המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לסגור תאגיד שידור כי הוא שמאלני AKA לא אוהד זה שיא האיראן
לא שומעת את ביבי רץ לסגור את ערוץ 20 או את ישראל היום
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לסגור תאגיד שידור כי הוא שמאלני AKA לא אוהד זה שיא האיראן
לא אומר שזה בהכרח נכון, אבל יש פה נקודה מעניינת(והכותב ימני מאוד, גילוי נאות):
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/844/ ... =1&cat=479
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לסגור תאגיד שידור כי הוא שמאלני AKA לא אוהד זה שיא האיראן
לא אומר שזה בהכרח נכון, אבל יש פה נקודה מעניינת(והכותב ימני מאוד, גילוי נאות):
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/844/ ... =1&cat=479
זה נשמע קצת כמו ''אני לא מכה אותך כי אני אוהב את זה, זה כואב לי יותר מאשר לך''
jol9 כתב:אני לא חושב שיש מוסד תקשורתי עויין יותר את הממשל מאשר המוסד התקשורתי הישראלי.
למעט ישראל היום וערוץ 20 שזאת נישה, מדובר באסופה לא פשוטה לעיכול לכל איש ימין.
האם ביבי סגר את ערוץ 10, כשהיה יכול? האם ביבי מנסה להוציא מחוץ לחוק איזשהו כלי תקשורת
שמאלני מובהק כמו עיתון הארץ למשל?
ברור שלא.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שיש מוסד תקשורתי עויין יותר את הממשל מאשר המוסד התקשורתי הישראלי.
למעט ישראל היום וערוץ 20 שזאת נישה, מדובר באסופה לא פשוטה לעיכול לכל איש ימין.
האם ביבי סגר את ערוץ 10, כשהיה יכול? האם ביבי מנסה להוציא מחוץ לחוק איזשהו כלי תקשורת
שמאלני מובהק כמו עיתון הארץ למשל?
ברור שלא.
אני באמת מתקשה להבין את האובססיה של ביבי עם תאגיד השידור. הרי הוא זה שיזם את התאגיד וקבע את הכללים. איך יכול להיות שאחרי שהוא יזם את זה פתאום הוא רוצה לסגור? אני מסתכל על האנשים בתאגיד ובאמת שאין שם אנשי שמאל קיצוני. בגדול די מאוזן, יותר מערוץ 1.
לא מבין מה ביבי רוצה? אם הוא רוצה לקבוע תכנים, שישנה את החוק. למה לסגור ולגרום לנזקים של מאות מליונים? למה למען השם ראש ממשלת ישראל משקיע כמות כזו של זמן והון פוליטי בשביל להילחם בעיתונאים? זה הזוי.
shayD כתב:אישית אני חושב שהוא עושה את זה למען בעלי ההון שמחזיקים בשאר הערוצים ומונעים מהם לדבר בגלוי על מתווה הגז והשודים שהבנק מבצעים כבר שנים .
הוא חשב שיצא שוב ערוץ כושל ולא רלוונטי כמו ערוץ 11 אבל בתאגיד יש המון חבר׳ה צעירים ואידאליסטים שבאו לעשות עיתונות אמיתית בתוספת של אנשי תקשורת ותיקים שרק חיכו להזדמנות לדבר בפתחון לב בלי לחשוש למשרתם .
הצעד הזה של סגירת התאגיד הוא ככ דיקטטורי במהות שלו וזה מרגיז,
למזלו של ביבי רוב האזרחים במדינה מתעסקים בלקנית דירה לסגור את החודש ולפחד ממלחמות ואין להם את הפנאי או את הכח להתעסק בטלויזיה.
shayD כתב:מאחורי ערוץ 2 עומדים בעלי ההון הגדולים במשק שמחזיקים כמעט בכל הכלכלה של המדינה שלנו.
לדעתי, הוא לא חשב שזו צרה ככ גדולה.
וכן, תקשורת במאקרו מעצבת דעת קהל וזה מאוד חשוב.
roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
shayD כתב:roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
החלאה הזה מבזבז לנו ככ הרבה כספי ציבור על בחירות בשנים האחרונות , זה מדהים .
כחלון בין הפטיש לסדן, מקווה שיחזיק מעמד כאיש השפוי בממשלה הזו.
yanay21 כתב:shayD כתב:roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
החלאה הזה מבזבז לנו ככ הרבה כספי ציבור על בחירות בשנים האחרונות , זה מדהים .
כחלון בין הפטיש לסדן, מקווה שיחזיק מעמד כאיש השפוי בממשלה הזו.
בספק אם הוא יחזיק. בבחירות הבאות הוא לא ישמור על כוחו, והוא כנראה מעדיף(ומבחינה פוליטית טהורה, צודק), שהממשלה הזו תחזיק כמה שיותר.
מה שמדהים זה שאנשים אשכרה תומכים בהחלטה הזו בצייתנות מוחלטת. אין לי בעיה עקרונית עם אי הקמת התאגיד, או שיקום רשות השידור, או וואטאבר, אם זה היה קורה מההתחלה. אבל איפה הם היו עד עכשיו? זה מצחין מאינטרסים נלוזים
roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
my man כתב:וואלה רוני, ניסית להיכנס לתאגיד בצורה כזו או אחרת?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים