Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:felix_r כתב:asafb96 כתב:קבוצה נחמדה מאוד
שימו עין על סימון. שחקן שחקן שהתגלה בקיץ בנבחרת קרואטיה כשחקן נפלא. יש להם גם קוו קדמי מצוין לרמה של האדריאטית.
גם אני אוהב את סימון.
דרך אגב יש להם עוד שחקן מעניין, שאני רוצה לראות: ג'וש הייטוולט. פאוור פורווארד לבן בגובה 211, זורק הרבה לשלוש.
הייטוולט באמת שחקן נחמד מאוד. עשה הרבה מאוד צרות לצסק"א במשחק האחרון, וגם די צעיר (בגיל של פארמר ופארגו אם אני לא טועה). במכבי כנראה שאין לו מקום לשנים הבאות, אבל סימון זה שחקן שאני מאוד הייתי רוצה לראות אותו במכבי. אולי אפילו העונה אחרי שיודחו מהיורוליג, כמחליף של פארמר (למרות שהעמדה 1 זה לא העמדה האופטימלית עבורו)
למה?
הוא שחקן נחמד,לא יותר..
אפשר להעריך שחקנים טובים בקבוצות אחרות אבל זה לא אומר שהם מתאימים למכבי..ואני ממש לא חושבת שהוא מתאים לרמות של מכבי(לא שהשנה יש סף קבלה כזה גבוה)..
למה לא? אם הוא נתן עד עכשיו הצגות נגד צסק"א, פנא, מאלגה, ובשאר המשחקים העונה (וגם בקיץ היה מצוין בקרואטיה, ראיתי אותו בעיקר במשחקי ההכנה), למה שלא יוכל לשחק במכבי?
במשחק האחרון נגד צסק"א הוא עשה מה שהוא רצה על המגרש. חדר מתי שרצה אחרי שעבר בקלילות כל מי ששמר אותו, וסיים לייאפים באלגנטיות מעל הראשים של קרסטיץ' וסוקולוב, קלע שלשות, מסר, חטף, והגיע לקוו. שחקן ברמה גבוה מאוד. יותר גרוע מאוחיון הוא לא, בהתחייבות