! אם מר כל יודע כזה גאון כמו שהוא חושב, שיחליף את פדרמן, ויביא מיליונם מהכיס האישי שלו, ואז יבנה את קבוצת הFANTASY שבחתימה שלו.
נמאס כבר לשמוע את אוסף השטויות האלה במנגינה חוזרת!
roy1000 כתב:asafb96 כתב:אני חושב שהמנהלים פה צריכים להתחיל לפעול בנושא של JASONWILLIAMS. בהתחלה זה עוד היה מצחיק, עכשיו זה מעיק
חלאס! עלאק "אני השקעתי מספיק, שפרדמן ישקיע". פדרמן בשנה האחרונה השקיעה יותר ממה שכל הפורום ישקיע במשך כל חייהם.
נמאס כבר לשמוע את השטויות הבלתי נפסקות האלה. כל מה שאני זוכר ממנו זה אך ורק הודעות שליליות. סמית' הוא אדיוט מטומטם, אוחיון אפס נגר, פדרמן זבל גנב, וכו' וכו'. נמאס כבר! אם מר כל יודע כזה גאון כמו שהוא חושב, שיחליף את פדרמן, ויביא מיליונם מהכיס האישי שלו, ואז יבנה את קבוצת הFANTASY שבחתימה שלו.
נמאס כבר לשמוע את אוסף השטויות האלה במנגינה חוזרת!
הוא בסך הכל מביע את דעתו. לכולם יש דברים שמתסכלים איתם. אתה לוקח מאוד אישית כל ביקורת שאנשים מעבירים על פדרמן (שלדעתי חלקה מוצדקת וחלקה לא).
אי אפשר לשים אנשים מעל לביקורת ואי אפשר לפסול דעות של אחרים בגלל שאתה לא אוהב או מסכים איתם.
אפילו בלאט, שהוא ללא ספק מאמן מצויין שעשה ניסים עם הקבוצה בעונה שעברה, ראוי לביקורת על ניהול המשחק שלו ובחירת השחקנים. זה לא אומר שמי שמעביר ביקורת על בלאט הוא מאמן טוב ממנו.
jol9 כתב:בקיצור מה שמפריע לך זה הסגנון ולא התוכן.
האמת שאני מסכים.
JasonWilliams12 כתב:בשביל מה יש פורום? בשביל להביע דיעה לא? אני מתוסכל אז אני מוציא את העצבים שלי על פדרמן אוחיון וסמית' ובצדק
הם לא ראויים להערצה נכון?
אולי כמו תקליט שבור אבל גם מכבי עושה טעויות שחוזרות על עצמן כמו האדריאטית שחקנים שלא מתאימים מה יהיה לא למדנו כלום משנים קודמות?
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:בשביל מה יש פורום? בשביל להביע דיעה לא? אני מתוסכל אז אני מוציא את העצבים שלי על פדרמן אוחיון וסמית' ובצדק
אולי כמו תקליט שבור אבל גם מכבי עושה טעויות שחוזרות על עצמן כמו האדריאטית שחקנים שלא מתאימים מה יהיה לא למדנו כלום משנים קודמות?
כל ההודעות שלך זה רק עצבים על פדרמן אוחיון וסמית', כל פוסט שלך זה נגדם, וזה מתחיל להרגיז כבר. לא נמאס לך?!
לא ראויים להערצה? נכון. ראויים לפעמים לביקורת? נכון. אבל בדרך שאתה עושה? מתי כתבת פוסט חיובי, בכל צורה, לא זכור לי
לא למדנו כלום? למה אתה מבין יותר טוב ממהנהלה? ההנהלה הזאת חתומה על הישיגם אדירים שספק אם ידעת מה זה כדורסל כשזה קרה. ההנהלה הפכה את מכבי לאחת הגדולות בהיסטוריה. אם אתה רוצה קבוצה שמביאה תקציב על, בולטת קצת כמה שנים ואז נופלת, אז תאהד את אולי', בולוניה, אפס, וכו'. לא מכבי. מכבי תמיד הייתה קבוצה עם תקציב לא גדול יחסית לגדולות של אירופה, ההנהלה של מכבי אף פעם לא הביאו מיליונים מכיסם (ובצדק. איך לעזאזל אפשר לדרוש מהם את זה?!), וניהלו את הקבוצה בצורה טובה ממה שאתה או כל אחד אחר פה היה מנהל, בהתחייבות. אין למכבי תקציב להביא את הכוכבים שאתה רוצה, וכדי שתשלים עם זה, במקום לחזור כל פעם על כמה שפדרמן חרא קמצן, ובכלל אתה חוזר על כמה שהשחקנים אפסים מאופסים, במקום לדבר על ההצלחות של הקבוצה וההנהלה, כמו שחורצי, הנדריקס, אליהו, לאנגפורד (שאצלו כל חברי ההנהלה הביאו כסף מביתם כדי לממן אותו), ולא יזיק פה ושם איזה פוסט עם תובנות חיוביות על שחקנים טובים, במקום לדחוף לכל חור שסמית' ואוחיון אפסים. הבנו שאתה לא חולה עליהם..
JasonWilliams12 כתב:asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:בשביל מה יש פורום? בשביל להביע דיעה לא? אני מתוסכל אז אני מוציא את העצבים שלי על פדרמן אוחיון וסמית' ובצדק
כל ההודעות שלך זה רק עצבים על פדרמן אוחיון וסמית', כל פוסט שלך זה נגדם, וזה מתחיל להרגיז כבר. לא נמאס לך?!
לא ראויים להערצה? נכון. ראויים לפעמים לביקורת? נכון. אבל בדרך שאתה עושה? מתי כתבת פוסט חיובי, בכל צורה, לא זכור לי
לא למדנו כלום? למה אתה מבין יותר טוב ממהנהלה? ההנהלה הזאת חתומה על הישיגם אדירים שספק אם ידעת מה זה כדורסל כשזה קרה. ההנהלה הפכה את מכבי לאחת הגדולות בהיסטוריה. אם אתה רוצה קבוצה שמביאה תקציב על, בולטת קצת כמה שנים ואז נופלת, אז תאהד את אולי', בולוניה, אפס, וכו'. לא מכבי. מכבי תמיד הייתה קבוצה עם תקציב לא גדול יחסית לגדולות של אירופה, ההנהלה של מכבי אף פעם לא הביאו מיליונים מכיסם (ובצדק. איך לעזאזל אפשר לדרוש מהם את זה?!), וניהלו את הקבוצה בצורה טובה ממה שאתה או כל אחד אחר פה היה מנהל, בהתחייבות. אין למכבי תקציב להביא את הכוכבים שאתה רוצה, וכדי שתשלים עם זה, במקום לחזור כל פעם על כמה שפדרמן חרא קמצן, ובכלל אתה חוזר על כמה שהשחקנים אפסים מאופסים, במקום לדבר על ההצלחות של הקבוצה וההנהלה, כמו שחורצי, הנדריקס, אליהו, לאנגפורד (שאצלו כל חברי ההנהלה הביאו כסף מביתם כדי לממן אותו), ולא יזיק פה ושם איזה פוסט עם תובנות חיוביות על שחקנים טובים, במקום לדחוף לכל חור שסמית' ואוחיון אפסים. הבנו שאתה לא חולה עליהם..
תסתכל בTOPIC על שחורצי הנדריקס בלו לאנגפורד ואליהו מאמין שתמצא
שמכבי טובה אני אומר תתסכל על ההודעות שלי משנה שעברה שמכבי שחטה את היורוליג חוץ מההפסד לפאו/ברצלונה ידעתי שננצח כל קבוצה שנבגוש ומן הסתם צדקתי
מכבי לא טובה אין מה לעשות אני לא צריך להחביא את זה גם אם אתה לא אוהב את זה
שמכבי לא יביאו את הסגל בחתימה שלי אבל שיביאו שחקני יורוליג לא שחקני יורוצ'אלנג'
עשית את מנהלי מכבי כאילו שהם לא עושים טעויות והם אלוהים
זה ממש לא ככה הם עושים טעויות ואני מבטיח לך שהאוהדים פה היו מנהלים יותר טוב את הקבוצהאני רוצה אך ורק טוב לקבוצה ולא רוצה שתהיה קבוצה בינונית מינוס למכבי כי זה לא מגיע לאוהדים שמשלמים כל כך הרבה כסף כדי לראות לוליינים משחקים כדורסל
yarinsaky כתב:אסף, שים לב שאתה היחידי שמגיב לכל הודעה של הבחור ומתרגז כל פעם מחדש. לא הגיע הזמן שתפסיק לזנק על כל הודעה שאתה לא מסכים
איתה ?
חלק מלהיות חלק מפורום דמוקרטי זה סובלנות לדעות של אחרים. הבחור אומר בצורה קצת מסוגננת - חריפה מה שרובנו חושבים היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־31 אורחים