reuelc כתב:roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
לא כל מה שכתוב באיזה אתר חדשות זה אמת.
על מה אתה מדבר? זה יריב לוין ודוד ביטן אמרו בעצמם. שום אתר חדשות ושום נעליים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
reuelc כתב:roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
roy1000 כתב:reuelc כתב:roy1000 כתב:ביבי מאיים לפרק את הממשלה אם התאגיד לא יפורק. אני מתקשה לבין אותו, אבל נראה לי שלכחלון אין ברירה.
על מה אתה מדבר? זה יריב לוין ודוד ביטן אמרו בעצמם. שום אתר חדשות ושום נעליים.
roy1000 כתב:אני באמת לא מבין מה בסיפור הזה עם התאגיד. אני לא קונה את הסיפור של "השמאלנים השתלטו על התאגיד" כי אם מסתכלים על האנשים אז הם פחות שמאלנים מרשות השידור.
למה ביבי מתאבד על זה? על מי או מה הוא מנסה להגן? סוחטים אותו?
shayD כתב:כמו סצנה ממשחקי הכס טוב ששרה לא שמה עליה כתר ואמרה :״אני שרה לבית נתניהו הראשונה לשמה , מלכת האנדאלים והמלכה העוצרת של ישראל דנה אותך למוות על ביזוי הממלכה״
shayD כתב:כמו סצנה ממשחקי הכס טוב ששרה לא שמה עליה כתר ואמרה :״אני שרה לבית נתניהו הראשונה לשמה , מלכת האנדאלים והמלכה העוצרת של ישראל דנה אותך למוות על ביזוי הממלכה״
roy1000 כתב:אני לא מבין למה אנשים בכלל מתייחסים לשרה? לאשת ראש הממשלה אין שום תפקיד רשמי. אני פשוט לא מבין למה שהיועצת המשפטית של משרד ראש הממשלה בכלל תדבר עם שרה? שלא לדבר על זה שהיא מנהלת איתה דיאלוג בצעקות? למה פשוט לא להתעלם ממנה?
roy1000 כתב:אני לא מבין למה אנשים בכלל מתייחסים לשרה? לאשת ראש הממשלה אין שום תפקיד רשמי. אני פשוט לא מבין למה שהיועצת המשפטית של משרד ראש הממשלה בכלל תדבר עם שרה? שלא לדבר על זה שהיא מנהלת איתה דיאלוג בצעקות? למה פשוט לא להתעלם ממנה?
jol9 כתב:אני חושב שבן כספית הוא פסול עדות בכל מה שקשור לבני הזוג נתניהו.
למה באמת הסיפור לא יצא עד עכשיו?
אולי כי אין סיפור?
shayD כתב:השמועות מדברות על זה שהיא נמצאת בסוד העניינים ומשפיעה לא מעט על ביבי.
קיבל ביטוי גדול מאוד במומ על הקואליציה אחרי הבחירות ( לא סובלת את בנט שקיבל אחרון טלפון מביבי וכו).
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני חושב שבן כספית הוא פסול עדות בכל מה שקשור לבני הזוג נתניהו.
למה באמת הסיפור לא יצא עד עכשיו?
אולי כי אין סיפור?
יוני, הימים שבהם היה אפשר להתכחש להתפרצויות של שרה נתניהו עברו חלפו. יש פסיקה ברורה של בית המשפט בעניין שרה נתניהו. היא מטורפת.
jol9 כתב:אז למה הסיפור יוצא רק עכשיו, ודווקא מעיתונאי שנתניהו הוא שנוא נפשו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד