המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:טיקי חוזר כתב:וואלה וכל הכבוד לכדיר .... מעניין איפו כל הפרשנים רודפי צדק שרחמו בקיץ על אוחיון ודואגים לפאפאס במכבי עכשיו ...
מובן שאוחיון מסכן , משחק איזה 70 דק' בשבוע , אבל כדיור משחק שני משחק 0 דק' ... בשנה שעברה הוא עושה למכבי מוות בגלל זה ...
העיקר שמצאנו את הפראיירים שיקחו על עצמם כמעט את כל החוזה שלו במכבי. לפעמים כנראה שזה לא דבר רע להעביר שחקנים לירושלים.
טיקי חוזר כתב:לפי עופר שלח ה"נייטרלי " זאת החלטה לגיטימית של המאמן . היה לו משחק חראה מול חולון , נגד דונצק וראשון לא שיחק אפילו שניה למרות שהיה לבוש וכשיר . יש את העניין של קוקיה שמבקש לעזוב אז ככל הנראה הוא משחק על חשבון כדיר - מבחינת הרמה שני נגרים זהים לגמרה ...
טיקי חוזר כתב:יוני , אתה רוצה לראות איזה כתבות יהיו עם אוחיון לא ישחק משחק אחד ויהיה בריא על הספסל ? עוד בליגה ישראלית .
לי אישית לא מפריע שמאמן מקבל החלטה כזאת או אחרת . אבל אם לקטש מותר גם לבלאט מותר באותה רמה לפחות ....
אני גם מדמיין אם מכבי היו מנצחים את המשחק כמו שי-ם נצחו אתמול עם כמעט 3 שניות וכדור בידיים של ראשון .... הם היו בוכים על זה שבוע במקרה הטוב .
yarinsaky כתב:רון לואיס מחולון עם הצגה גדולה בחיפה. 38 נקודות, 19 מ 20 מהקו ! 6 ריבאונד, 4 אסיסטים. מדד 51 . משהוא באמת נדיר נאוד.
הפועל ירושלים תשלם 300,000 ש"ח לאמיר כץ.
בית המשפט המחוזי בירושלים דחה את טענות הקבוצה שהתרשלה בכך שלא ביטחה את שחקן העבר שנפצע במהלך משחק במפרק הירך ונאלץ לפרוש.
עורכי הדין [של אמיר כץ] דורון רדעי וניצן גדות מסרו בתגובה: "שמחנו לקבל את פסק הדין. במשך שנים ארוכות שיחקה הפועל ירושלים על זמן וכעת הגיע מועד התשלום. הערכאות המשפטיות אמרו את דברם ועל הפועל ירושלים לכבד את הפסיקה ולשלם לאמיר כץ את מלוא הכספים שנפסקו לו. במידה והיא לא תעשה זאת, נאלץ לפנות לאיגוד הכדורסל בבקשה דחופה להפסיק את פעילותה ולהוריד אותה ליגה, כמתחייב עפ"י תקנוני האיגוד".
Holiday_Armadillo כתב:מישהו מסכים עם האמירה של סהר שלאנדסברג הישראלי הכי טוב בליגה?
אני חושבת שהוא שחקן תותח אבל ליאור עדיין עולה עליו..
עפר כתב:האם בנקס של נתניה יכול לשחק גם בתור רכז?
מדובר על שחקן מצויין שיתכן שיחד עם לנגפורד יתנו למכבי צמד כמו פארגו ופרקינס.
LIAV10 כתב:עפר כתב:האם בנקס של נתניה יכול לשחק גם בתור רכז?
מדובר על שחקן מצויין שיתכן שיחד עם לנגפורד יתנו למכבי צמד כמו פארגו ופרקינס.
הוא קומבו גארד, יותר מבולגן מפארגו, אבל כבר ראינו שדייויד לקח שחקנים די מבולגנים כמו פארגו ופרקינס (שהיה מבולגן בעונתו הראשונה פה) והפך אותם לממש מסודרים..
גפ לנגפורד, מי חשב שהוא יהיה מסודר? הוא מראה יופי של דקות בעמדת הPG עד עכשיו, לא אגואיסט..
אני מאוד אוהב את בנקס..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים