jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
מבחינת מזרח-אסיה זאת השפה הכי קלה, כי אין להם טונציה, הכל נאמר באותה צורה
מצד שני, בסינית יש לך את המילה ''אה'' ו-800 צלילים שכל צליל זה משפט אחר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:זה לא חייב להיות רוסית, זה רק נטיית הלב. בגדול, כל שפה אירופאית נורמלית זה בפוטנציאל לקרות בסוף
ערבית.
מלמד אותי בחינם וסגרנו
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:זה לא חייב להיות רוסית, זה רק נטיית הלב. בגדול, כל שפה אירופאית נורמלית זה בפוטנציאל לקרות בסוף
ערבית.
מלמד אותי בחינם וסגרנו
אמיתי? כי אני מוכן באמת.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
את מבינה בזה? למדת?
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
רק פור דה רקורד, בחיים האמיתיים אני בנאדם שבקלות יכול להתפס לעתים כסוציופט..
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
גם פה לא הייתי מגדיר אותך מהנחמדים
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
אני בדילמה עצומת מימדים, אולי הכי גדולה שהיתה לי פה ever, אם לבקש ממך להסביר את עצמך או לא..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
את מבינה בזה? למדת?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
את מבינה בזה? למדת?
לא ממש, קראתי פעם משהו (שאני בטוחה שנחשב שיטחי ביותר) על עניין ההגייה שם
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
אני בדילמה עצומת מימדים, אולי הכי גדולה שהיתה לי פה ever, אם לבקש ממך להסביר את עצמך או לא..
אני מה זה מקווה שלא לקחת אותו ברצינות, הוא מתבדח
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
את מבינה בזה? למדת?
שפה די מגעילה לשמיעה, חייב לציין. אם כבר עוסקים בזה, את יודעת שפות זרות חוץ מאנגלית? כי חוץ מהרוסים פה והפת"ח team, אף אחד לא מדבר על שום שפה, אז אני מסתקרן
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:ד"א, גם יפנית זה מעולה. שוב, מאותן הסיבות, שפשוט אין הרבה אנשים שיודעים, וזאת מדינה אסטרטגית.
את מבינה בזה? למדת?
שפה די מגעילה לשמיעה, חייב לציין. אם כבר עוסקים בזה, את יודעת שפות זרות חוץ מאנגלית? כי חוץ מהרוסים פה והפת"ח team, אף אחד לא מדבר על שום שפה, אז אני מסתקרן
MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
בקטע טוב כמובן. כמונו. לא אובר נחמד בקטע מחליא כמו אורי.
MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:אני לא בנאדם שההגדרה הראשונית שלו זה "נחמד", כמו אורי או רון, נניח. אבל אפשר להגיד שאני מנומס, או אדיב, נניח, בצורה מרוחקת
בקטע טוב כמובן. כמונו. לא אובר נחמד בקטע מחליא כמו אורי.
yanay21 כתב:כרמל, מאיפה הספרדית? את מהגאונים שלומדים מסדרות, או שלמדת ממש את השפה?
ורוני, מאיפה פרסית? אתה פרסי, או שזה קטע של הצבא? אם הקטע הראשון, אחלה אוכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד