07 נובמבר 2016, 14:39
felix_r כתב:שועל כתב:שמח לראות שלפחות הישראלים (בניגוד לאמריקאים) שפויים ומבינים שלמרות שעל פניו זה נראה שטראמפ יהיה טוב לישראל, הוא יהיה רע לאמריקה ומאוד לא צפוי בכל תחום.
בשני סקרים היום הילרי מובילה בפער על טראמפ בקרב הישראלים, הנה אחד מהם שהתפרסם עכשיו: 60% הילרי, 40% טראמפ
http://usaelections.walla.co.il/item/3011000
ד"א ההפך הוא הנכון.
טראמפ הרבה יותר טוב לארה"ב. רוב הדברים שהוא מציע, בריאים יותר לארה"ב מאשר הדרך של הדמוקרטים.
לגבי ישראל? אף אחד לא באמת יודע. כל המועמדים אוהבים את ישראל בעל פה. אבל דווקא טראמפ, אשר פחות תלוי בהון היהודי בשל הונו האישי, יכול ללכת בדרך עצמאית יותר.
07 נובמבר 2016, 16:09
07 נובמבר 2016, 16:13
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:שמח לראות שלפחות הישראלים (בניגוד לאמריקאים) שפויים ומבינים שלמרות שעל פניו זה נראה שטראמפ יהיה טוב לישראל, הוא יהיה רע לאמריקה ומאוד לא צפוי בכל תחום.
בשני סקרים היום הילרי מובילה בפער על טראמפ בקרב הישראלים, הנה אחד מהם שהתפרסם עכשיו: 60% הילרי, 40% טראמפ
ד"א ההפך הוא הנכון.
טראמפ הרבה יותר טוב לארה"ב. רוב הדברים שהוא מציע, בריאים יותר לארה"ב מאשר הדרך של הדמוקרטים.
לגבי ישראל? אף אחד לא באמת יודע. כל המועמדים אוהבים את ישראל בעל פה. אבל דווקא טראמפ, אשר פחות תלוי בהון היהודי בשל הונו האישי, יכול ללכת בדרך עצמאית יותר.
כן, מאוד בריא לארה"ב מועמד שמעוניין לבטל את כל הסכמי השכר (לפי כל הכלכלנים זה רק יזיק לכלכלת ארה"ב), לתת ליפן ודרום קוריאה נשק גרעיני, לעזוב את נאט"ו, לומר משפטים כמו "אם יש לנו נשק גרעיני, למה שלא נשתמש בו"? ועוד מבחר דברים הזויים ומטורפים.
ואגב, מה שלא טוב לארה"ב, לא טוב לישראל. ישראל צריכה את ארה"ב חזקה.
07 נובמבר 2016, 16:13
שמואל1 כתב:לי היה ברור מהיום הראשון שקלינטון תזכה. אתם יכולים לראות בעמוד הראשון של הת'רד.
07 נובמבר 2016, 16:14
שמואל1 כתב:לי היה ברור מהיום הראשון שקלינטון תזכה. אתם יכולים לראות בעמוד הראשון של הת'רד.
07 נובמבר 2016, 16:16
07 נובמבר 2016, 16:18
felix_r כתב:שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:שמח לראות שלפחות הישראלים (בניגוד לאמריקאים) שפויים ומבינים שלמרות שעל פניו זה נראה שטראמפ יהיה טוב לישראל, הוא יהיה רע לאמריקה ומאוד לא צפוי בכל תחום.
ד"א ההפך הוא הנכון.
כן, מאוד בריא לארה"ב מועמד שמעוניין לבטל את כל הסכמי השכר (לפי כל הכלכלנים זה רק יזיק לכלכלת ארה"ב), לתת ליפן ודרום קוריאה נשק גרעיני, לעזוב את נאט"ו, לומר משפטים כמו "אם יש לנו נשק גרעיני, למה שלא נשתמש בו"? ועוד מבחר דברים הזויים ומטורפים.
ואגב, מה שלא טוב לארה"ב, לא טוב לישראל. ישראל צריכה את ארה"ב חזקה.
די עם השטויות ועיוותים של התקשורת.
כן, הרבה יותר בריא לכלכלת ארה"ב לגרש את מיליוני המהגרים הבלתי חוקיים! היום המהגרים הבלתי חוקיים תופסים מיליוני מקומות עבודה של המעמד הנמוך. במקום לעבוד, לכלכל את עצמו ולשלם מיסים לקופת המדינה, המעמד הנמוך מתרגל לחיות על חשבון ההקצבות של המדינה ו/או מתדרדר לפשע.
כן, הרבה יותר בריא לכלכלת ארה"ב לדרוש תשלום (אותו היא אמורה לקבל על פי ההסכמים) מהמדינות שהיא מגינה עליהן.
וכו, וכו...
07 נובמבר 2016, 16:24
די עם שטיפת המוח שטראמפ הצליח להכניס לראש שלך ושל רבים אחרים נגד התקשורת
תאמין לי שבהתחשב במי שהוא, היא יחסית נחמדה אליו ולרעיונות המטופשים והלא הגיוניים שלו
07 נובמבר 2016, 16:33
felix_r כתב:די עם שטיפת המוח שטראמפ הצליח להכניס לראש שלך ושל רבים אחרים נגד התקשורת
תאמין לי שבהתחשב במי שהוא, היא יחסית נחמדה אליו ולרעיונות המטופשים והלא הגיוניים שלו
לי? באמת?
בניגוד אליך, יש לי מוח עצמאי. אני קורא חדשות בכמה שפות ומכמה מקורות, לכן התמונה שאני מקבל הרבה יותר מלאה משלך. אני חושב בעצמי ומנתח את האירועים בעצמי, ולא אוכל את הלוקשים שהתקשורת השמאלנית בארץ מאכילה אנשים נאיביים כמוך.
07 נובמבר 2016, 16:34
איתי-שגב כתב:מאיזה גיל אפשר להצביע בארה"ב ?.
07 נובמבר 2016, 16:39
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מאיזה גיל אפשר להצביע בארה"ב ?.
21
אתה אפילו יותר רחוק שם
07 נובמבר 2016, 16:48
07 נובמבר 2016, 17:17
07 נובמבר 2016, 17:27
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:מאיזה גיל אפשר להצביע בארה"ב ?.
21
אתה אפילו יותר רחוק שם
אני חושב שאפשר להצביע מ18 ולשתות רק מ21, לא?
07 נובמבר 2016, 17:52
07 נובמבר 2016, 18:16
Bonbon כתב:חלמתי שהילארי זוכה.
done deal
07 נובמבר 2016, 18:18
done deal
07 נובמבר 2016, 18:18
done deal
07 נובמבר 2016, 19:21