מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי אורי » 13 מאי 2011, 09:49

Mta_atic כתב:
מקאדו כתב:לפי one ריאל מדריד מתעניינת בדיויד בלאט והוא ב 'רשימת המועמדים ביחד עם אוברדוביץ' ' לא יקרה אבל אחרי סופו ובלאט מעניין מתיי תופיע ידיעה ש 'ריאל מדריד מעוניינת במכבי ת'א ' במקום כל הסגל וההנהלה שלה...

המארקה בספרד מדווח שריאל יותר בכיוון של פסיץ' (שכנראה יהיה זה שיצטרף בסוף) וספאחיה.
בלאט ואוברדוביץ' זה סתם הפרחות לאוויר. אין סיכוי שהם יגיעו למדריד.

פסיץ' לריאל נשמע מעניין מאוד. נותן עונה פשוט ענקית עם ולנסיה.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 13 מאי 2011, 13:50

מקאדו כתב:
asafb96 כתב:
מקאדו כתב:עוד לא נגמרה העונה וכבר אנשים זורקים שמות שממש לא רלוונטים ולא הגיוניים , מאריץ לצד סופו ? למכבי אין כסף ויכולת להחזיק את שניהם וגם אם היה זה מתכון בטוח לאבד את סופו או את מאריץ או את שניהם ...

יותר סביר ריאלי וגם נכון שמכבי תחפש שחקן סטייל שון ג'יימס חוסם ואתלטי שישלים את סופו ולא ידרוך לו על המשבצת ( אם כי לדעתי מישהו קצת גבוהה וחזק מג'יימס ), מכבי היא לא ברצלונה או היווניות ביכולות וצריך להפנים את זה .

זה לא לזרוק שם זה יותר פנטזיה..
למכבי קשה להתמודד על השחקנים האלה, אבל הוא וספו ביחד זה קו קדמי רצחני, הוא לא ממש דורך לסופו על המשבצת, כי סופו זה שחקן אפקטיבי ל18-20 דקות, לא יותר
שון ג'יימס זה השחקן האחרון שמכבי צריכה, עוד פורוורד
הדנרקיס יותר "סנטר" ממנו, וזה עדיין לא מספיק

בשביל זה הדגשתי שצריך שחקן סטייל ג'יימס אבל יותר גבוהה וחזק וכאלה אפשר לימצוא ( אמריקאים בעיקר ) , לגבי סופו הוא שיחק גם 30 ו25 דקות כשהיה צריך כך שתאורית ה 15 18 ד'ק היא לא ממש מדויקת , נכון הוא מתעייף מהר יותר ומבצע הרבה עבירות אבל גם ככה הוא היה השחקן המרכזי במכבי השנה ( ביחד עם פרקינס ) ועובדה שמכבי קיבלה הרבה נקודות ממשחק הפנים והרבה בזכותו .

סופו היה טוב מאוד העונה והשפיע לטובה בהרבה אספקטים על צורת ויעילות המשחק של הקבוצה + כשמדברים על סופו צריך ליזכור שאת מה שהוא עשה הוא עשה כשהוא אולי השחקן הנישמר ביותר באירופה , שמירות כפולות משולשות ומרובעות הם דברים שסופו היתמודד איתם מדיי משחק והוא עשה את זה בהצלחה בד'כ , אין הרבה שחקנים אם בכלל שזכו לשמירות כל כך אגרסיביות ובכל זאת הצליחו כל כך השנה.

סופו שיחק רק פעם 1 העונה מעל 25 דקות, וגם אז לא הגיע ל30
הוא משחק העונה משהו כמו 19-20 דקות
כשהוא משחק הרבה על המגרש, הוא לא טוב, לא יעזור כלום. סופו יכול לשחק 25 דקות, אבל לא יהיה אפקטיבי. הוא צריך לתת 18-20 דקות איכותיות, לא יותר, אי אפשר לסחוט שחקן 1 וליהיות כל כך תלויים בו
בקשר לחלק השני, לא מבין כל כך מה הקשר להודעה שלי.. לא אמרתי שסופו לא טוב, הוא הוא מצוין, אין ספק שחייבים להשאיר אותו, אבל לצד זה צריך להוסיף עוד מישהו, כי סופו לבד זה לא בעייתי
asafb96

הודעהעל ידי Allan Turing » 13 מאי 2011, 16:12

האמת שזה מתחיל להיות קצת מדכא. אנחנו נהינו מאין לובליאנה או פרטיזן, שאחרי כל עונה טובה שודדים לה חלק גדול מהסגל.
ככה קצת קשה לקבל המשכיות.
מאפא לקבוצות האלה יש כ"כ הרבה כסף? יוון, ספרד: מדינות במשבר כלכלי עמוק. טורקיה? נו באמת...
לא ברור לי העניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי felix_r » 13 מאי 2011, 16:45

Allan Turing כתב:האמת שזה מתחיל להיות קצת מדכא. אנחנו נהינו מאין לובליאנה או פרטיזן, שאחרי כל עונה טובה שודדים לה חלק גדול מהסגל.
מאפא לקבוצות האלה יש כ"כ הרבה כסף? יוון, ספרד: מדינות במשבר כלכלי עמוק. טורקיה? נו באמת...
לא ברור לי העניין הזה.

הרבה יותר מדכא להיות אפס פילזן או פנרבאחצ'ה, שבשנים האחרונות משקיעות הרבה יותר כסף ממכבי ולא מצליחות להגיע אפילו להצלבה :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 13 מאי 2011, 19:10

Allan Turing כתב:האמת שזה מתחיל להיות קצת מדכא. אנחנו נהינו מאין לובליאנה או פרטיזן, שאחרי כל עונה טובה שודדים לה חלק גדול מהסגל.
לא ברור לי העניין הזה.

בטורקיה מדובר במפעלי ענק שמשקיעים בקבוצות, כמו אפס פילזן(חברת ענק בתחום הבירה), וכמובן קונצרן המזון העצום שנקרא אולקר, שמחזיק את פנרבחצ'ה לאחר שהתייאש להחזיק קבוצה שמייצגת את המפעל ולא מצליחה להביא יותר מ-2000 אוהדים. עם ההצלחות ראינו את פנרבחצ'ה מביאה העונה כמויות קהל מדהימות, ואין ספק שיש שם פוטנציאל עצום. עד לפני כמה שנים אותו גוף תמך בכמה קבוצות טורקיות במקביל באמצעות חברות בת כגון קולה טורקה וכו'. כסף זה הדבר האחרון שחסר להם.
בספרד בקבוצות כמו לאבורל ומלאגה, מדובר בספונסרים אמידים וגם במכירת מנויים וכרטיסים. יש להם רווחים נאים. כשמדברים על העשירות באמת כמו ריאל ובארסה, זה מיותר לציין שהן עומדות מאחורי שני מועדוני הכדורגל העשירים בעולם.
ביוון מדובר בשתי משפחות עשירות מאוד, שבנוסף לכך הם גם אוהדים שרופים של המועדון, ולכן יעשו הכל על מנת להראות עליונות במאבקים הרותחים בין פאו לאולימפיאקוס.
אורי

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 מאי 2011, 06:36

אני מבין את מה שאתם אומרים. עם זאת, במכבי התפוסה היא תמיד של 100%, החסויות בשמיים, וגם מחירי הכרטיסים.
בנוסף, גם לנו חברות גדולות, לפחות כמו אלו שציינתם: אלביט מערכות, טבע, שטראוס, אי. די. בי...
משהו לא מסתדר לי, אני מצטער. אמנם לא למדתי לא תעשיה וניהול, ולא שיווק, אך אני לא מבין למה מכבי לא יכולה להעמיד תקציב כמו של הקבוצות שציינתם.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי asafb96 » 14 מאי 2011, 07:23

Allan Turing כתב:אני מבין את מה שאתם אומרים. עם זאת, במכבי התפוסה היא תמיד של 100%, החסויות בשמיים, וגם מחירי הכרטיסים.
בנוסף, גם לנו חברות גדולות, לפחות כמו אלו שציינתם: אלביט מערכות, טבע, שטראוס, אי. די. בי...
משהו לא מסתדר לי, אני מצטער. אמנם לא למדתי לא תעשיה וניהול, ולא שיווק, אך אני לא מבין למה מכבי לא יכולה להעמיד תקציב כמו של הקבוצות שציינתם.

הבעלים של מכבי רוצים להרוויח ממכבי, לא לשפוך מיליונים בלי סוף ולהפסיד כסף
asafb96

הודעהעל ידי Yellow Gute » 14 מאי 2011, 10:19

asafb96 כתב:
Allan Turing כתב:אני מבין את מה שאתם אומרים. עם זאת, במכבי התפוסה היא תמיד של 100%, החסויות בשמיים, וגם מחירי הכרטיסים.

תקציבה של מכבי מושפע מהרבה גורמים פרט לכסף שמביאים הבעלים. מכבי היא אחת היחידות באירופה שחלקים משמעותיים מהתקציב שלה מגיע מזכויות שידור (שאר הקבוצות מקבלות מעט יותר מהערוצים המקומיים), ממכירת מרצ'נדייס, ומכירת כרטיסים. לצורך השוואה, מחירו של כרטיס לאואקה במשחק יורוליג הוא משמעותית זול יותר מכרטיס לנוקיה. אצל היווניות בעיקר, 95% מהכסף מגיע בכל שנה מהונו הפרטי של הבעלים.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי asafb96 » 14 מאי 2011, 11:32

Yellow Gute כתב:
asafb96 כתב:

תקציבה של מכבי מושפע מהרבה גורמים פרט לכסף שמביאים הבעלים. מכבי היא אחת היחידות באירופה שחלקים משמעותיים מהתקציב שלה מגיע מזכויות שידור (שאר הקבוצות מקבלות מעט יותר מהערוצים המקומיים), ממכירת מרצ'נדייס, ומכירת כרטיסים. לצורך השוואה, מחירו של כרטיס לאואקה במשחק יורוליג הוא משמעותית זול יותר מכרטיס לנוקיה. אצל היווניות בעיקר, 95% מהכסף מגיע בכל שנה מהונו הפרטי של הבעלים.

בגלל זה הבעלים שלהם מפסידים כסף
מכבי מקבלת המון כסף מגורמים חיצוניים,והבעלים כמעט ולא משקיעים. הבעלים יכולים לשים כסף ולהפוך את מכבי לאחת מעשירות היבשת, אבל אם פדרמן היה שם כסף כמו בקבוצות הגדולות, גם הוא היה מפסיד
asafb96

הודעהעל ידי ran » 14 מאי 2011, 12:54

נראה לי שמכבי כדורסל הוא המועדון היחיד בעולם שבו הבעלים מרוויחים ולא מפסידים
ran

הודעהעל ידי Yellow Gute » 14 מאי 2011, 14:23

מלבד זה, ועם כל הכבוד לבעלי מכבי (ויש המון המון כבוד), גם אם היו רוצים לשים יותר מכיסם, עושרם לא מתקרב לעושרה (לדוגמא) של משפחת ינקופולוס בעלי פאו שברשותם אחת מחברות הרוקחות הגדולות באירופה.
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 מאי 2011, 17:08

הבעלים של מכבי לא בדיוק מרוויחים ממנה כסף.
לא סתם מזרחי ציין עם קבלת פרס ישראל שכל השנים הללו "הוא וחבריו לניהול" עשו זאת בהתנדבות (הכוונה - בלי לקבל על כך שכר).

מדובר פשוט בניהול מושכל של קבוצה.
לא הייתי מתנגד לעוד כמה מיליוני דולרים שהיו נותנים מרווח נשימה בכל הקשור לשחקנים (ואני חושב שלהגדיל את תקציב הקבוצה זה צעד מאד הכרחי)
אבל מאידך, אם הייתי בעלים לא הייתי רוצה לשפוך על הקבוצה כסף כמו בארסה, פאו וכד' משום שזה גורם לך להתנהג הרבה פעמים בטיפשות ולהפסיד כספים לחינם.
כשיש מגבלות תקציב, עובדים הרבה יותר ומגלים הרבה יותר יצירותיות כדי למצוא שחקנים טובים במחירים נמוכים.
ככה באו שחקנים כמו פרקינס ופארגו והפכו לגארדים דומיננטיים באירופה. אם למכבי היה תקציב עתק, מישהו חשוב שהיו מסתכלים לכיוון שלהם (כשהם היו בחיפה ובגליל)?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 מאי 2011, 17:48

Mta_atic כתב:הבעלים של מכבי לא בדיוק מרוויחים ממנה כסף.
לא סתם מזרחי ציין עם קבלת פרס ישראל שכל השנים הללו "הוא וחבריו לניהול" עשו זאת בהתנדבות (הכוונה - בלי לקבל על כך שכר).

מדובר פשוט בניהול מושכל של קבוצה.
לא הייתי מתנגד לעוד כמה מיליוני דולרים שהיו נותנים מרווח נשימה בכל הקשור לשחקנים (ואני חושב שלהגדיל את תקציב הקבוצה זה צעד מאד הכרחי)
אבל מאידך, אם הייתי בעלים לא הייתי רוצה לשפוך על הקבוצה כסף כמו בארסה, פאו וכד' משום שזה גורם לך להתנהג הרבה פעמים בטיפשות ולהפסיד כספים לחינם.
כשיש מגבלות תקציב, עובדים הרבה יותר ומגלים הרבה יותר יצירותיות כדי למצוא שחקנים טובים במחירים נמוכים.
ככה באו שחקנים כמו פרקינס ופארגו והפכו לגארדים דומיננטיים באירופה. אם למכבי היה תקציב עתק, מישהו חשוב שהיו מסתכלים לכיוון שלהם (כשהם היו בחיפה ובגליל)?

דווקא מעניין שפאו בניגוד לקבוצות העשירות האחרות, דווקא לרוב לא מתנהלת בטיפשות ולא זורקת כסף לחינם.
אמנם יש לקבוצה הזו הרבה כסף שמגיע בעיקר מכיסים פרטיים, אבל הם משתמשים בו בחוכמה ובסבלנות ודואגים לשמור על המשכיות ועל דרך וגם לא נבהלים מעונות פחות מוצלחות.
לא סתם המועדון הזה זכה בכל כך הרבה תארים בעשור החולף.
הוא בהחלט צריך להיות המודל לכל הקבוצות העשירות של היבשת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 מאי 2011, 17:55

פרסומים נוספים באינטרנט על ג'רמי פארגו ופנרבחצ'ה:
http://www.talkbasket.net/jeremy-pargo- ... ulker-5697
http://www.basketdergisi.com/fenerbahce ... sinde.html

לפי אחד האתרים המו"מ עם מכבי תקוע (לא שזה חדש לנו),
וכנראה זה מה שהולך לסלול לו את הדרך החוצה מהקבוצה.

קראתי באינטרבסקט תגובה של אחד הגולשים שאמר שלשים את פארגו ואוקיץ' באותה קבוצה זו התאבדות בגלל ששניהם חולים על הכדור ביד שלהם,
ויכולים להתנהג בפראות בניהול משחק.

אני חושב שפארגו שיפר במכבי את הנושא של שיקול הדעת וחכמת משחק,
אבל אי אפשר לדעת מה שנה בפנר' ליד אוקיץ (וככל הנראה כרכז שני) תעשה לו.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 14 מאי 2011, 17:58

מה דעתכם על אייק דיוגו שהיה מועמד למכבי באמצע העונה
הוא מסיים נהדר מתחת לסל קולע מחצי מרחק אתלט וחוסם
אז נכון שהוא רק 2.08 אבל יש לו מוטת ידיים ארוכה והוא עשה חייל בנבא
מה שכן,אני לא יודע איפה הוא שיחק בעונה האחרונה וזה פרט חשוב חוץ מזה נשמע בדיוק מה שמכבי צריכה
לפרסום הידיעה על המשא ומתן עם מכבי:
http://www.one.co.il/Article/168046.html
לסרטון ביצועים:
http://www.youtube.com/watch?v=X3MyU_NCyu0
מה דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 14 מאי 2011, 18:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 14 מאי 2011, 18:00

rc4991 כתב:מה דעתכם על אייק דיוגו שהיה מועמד למכבי באמצע העונה
מה שכן,אני לא יודע איפה הוא שיחק בעונה האחרונה וזה פרט חשוב חוץ מזה נשמע בדיוק מה שמכבי צריכה
לסרטון ביצועים:
מה דעתכם?

הוא ממש לא 2.08 יותר בכיוון של 2.03 יש לך אחד כזה השנה הנדריקס
תמונה
refael

הודעהעל ידי Mta_atic » 14 מאי 2011, 18:07

לסרטון ביצועים:
מה דעתכם?

הוא 2.06 ומשחק בקליפרס.
מעמיד סטטיסטיקה טובה של 5.8 נק', 3.2 ריב' ב-13.1 דק' משחק.

בכל מקרה, בהנחה שאפשר להביא אותו - אין מה להביא אותו מ-2 סיבות:
1. זה עדיין מנציח את הקו הקדמי הנמוך שלנו.
2. צריך סנטר אמיתי, ולא פוורוורד-סנטר.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 15 מאי 2011, 02:40

yellowaura כתב:
yzafrir כתב:
yellowaura כתב:מה עם יאן ווסלי... שנה שעברה מעולה השנה בירידה.

אפשר להביא אותו במחיר מצויין. מתאים מאוד למשחק ריצה, צעיר וניתן לעיצוב. זה כמובן אם לא יהיה אפשרי להשאיר את אידסון.

לטעמי אפשר לעשות גם סוויצ' עם ריאל מאצ'באן במקום וולקוביץ' לעונה

אם אני לא טועה ווסלי חתום גם לשנה הבאה ויש עליו בייאווט מטורף....

מכבי רוצה להשאיל את מילאן בגלל שיש לה עודף בשחקנים בעמדה 4 אז למה שתחתים את וליצקוביץ' שגם הוא עמדה 4 ??

לגבי סילבאן לאנדסברג , זה עוד שחקן שמכבי צריכה לחשוב על חוזה ארוך טווח כמו שעשו עם אליהו , אני בהחלט רואה בו אחד הישראלים החשבוהים במכבי בעתיד....הוא עושה דברים מדהימים ביחס לגילו הצעיר...

לא יודע לגבי הבאי אווט של ווסלי. מה שאני כן יודע שכולם זוכרים אותו מהשנה שעברה והוא היה מצויין. השנה הוא הצל של עצמו ומדובר בילד. אולי דווקא חילוף טוב לשני הצדדים יהיה מאצ'באן תמורת ווסלי. ככה באמת יהיה למאצ'באן יותר סיכוי להתפתח.

מבחינתי בגמר הפיינל פור ראו שממש אין עודף שחקנים בעמדה 4-5. כל עוד אין לך גבוה ברמה של באטיסט שיכול לשחק 4-5 אתה חייב שחקן כזה. וולקוביץ' מסוגל אפילו לשחק 5, הוא יותר אגרסיבי ממאצ'באן, יותר זריז וגם הוא מסוגל לתפור שלשות.

אגב מצחיק שאתה טוען שאין מקום לעוד פורוורד ואתה שמת בחתימה שלך את שארוד פורד שהוא יותר פורוורד מוולקוביץ' (אותו גובה והרבה פחות מסה).

מי זה הוולקוביץ' מריאל מדריד הזה שאתה כל הזמן כותב עליו ?? אני לא מכיר כזה שחקן....
אם התכוונת לנוביצה וליצקוביץ' אז לא רק שהוא לא יכול לשחק 5 הוא יותר לעמדה 3-4 מאשר 4-5 (כמו בלו...) ובהשוואה לפורד שמוגדר 4-5 הוא יותר נמוך פחות מאסה ופחות אגרסיבי....הוא שחקן מוכשר מאוד אבל כמו שאמרתי הוא לא מתאים למה שמכבי מחפשת כרגע , הוא כן יכול להיות תחליף למצ'באן רק לעמדה 4 אבל לא המחליף של סופו בעמדה 5....בשביל זה עדיף או 5 טיבעי או שחקן שמוגדר 4-5 כמו פורד או שון ג'יימס....

אני מניח שאליו התכוונת ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Novica_Vel ... kovi%C4%87
וזה פורד
http://www.draftexpress.com/profile/Sha ... layerblog/
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2011, 07:16

Mta_atic כתב:
לסרטון ביצועים:
מה דעתכם?

הוא 2.06 ומשחק בקליפרס.

אבל לפי מה שהבנתי יש לו מוטת ידיים גדולה וזה משהו שחשוב לא פחות מגובה השחקן חוץ מזה גם סופו הוא 2.06 והוא עדיין סנטר מצויין
אגב שחקן שבנבא יכול לשחק גם סנטר אז כמעט בטוח שבאירופה הוא יתפקד שם יותר טוב ויסתדר עם העמדה הזאת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 15 מאי 2011, 08:39

rc4991 כתב:
Mta_atic כתב:
לסרטון ביצועים:
מה דעתכם?

הוא 2.06 ומשחק בקליפרס.

אבל לפי מה שהבנתי יש לו מוטת ידיים גדולה וזה משהו שחשוב לא פחות מגובה השחקן חוץ מזה גם סופו הוא 2.06 והוא עדיין סנטר מצויין
אגב שחקן שבנבא יכול לשחק גם סנטר אז כמעט בטוח שבאירופה הוא יתפקד שם יותר טוב ויסתדר עם העמדה הזאת

יש לך כבר את הנריקס.
3 ס"מ פחות עם מוטת ידיים ארוכה ולדעתי לא פחות טוב ממנו (ועם כל זה עדיין לא מושלם בעמדה 5).

חוץ מזה, מוטת ידיים זה אספקט חשוב, אבל זה לא בהכרח קשור לגובה של הקו הקדמי שלך.
השנה זה שיחק לטובתנו כי סופו זה סופו, והמשקל והנוכחות שלו מפצה אותך על חסרון הגובה כביכול.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Jazzman, Shay_uzan, מרסר ו־14 אורחים