המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:לא יודע אם פרסמו את זה אבל בכל מקרה :
http://sports.walla.co.il/item/3007065
" המקורבים " של ארז מדברים.
שמואל1 כתב:המאמן החדש, שיהיה בהצלחה
שמואל1 כתב:המאמן החדש, שיהיה בהצלחה
yanay21 כתב:בחיים שלי לא הייתי סקרן מעונה כמו מעכשיו. גם אם איכשהו תהיה עונה מוצלחת, רמי הדר לא מתאים לרמות האלו, אז אנחנו תקועים איתו לעונה הבאה, כי לא מפטרים מאמן מצליח. אם תהיה עונה רעה, אז הוא האשם, או החיבור בין השחקנים. תמיד מוצאים שעירים לעזאזל. השאלה היא האם האוהדים יבלעו את זה כבר שנה שלישית ברציפות.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בחיים שלי לא הייתי סקרן מעונה כמו מעכשיו. גם אם איכשהו תהיה עונה מוצלחת, רמי הדר לא מתאים לרמות האלו, אז אנחנו תקועים איתו לעונה הבאה, כי לא מפטרים מאמן מצליח. אם תהיה עונה רעה, אז הוא האשם, או החיבור בין השחקנים. תמיד מוצאים שעירים לעזאזל. השאלה היא האם האוהדים יבלעו את זה כבר שנה שלישית ברציפות.
לשאלתך - כן
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בחיים שלי לא הייתי סקרן מעונה כמו מעכשיו. גם אם איכשהו תהיה עונה מוצלחת, רמי הדר לא מתאים לרמות האלו, אז אנחנו תקועים איתו לעונה הבאה, כי לא מפטרים מאמן מצליח. אם תהיה עונה רעה, אז הוא האשם, או החיבור בין השחקנים. תמיד מוצאים שעירים לעזאזל. השאלה היא האם האוהדים יבלעו את זה כבר שנה שלישית ברציפות.
לשאלתך - כן
"אוהד אמיתי..אש ומים" וכו'.
עוד עונה גרועה ואני מיציתי.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בחיים שלי לא הייתי סקרן מעונה כמו מעכשיו. גם אם איכשהו תהיה עונה מוצלחת, רמי הדר לא מתאים לרמות האלו, אז אנחנו תקועים איתו לעונה הבאה, כי לא מפטרים מאמן מצליח. אם תהיה עונה רעה, אז הוא האשם, או החיבור בין השחקנים. תמיד מוצאים שעירים לעזאזל. השאלה היא האם האוהדים יבלעו את זה כבר שנה שלישית ברציפות.
לשאלתך - כן
אנחנו פה בשביל ההווי
כמו התזמורת בטיטאניק שניגנה בזמן שהספינה שקעה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בחיים שלי לא הייתי סקרן מעונה כמו מעכשיו. גם אם איכשהו תהיה עונה מוצלחת, רמי הדר לא מתאים לרמות האלו, אז אנחנו תקועים איתו לעונה הבאה, כי לא מפטרים מאמן מצליח. אם תהיה עונה רעה, אז הוא האשם, או החיבור בין השחקנים. תמיד מוצאים שעירים לעזאזל. השאלה היא האם האוהדים יבלעו את זה כבר שנה שלישית ברציפות.
לשאלתך - כן
אנחנו פה בשביל ההווי
כמו התזמורת בטיטאניק שניגנה בזמן שהספינה שקעה
וזה מצחיק, כי גם פה זה אנשים עשירים שכל הכסף שלהם הולך לשווא.
מעניין מה יקרה לפורום, או שהוא יאבד חלק גדול מהמשתמשים, או שהמרמור יביא לפה עדרים של אנשים שיתלוננו. האופציה השנייה מעניינת אותי
yanay21 כתב:דני פדרמן הוא דיקפריו, ניקולה הוא קייט?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:דני פדרמן הוא דיקפריו, ניקולה הוא קייט?
בעיקר כולנו הגופות שניתזות מהפרופלור
ido gur
@idogur
לרמי הדר יש את האישיות, הפאסון וגם את הכדורסל חרף חוסר הניסיון. מאמין בו, האיש תותח. מצד שני, לא מאמין בהנהלה של מכבי. החלטה מבזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים