המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט24 כתב:עוד לא העלו את הפרק של תאג''ד לאינטרנט. בעיית סאונד וזה.. ״תתאזרו בסבלנות״...
שאמאמאמא שלכם הז@#%@#{*# תתאזר
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:עוד לא העלו את הפרק של תאג''ד לאינטרנט. בעיית סאונד וזה.. ״תתאזרו בסבלנות״...
הייתי כל כך נואשת שראיתי בלי ווליום בהתחלה
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:עוד לא העלו את הפרק של תאג''ד לאינטרנט. בעיית סאונד וזה.. ״תתאזרו בסבלנות״...
אבל.. אין לך יס?
או ממיר מקליט?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:עוד לא העלו את הפרק של תאג''ד לאינטרנט. בעיית סאונד וזה.. ״תתאזרו בסבלנות״...
אבל.. אין לך יס?
או ממיר מקליט?
יס כן, ממיר מקליט לא
הבעיה היא שהתחלתי לראות בכמה דקות איחור ואני לא אוהבת להתחיל מהאמצע (גם אם זה פספוס של סצינה אחת+פתיח)
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:עוד לא העלו את הפרק של תאג''ד לאינטרנט. בעיית סאונד וזה.. ״תתאזרו בסבלנות״...
אבל.. אין לך יס?
או ממיר מקליט?
יס כן, ממיר מקליט לא
הבעיה היא שהתחלתי לראות בכמה דקות איחור ואני לא אוהבת להתחיל מהאמצע (גם אם זה פספוס של סצינה אחת+פתיח)
למי אין ממיר מקליט היום? בלתי נתפס..
גם אני שונא לאחר לסדרות.. אין אצלי דבר כזה. אני אשלים בכל מחיר
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי כל כך נואשת שראיתי בלי ווליום בהתחלה
אבל.. אין לך יס?
או ממיר מקליט?
יס כן, ממיר מקליט לא
לא רואה צורך לשלם לזה לפחות עוד 150 שקל (כשבמילא משלמים 300) אם ישר הכל עולה לאינטרנט
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]הייתי כל כך נואשת שראיתי בלי ווליום בהתחלה
אבל.. אין לך יס?
או ממיר מקליט?
יס כן, ממיר מקליט לא
לא רואה צורך לשלם לזה לפחות עוד 150 שקל (כשבמילא משלמים 300) אם ישר הכל עולה לאינטרנט
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את לא אמורה להיות בגרמניה?
הלוואי, 14 בנובמבר
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את לא אמורה להיות בגרמניה?
הלוואי, 14 בנובמבר
טוב שלא התחלת לדבר על מחירי המוניות בשנת 2000...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את לא אמורה להיות בגרמניה?
הלוואי, 14 בנובמבר
אף פעם לא מוקדם מדי לבדוק את הדברים
למה להשאיר את הכל לשבוע האחרון?
חוץ מזה שהזמנו את הכרטיסים במאי, אז אני מחשיבה את אמצע אוקטובר כ-24 שעות לפני הטיסה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:כרמל, את לא אמורה להיות בגרמניה?
הלוואי, 14 בנובמבר
אף פעם לא מוקדם מדי לבדוק את הדברים
למה להשאיר את הכל לשבוע האחרון?
חוץ מזה שהזמנו את הכרטיסים במאי, אז אני מחשיבה את אמצע אוקטובר כ-24 שעות לפני הטיסה
כרטיסי טיסה גם אני מזמין מוקדם ככל האפשר...
מונית לעומת זאת, זה חסר משמעות לחלוטין. היום ובעוד חודש זה יהיה אותו המחיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד