נמרצהוב כתב:שחקן ששווה לשים עין עליו...
כריס רייט אקס ראשון שניסה את מזלו בNBA שוחרר מאוקלהומה... לדעתי מכבי צריכה לקפוץ עליו
חייבת , זה שחקן שיחזור לארץ בשביל 300K , ויתאים להרבה קבוצות , אם מכבי לא ישימו עליו יד , היא תקבל אותו מולה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
נמרצהוב כתב:שחקן ששווה לשים עין עליו...
כריס רייט אקס ראשון שניסה את מזלו בNBA שוחרר מאוקלהומה... לדעתי מכבי צריכה לקפוץ עליו
roy1000 כתב:הסיכוי שיגיע עוד שחקן במצב הנוכחי קלוש עד אפסי.
ankram כתב:נמרצהוב כתב:שחקן ששווה לשים עין עליו...
חייבת , זה שחקן שיחזור לארץ בשביל 300K , ויתאים להרבה קבוצות , אם מכבי לא ישימו עליו יד , היא תקבל אותו מולה.
Bonbon כתב:בשישי משחקים מול ז'לגיריס. הזדמנות מצוינת לעקוב מקרוב אחרי הרכז היהודי-צרפתי ליאו וסטרמן, שמבחינתי חייב להיות פה עונה הבאה ביחד עם דאוסן (במיוחד לאור העובדה שככל שזה נוגע לישראלים אין לנו על מי להישען)
שמואל1 כתב:Bonbon כתב:בשישי משחקים מול ז'לגיריס. הזדמנות מצוינת לעקוב מקרוב אחרי הרכז היהודי-צרפתי ליאו וסטרמן, שמבחינתי חייב להיות פה עונה הבאה ביחד עם דאוסן (במיוחד לאור העובדה שככל שזה נוגע לישראלים אין לנו על מי להישען)
ושיבוא יחד עם המאמן שלו. אני בעד.
שועל כתב:ווסטרמן שומר?
שועל כתב:ווסטרמן שומר?
ankram כתב:שמואל1 כתב:Bonbon כתב:בשישי משחקים מול ז'לגיריס. הזדמנות מצוינת לעקוב מקרוב אחרי הרכז היהודי-צרפתי ליאו וסטרמן, שמבחינתי חייב להיות פה עונה הבאה ביחד עם דאוסן (במיוחד לאור העובדה שככל שזה נוגע לישראלים אין לנו על מי להישען)
למה? מה שאראס הוכיח לך?
MTA2311 כתב:שועל כתב:ווסטרמן שומר?
לא
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:Bonbon כתב:בשישי משחקים מול ז'לגיריס. הזדמנות מצוינת לעקוב מקרוב אחרי הרכז היהודי-צרפתי ליאו וסטרמן, שמבחינתי חייב להיות פה עונה הבאה ביחד עם דאוסן (במיוחד לאור העובדה שככל שזה נוגע לישראלים אין לנו על מי להישען)
למה? מה שאראס הוכיח לך?
שאראס עושה עבודה טובה כמאמן בז'לגיריס זו העונה השנייה ברציפות.
הוא חכם, רעב, מחובר למועדון ולקהל. לדעתי הוא צריך להיות המועמד המוביל לאימון מכבי, יחד עם טרינקיירי.
LIAV10 כתב:חציל, נראה לך שאוואנס יכול לשחק 5 באירופה?
הוא אתלט על, אבל שוקל כמו בולמית. (מלקולם תומאס?)
איתי-שגב כתב:ליאב אם אתה אומר את זה שאתה יודע את זה כבר.. גרמי אוונס בחימקי.
גם רובי האמל.
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:ליאב אם אתה אומר את זה שאתה יודע את זה כבר.. גרמי אוונס בחימקי.
גם רובי האמל.
לא שמעתי