jol9 כתב:לא את ביבי.
הם משרתים את כל המדינה בכך שהם מקצינים ומוודאים שהשמאל לא יהיה בשלטון בשנים הקרובות.
ההקצנה המטורפת בקרב החכ"ים הערבים ממש לא ברורה לי. הרי מי שנפגע מזה הם הערבים עצמם שצריכים רצון טוב של הממשלה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:לא את ביבי.
הם משרתים את כל המדינה בכך שהם מקצינים ומוודאים שהשמאל לא יהיה בשלטון בשנים הקרובות.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא את ביבי.
ההקצנה המטורפת בקרב החכ"ים הערבים ממש לא ברורה לי. הרי מי שנפגע מזה הם הערבים עצמם שצריכים רצון טוב של הממשלה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לא את ביבי.
ההסבר היחיד הוא שהם מקבלים כסף חיצוני שמחייב אותם להתנהל כך.
yanay21 כתב:אני בטוח שהם מקבלים כסף חיצוני, אבל לדעתי לא זו הסיבה. הסיבה היא שרווחת ערביי ישראל לא מעניינת אותם, ההיפך. כי ככל שהם מקצינים, כך הם גוררים תגובות קיצוניות יותר מהיהודים, וזה מאפשר להם "לרתום" אותם למאבקים נגד המדינה. הם מסתכלים על זה בפריזמה של סכסוך ומאבק, ככה שככל שמצב החינוך, התשתיות, הרווחה יהיה רע יותר במגזר הערבי ,ככה קל להם יותר.
MTA2311 כתב:עמית סגל ניצח בתביעת הדיבה שאורן חזן הגיש נגדו.
בית המשפט:
אורן חזן לקח סמים קשים, ניהל קזינו וסרסר בנשים מקומיות.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:עמית סגל ניצח בתביעת הדיבה שאורן חזן הגיש נגדו.
בית המשפט:
אורן חזן לקח סמים קשים, ניהל קזינו וסרסר בנשים מקומיות.
אורן חזן: ''ניצחתי''
#אמיתי
Holiday_Armadillo כתב:אז אה..העניין של האלרגיות והאוכל בבתי הספר..רק אני חושבת שזה מוגזם? כן? אוקיי
jol9 כתב:כשמדברים על עבודה טובה של הממשלה, אז זה חלק מהעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4871113,00.html
shayD כתב:אני יותר מכל חרד לגורלו של התאגיד כרגע .
הם הצליחו לגבש חבורה של עיתונאים מעולים וביבי רועד.
jol9 כתב:shayD כתב:אני יותר מכל חרד לגורלו של התאגיד כרגע .
הם הצליחו לגבש חבורה של עיתונאים מעולים וביבי רועד.
באמת עד כדי כך מטריד אותך?
אני משתדל להעסיק את עצמי רק בענייני אקטואליה בודדים, וכאלה שהם בדמי.
זה פחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים