המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב, בסוף נרדמתי
זה נכנס לי לחלומות כי כל הזמן פחדתי שעושים לי ספויילרים
קמתי במיוחד עכשיו בשביל לראות
אני..לא רוצה להגיד משהו שיגלה אם זה היה שווה את זה או לא
אז..זה היה שווה את זה או לא
ואו. זה מה שיש לי להגיד על הפרק.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:טוב, בסוף נרדמתי
זה נכנס לי לחלומות כי כל הזמן פחדתי שעושים לי ספויילרים
קמתי במיוחד עכשיו בשביל לראות
אני..לא רוצה להגיד משהו שיגלה אם זה היה שווה את זה או לא
אז..זה היה שווה את זה או לא
ואו. זה מה שיש לי להגיד על הפרק.
Holiday_Armadillo כתב:''יש הכנה לסצינה של ליה ואוריין במסיבה מחוץ לבסיס? יאל..לא משנה, בואו נשאיר את ליה בבסיס ונשים שתי סצינות של רותם רוקדת בלי שום סיבה'' - הכותבים של תאג''ד
Holiday_Armadillo כתב:רון, עד עכשיו השם של אוריאן מופיע בכל התקצירים של שבוע הבא
הולך להיות בן זונה
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רון, עד עכשיו השם של אוריאן מופיע בכל התקצירים של שבוע הבא
הולך להיות בן זונה
אשת בשורות את
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רון, עד עכשיו השם של אוריאן מופיע בכל התקצירים של שבוע הבא
הולך להיות בן זונה
אשת בשורות את
רק
אם אין לי משהו נחמד להגיד אני לא אומרת כל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולתי לסיים את המשפט אפילו
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רון, עד עכשיו השם של אוריאן מופיע בכל התקצירים של שבוע הבא
הולך להיות בן זונה
אשת בשורות את
רק
אם אין לי משהו נחמד להגיד אני לא אומרת כל.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולתי לסיים את המשפט אפילו
זה שבץ?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רון, עד עכשיו השם של אוריאן מופיע בכל התקצירים של שבוע הבא
הולך להיות בן זונה
אשת בשורות את
רק
זה שבץ?
זאת כנות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים