המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:חציל, נראה לך שאוואנס יכול לשחק 5 באירופה?
הוא אתלט על, אבל שוקל כמו בולמית. (מלקולם תומאס?)
דור?
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:LIAV10 כתב:חציל, נראה לך שאוואנס יכול לשחק 5 באירופה?
הוא אתלט על, אבל שוקל כמו בולמית. (מלקולם תומאס?)
דור?
סורי, סופ"ש קצת עמוס.
אנחנו כאמור נראה מה הוא שווה בחימקי. אני לא מחזיק ממנו בכלל. רזה מדי, ובNBA אפילו הוסב ל-3 בגלל זה.
אם כבר הייתי מסתכל על מה עושה שם מרקל בראון. מגה אתלט. פוטנציאל התקפי והגנתי מסקרן.
גם ניק ג'ונסון בבאיירן מעניין מאוד.
האנגה, טוז'ה, לא יגיע למכבי, אחרי שבארסה נכשלה בהבאה שלו בקיץ. מעבר לזה שהוא הקפטן של באסקוניה, העלויות שלו הולכות לטפס והוא כבר לא בחור צעיר בעצמו.
Mitelka כתב:אני מביט כל בוקר לעבר בחור נחמד בשם עומרי כספי. הוא היה מאוד קרוב למכבי אחרי העונה הנוראית בקליבלנד שלא שיחק. מכבי הציעה לו לחזור אבל הוא החליט לנסות עוד קצת וגם עשה החלטה נכונה בדיעבד. אם המצב שלו בקינגס ימשיך להיות רע, אולי בסיום השנה הוא יחליט שמספיק (בניגוד לקליבלנד שאז הוא הרגיש שהוא יכול עוד לתת ובאמת נתן). זה יכול לעזור לנו פלאים - גבוה ישראלי בעמדה 4 שיכול לשחק ברמת יורליג (אולי לא טופ, אבל בטח מסוגל) ויאפשר לנו לשחרר את הפקק של יוגי\מקל לרכז זר איכותי מבלי לפגוע בחוק הרוסי.
אחדשיודע כתב:אטלנטה תשחרר את וולטר טאברס ותחתים את ראיין קלי במקומו.
אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:אטלנטה תשחרר את וולטר טאברס ותחתים את ראיין קלי במקומו.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:אטלנטה תשחרר את וולטר טאברס ותחתים את ראיין קלי במקומו.
הזדמנות פז.
Blondjam כתב:בדרך לברצלונה על פי דיווחים זרים.הלוואי שיבוא יכול להיות מריאנוביץ של מכבי
toja27 כתב:אני לא יודע מה המצב החוזי של האניקט עם אנאדולו לעונה הבאה אבל אני חושב שהוא יכול מאוד להתאים לקבוצה שלנו. שומר טוב, ריבאונדר מצויין אתלט וקולע מבחוץ. אם אני מכבי, הוא יהיה מטרה מספר אחת לעונה הבאה. מאוד אוהב את השחקן הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan, גל גל ו־28 אורחים