asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:asafb96 כתב:Sabonis כתב:כולם תמיד כ"כ מתפלאים על האחוזים הגבוהים של היריבה מהשלוש, ואיך דווקא מול מכבי "כל מטאטא יורה".
אין פה מקריות. כמה פעמים ראיתם את בלו או פניני מקבלים מצב לזריקה חופשית לשלוש? בהתקפה מסודרת זה פשוט לא קורה.
לעומת זאת בצד השני אין כמעט התקפה ששחקן יריב לא מוצא את עצמו פנוי לשלוש. כל חדירה הכי פשוטה מפרקת את ההגנה ומשאירה שחקן חופשי.
אז שרוב ההבדל באחוזים בין מכבי ליריבות לשלוש נובע מחוסר היכולת של הקו האחורי לקלוע שלשה,
אבל גם מי שכן מסוגל כמו בלו, פניני וקצת סמית' לא מקבלים מצבים. בלו לא שכח לקלוע, אבל מה לעשות שאין לו יכולת לסדר לעצמו מצב קליעה,
והוא ניזון מחדירות ויצירת מצבים לקלעים. כשאין הוא לוקח בכוח ומן הסתם שכך יראו האחוזים.
בלו מקבל כדורים, ולא פוגע. אין סיבה לתרץ תקופות לא טובות שלו. הוא פשוט לא פוגע. גם שהוא חופשי
אגב, ברוך הבא לפורום
אני חושב שבלו לא קולע, הרבה בגלל הסיבה שהוא החזיק לבדו את כל נושא הקליעה של מכבי העונה.
בלו הוא השחקן היחיד של מכבי שקולע ביותר מ28% משלוש ביורוליג, הוא המניה הבטוחה היחידה של מכבי בכל הקשור לקליעה מבחוץ וקבוצות אחרות גם יודעות זאת.
לא יתכן שבקבוצה כמו מכבי יהיה רק שחקן אחד שמסוגל לספק קליעה מבחוץ ועוד מהעמדה מס' 4. מכבי היתה צריכה להביא עוש קלעים שיעזרו לבלו.
הוא לא יכול לבד וירידה ביכולת היתה די צפויה.
עזוב, באמת, לא צריך לתרץ כל דבר.. בין אם הוא הקלעי היחיד, ובין אם יש 15 פטרוביצ'ים לידו, זה לא משנה את העבודה שהוא בתקופה לא טובה, ולא פוגע. מכריח לפעמים זריקות לא קלות בסיבוב, מחטיא הרבה זריקות חופשיות, ופשוט לא בתקופה טובה
אני מאמין שזה יחזור אליו בעתיד, בלי ספק בכלל, אבל לא יכול ליהיות שגם שהוא מראה יכולת חלשה מאוד שכזו, הוא עדיין מקבל את ה20 דקות שלו בקביעות, כשליאור שנראה די טוב על המגרש, מסופסל על כל החטאה
צודק. הסיפור עם אליהו לא ברור בכלל, בטח לאור הפתיחה הטובה שלו את העונה.
לא יודע מי שם לב, אבל לליאור כמעט ואין משחקים שבהם הוא קולע מעט כי הוא לא פוגע. כמעט תמיד הוא מתייצב סביב ה-10 נקודות.
היום במכבי קלעו בדאבל פיגרס רק סמית', הנדריקס ולאנגפורד.
בפעם האחרונה שעשו לליאור את מה שדייויד עושה לו השנה, המאמן סיים את השנה בלי תואר ומחוץ למכבי, וגם ליאור עזב לקבוצה אחרת.
באמת שאין למכבי אף כלי התקפי טוב יותר מליאור פרט לסופו ולאנגפורד, אז אני באמת לא מבין מה קורה שם.